If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kiril123 bnight.my.contact.bg/davidwt Bunnygirl Cross and Daily Open [83445].zip ето ти линк за бънито значи всичко това се разархивира в директорията на МТ4 след което в менюто с профилите се появява нов профил bunnygirlcross или нещо подобно цъкаш върху него и готово. А това е описание на правилата на системата за съжление на англиски bnight.my.contact.bg/BG system.pdf Късмет ти желая и успехи на пазара.
Не е експерт а индикатор инсталирай го в служебните индикатори , в папката експерти има индикатори - два файла са индикаторите и си работи има и темпрл. и профили , но и да не ги сложиш няма проблем.
supertrader знам за този му дефект с алармите но няма как да го направя да не писка постояно пробвах ама не се получава Иначе се радвам че ти върши работа днес имаше и повече от 60 пипса ама какво да се прави ако си ми чел анализа от сутринта входа ми трябваше да бъде 1.2140 и го изгледъх два пъти ама пуст страх Но отбелязвам деня като добър Хаиде аз излизам че както ви казах вече имам нужда от почивка
Той нещо е объркан и дава съобщения едно след друго.Но индикира като се раздвижи пазара и те вика и вчера ако не беше спрян щях да съм с два входа с този си недъг много нахално звъни.Иначе съм на индикатори и днес двата заедно направиха добър ден.Не смятам , че е прилично да казвам публично но 63 п при много предпазливост.
supertrader вярно какво стана със скалпера прави ли пари ? А колкото до бънито не ми е проблем аз ще го напиша. А за тези обхватни прогнози се каня от 1 април да ги почна ама все не се получаваше и между другото каквото и да си говорим една такава прогноза дава добър поглед върхо пазара и изненадите са много много по-малко
Да ти помогнат твоите хора , поне си в такава среда.И защо се мъчиш с такива обхватни прогнози в момента индикатора печели и като се смеси със SAR - хвана ме страх направо.Но при сериозен и ситен реиндж ще окапят.
Да ти помогнат твоите хора , поне си в такава среда.И защо се мъчиш с такива обхватни прогнози в момента индикатора печели и като се смеси със SAR - хвана ме страх направо.Но при сериозен и ситен реиндж ще окапят.
Коментар