If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По всичко личи, че корекцията при EUR/USD приключи, респ. и в останалите двойки, в които
участва доларът. Допълнителен натиск върху цената на златото, а от там и върху долара оказаха
изключителните данни за заетостта в Австралия, най-добри от тридесетина години насам.
Независимо от това, току що приключилата корекция беше малко по-плавна и по-къса в
сравнение с предишната корекция от 12 януари /около 1.5 фигури/, което е предпоставка за
един по-задълбочен последващ спад.
Възловият въпрос е какви ще бъдат данните за дефицита днес? Почти съм сигурен /само
Господ и глупаците са съвсем сугурни/, че ще бъдат добри. За да стигна до това заключение
претеглих много "за и против". Макар, че вече съм писал по тези въпроси, ще повторя някои.
ЗА: Традиционно добрите декемврийски данни. Това, което видях "между редовете" в изказванията
на редица видни икономисти и представители на ФЕД. Най-евтиния долар за всички времена от
въвеждане на еврото. Приключване на ролята на свръх дефицита/изборите/.
ПРОТИВ: Засиленият внос на Коледни и Новогодишни дрънкулки /контрааргумент - умните
търговци направиха своя внос и се запасиха още през ноември, тогава беше и пиковият дефицит.
Високата цена на петрола, който САЩ внасят. Това обаче стана при много евтин долар. Не че
променя особено картината, но само ще отбележа, че е стар като икономиката трик. За наше
съжаление, могат да си го позволят само много могъщите.
В заключение: ако дефицитът е около и над 60 /вероятност 20%/, корекцията може да продължи
дори до към 1.2920. Ако е около и под 55-56 /вероятност 80%/, ще видим нива около и под 1.2650
още днес, като е възможно "лавината" да продължи.
Да не забравяме, че излизат и данни за безработицата, които при всички положения биха могли
да подсилят или неутрализират до известна степен предстоящото движение.
И едно друго мнение. Най-ярко ще бъде движението при USD/CAD. Причина: данните за търговския
баланс на Канада по същото време. Двете страни са търговски партньори и обикновено стойностите
на баланса им са обратни.
Подчертавам, че горното е само мое лично мнение!!!
А съвет за стратегия в конкретния случай не мога да дам - всеки я определя съобразно натюрела и
възможностите си.
Успех на всички и умната! Не забравяйте станалите вече традиция кратки обратни движения. Тъй
че пазете си стоповете и Бог да ви пази!
ще взема да си сменя ника на 12 пипса)) днес в 15;30 ще има рок енд рол, който ще пропусна, макар че пробив надолу очаквам, или по-точно точно заради тези си очаквания ще го пропусна...сценария да оберем всичко де що е стоп ми се струва че пак е на дневен ред така че -настрана е моя съвет. нека да е рейдж! само да е рейндж айде стига с разправии кой кой е и колко разбира давайте по-конструктивно и толерантно, всеки сам си носи отговорностите/загуби или печалби/
Prognozite na tukashnite analizatori za AUD/USD za tazi godina sa 0.82-0.85.Osven tova prognozirat 2 pati pokachvane na lihvata do Avgust.Avstraliiskite akcii troshat rekordni niva.Kompaniite tazi godina obqvqvat rekordni pechalbi i saotvetno imat golemi izlishaci ot pari za takeovers po celiq svqt. AUD mechetata da vnimavat kato barkat v kacata s med che da ne plachat posle ;-) Uspeh i umnata
Мило chicago,
Това дето се заяждаш то явно си е в теб самия и ти не можеш да се пребориш със себе си,
освен това те крепи и доставя удоволствие - нещо като "садо-мазо" до истерия.
Ама защо бе пиленце още посещаваш мойто сайтче, щото все намираш нещичко полезно
или само търсиш с какво да се заядеш - просто отговори защо влизаш ТАМ ???
Гювеч до дупка докато е безплатно !!!
Година и половина почти всеки ден беше достатъчно, стига толкова...
Да беше се обърнал нежно към мен като към жена можеше да ти направя някакъв компромис,
щото явно тази информация така събрана накуп улеснява всеки,
но ти с рогата напред ... плюеш, плюеш, плюеш .
Откъде толкова злоба у теб бе дете ???
Кой толкова много те е наранил на този свят, че си го изкарваш на мен.
Аз какво лошо съм ти направила ???
Здравейте всички и надявам се да сте жънали успехи тия дни, аз имах малко почивка тия дни и въобще не съм доближавал компютър. Няма да отреча че имам три ударени стопа с добра загуба но паунд йена отново не ме е предала и се е справила чудесно.
Другата седмица ще се занимавам с организационни въпроси и пакще съм извън пазара.
Само на първо четене като мнение 1.2713 според мен ще издържи и ако 1.2995 падне ще гоним 1.3120 където някъде ще завърши седмицата, но това е само на пръв прочет.
Съжалявам не съм си проверявал мейла ще го направя уйкенда, времето е ужасно студено и избрах напълно неподходящ момент за отпуск но ми трябва малко презареждане.
Успех на всички, ще се опитам в неделя да направя някакъв анализ и да го постна.
le le tova chicago goljamo layno udjasssssssssssss
koy znae kak izglejda na jivo tuy kopele,
3 il 4 pati go gonim ot foruma,
ama na moderatorite ot takiva prostaci hich ne im puka
karai da teche kupona, ama ako go napravjat platen njama da e zle... hi hi hi
Къс съм от 0.7783 и смятам да затворя половината от позицийката си едва при теста на 0.7504!!!!
Пропадането,което очаквам при aud и nzd ще е много голямо и ще е факт много скоро.Умната!
А eur/aud e надолу за 1.6030 и 1.57/1.569
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Виждам - J.P.Chorek e днес в картинката,а!?
Виж бе пич(щото не си дама),това само доказва,че си гола вода,щото това и аз си го гледкам без пари ...Графиките дай,графиките ги изложи пред всички,ама за да го направиш ти требе да си платиш по 100$ месечно...А ти гледаш пак да измуфтиш народа,без да платиш...Лошо,излагаш се бре...
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар