If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
купих на 1.8834, стоп 1.8812, ексита е трайлинг стоп през 30 пипса. Божа работа дали ще закрия на печалба или загуба.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
novichyk
USD
Boja rabota e nakyde shte trygne sled 15.30 . Sydeiki ot poslednia mesec ako se pozicionira v dolnata chast na reinja sme za nagore , ako se pozicionira v gornata chast na reinja za nadolu!
Коментар
шопар
данните в 15.30
Абе все си мисля и ми се струва, че има предварително изтичане на информация. Първо знаят само да речем 10 човека, после 10-те им жени и 10-те им любовници, после 20-те им балдъзи и 20-те им баджанаци, и т.н. В 15.30 научават само най-залуханите. Та затова аз гледам да се водя по пазара половин един час преди събитието. Ако уцеля обаче, обикновенно много бързо ме надува шубето и затварям до 15-тата минута след патакламата. Съответно изтървам поне още 50 пипса. Днес твърдо съм решил да накарам жената да ме заключи в банята и да ме отключи чак в 18.00. Забелязал съм че 2 часа и половина след патакламата е един от най-големите максимуми. Даже е подходящ за обръщане на позицията ми се струва.
Коментар