If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Асо на мен ми удари вчера стопа имах нова и задействан тп имам два ударени тпстопа на паунд йена и една нова добавка там ако паунда падне ще направя още една добавка в паунд йена а ако китайците ревалвират юана и йената се качи ще имам 5 ударени тп стопа и ще направя нова здрава добавка от около 192. Кабела за сега ще го оставя настрана поне до вторник, като основно ще се съсредоточа в кросовете и швейцарец и евро.
Успех
мерси за съвета, играя като имам сигнал, в момента имаше неуспешен, сега ще разпускам с вафли и чай ))) Късмет, късмет, късмет, колега !!!!
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
novichyk
ASO
Pri dobri danni sme na 1.2920 pone , a tova e dosta pod 1.87 , okolo 1.8650 , samo se chudia dali da dyrja otvorena pozicia do dannite che moia broker ne garantira stopove . A ne mi se razhojda na niva 1.89++ pak!
ид виж данните ако са добри ще падне до 1.8767 за това ти казвам аз в момента съм неутрален защото играя за 100 пипса в рейндж това ми е стратегията за днес но мисля че ще сме още на юг поне до 1.8767
KOKO ABSOLUTNO SI PRAV.PRI VSICHKI SLUCHAI ZA OTVORENITE POZICII V SABOTA I NEDELQ ZADALJITELNO I STOP ZASTHOTO TAM NESTHATA SA MNOGO SERIOZNI DRUGOTO E I SRESTHATA NA G7.MNOGO PROFITEN NA VSICHKI!!!!
коко тази вечер ми беше доста бурна и не ми се отвори една поръчка на 1.8929 направо пощурях едвам се оправих в такава ситуация не бях изпадал скоро от яд не можех да мисля но сега всичко е наред излязох на добър плюс и смятам да почивам да пийна едно виски успех ти желая иначе имам лимитирана поръчка на 1.89продава така че ако са лоши пак се включвам в играта ако не почивам до следващото движение успех
Мисля че ще са добри но не съм сигурен мисля за дълга със стоп 1.2915 имам поръчка за такава от 1.2965 и от 1.3065 иначе ще гоня текущи движения в крачка и евентуално движение надолу ще използвам за затваряне на швейцареца и ауд то. Ирак е по интересната тема според мен и един успех на изборите какъвто Америка няма къде да ходи да не режисира ще доведе до покачване на долара но преди това може да видим 1.32 1.33 заради проблеми които ще съпътстват тоя процес, дай боже да няма жертви. Така че предполагам следният сценарии 1.2960/20 - 1.3222 - 1.2850
Успех
Коментар