If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
когато си начсно с посоката на 3 двоики едновременно - при мен са е/д д/кад е/и двоина - практиката до сега е : двете са на минус - но плюса по третата покрива и води до тотален плюс
Да се хеджира , го разбирам по-скоро така - след като усетиш , че на пазара ще има движение не в твоята посока , да си стопираш развитието на събитията по сметката , но да си оставиш позицията .Има най -голям смисъл , ако едната ти позиция е 1към 1 -кеш и просто , няма как да я затвориш с натискане на едно копче , а и при други ситуации , но си прав че двете позиции ще те объркват , но ако свикнеш , въпрос на навик е да се справяш и да ти върши работа.
D.Y.F-091066
Коментар
novichyk
novichyk
Mersi , da vi se vryshta , stanaha 20 p , stopa na 1.8840
Напротив, редовното "ловене" на 20п е трудно. Освен това какво означава това"хеджиране'' :
1. Откриване на позиция в обратна посока в същата двойка (ако платформата го позволява)
- това означава напрактика затваряна на позицията или частично затваряне ако откриеш по-малка позиция
2. Откриване позиция в друга двойка в обратна посока - ако двойката е със същата волатилност резултата е нула, ако двойката е с по-висока или по-ниска волатилност възможните резултати са два
- малка загуба или малка печалба т.е. същата работа.
Когато някой "хеджира" то той не е наясно с посоката и затова го прави. Не е ли по-добре в такъв случай да стои настрани от пазара и да чака удобен момент да се включи от колкото да има две открити позиции !!!
Освен това мисля, че думичката "хеджиране '' се използва малко неуместно !
P.S. Анализът на Борислав е копиран от посочен сайт и затова е на английски.
Желая ти успех !!!
за стоповете -до преди 15 дена играех със стопове и на дневна - сега използвам игра по 3 двоики независими една от друга (не знам на това хедж ли му се казва) и играч за няколко дни - снощи когато се размърда иената бях на -20 % сега съм на +6 - ако имах стопове сега щях да съм с оредяла сметка а не съм - определено този тип игра ми допада повече - поне докато не си зануля сметката - предимствата са - 1.не отварям безразборно позиции 2. не затварям панически позиции 3. все един от анализите ми по 3 -те двоики ще е верен 4.използваики колебанията затварям всички позиции при тотален плюс , които ми хареса
Коментар
novichyk
GBP
Aide i cabelcheto na zeleno! Edin stop na 1.8850 - 10 pipsa pechalba za 3 dni !
Не е чак толкова зле , сутринта прибрах 11п , сега 8 ги върнах обратно , и то защото входа ми освен по никое време , беше и срещу някои индикатори , а то че ще се влачи така до 15.30 си го знаем и точно в този момент ми е трудно да реша малко нагоре ли ще отиде или обратното , а като обявят БВП , ако има разминаване тогава може и да вляза за малко , а за изхода дори не се замислям или ще загубя два пъти спреда или ще добавя малко.И най-важното после ще гледам отстрани , само така ме устройва .Иначе и сега има причини долара да поскъпне или обратното.Освен това така съм спокоен.
Kamen supertrader e prav v edno 4e da kalve6 po 20 p. ,e nai lesno no igrai s hedj i nadu6vai reidja v tova e profa
Коментар
$ index
В дневна $ индекс е достигнал най-висока стойност от 84.08 на 25-ти януари след което е тръгнал надолу.Имаме пробив на SAR na 83.03 и текущ $ индекс 83.37 с подкрепа на 82.28 Пробием ли това ниво,падането на $ ще е безпроблемно поне до 80.00/79.70
Успех на всичи Спеуланти
Коментар
New*
Нов FOREX анализ
Готин анализ - от няколко дни неутрална стратегия за EURUSD.
Коментар