IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ASO

....ако наистина излязат по-добри данни, първо би трябвало да видим eur doll около 2970, съответно eurgbp около 6900 .... при пробив ... ок ... иначе подкрепата 8790 си я има
    успех ти желая

Коментар

• ASO

е да ще видим успех

Коментар

• GBP/USD

коко познато ли ти е това движение 10 мин преди данните

Коментар

• ASO

х2 на 1,8740 и х4 на 1,8640 пък ще видим кога ще има 1,92

Коментар

• GBP/USD

извинете, да се чете: 1.8925 и 1.8929
            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• GBP/USD

по СТС най-високо за нощтта е 1.8825 БИД=1.8829 АСК.
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• GBP/USD

A pri brokera pri koito sym stigna do 1.8925. Predi dni hiakoi se oplaka ot hego.

Коментар

• ASO

Накъде знаеше този дето се заключи , а сега няма как да го питаме , а на мен ми изглежда малко надолу и после...
                  D.Y.F-091066

Коментар

• ASO

1.92 май скоро няма да видим ако щатите вдигнат лихвата с 0.5 пункта сега през февруари с поред мен по реално е 1.9015-20

Коментар

• GBP/USD

Да стигна до 8927 дори и имам задействан тп на 8855

Коментар

• ASO

Аз пък виждам 1,92 при лоши и 1,89 при добри данни и вече заложих. Стоп: 1,8616

Успех на всички кабелджии!

Коментар

• ASO

сега се изкушавам да вляза на кабела от 1.8829 с цел 1.8730 ама е петък а и съм изморен вече не ми се седи цял укенд на тръни

Коментар

• GBP/USD

Koko otvorili ti snoshti na 1.8925?

Коментар

• ASO

коко по моята с-ма дето ти я споделих рядко ми дава минуси но и печалбите не са като твоите но нервите братко са много просто страха ме убива нямам търпение да тръгне в правилната посока и за това не печеля много но и на малкото се радваме

Коментар

• ASO

фен там на ниво 1,8760 има съпротива аз никога не играя и не слагам поръчки на кръгли числа и за това а може да е +-6 пипса от това ниво

Коментар

Working...
                                X