IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• $/евро

Дали все пак не е по-правилно да се отчете 50% ретрейсмънт от 1,1760 до 1,3660, т.е. - ниво от 1,2720, което може да остане непреодолимата преграда преди отново еврото да поеме нагоре?
    Всъщност, около това си градя търговията от пробива на 1,2922 и както отбелязах преди - със стоп на 1,2690.

Коментар

• Сиганина

Сиганин, благодаря че си ме включил в класацията си (малко назад, но важно е участието). Радвам се, ако съм ти помогнал някога с нещо. Пожелавам ти тази година да изкараш пари за керемиди, че да смениш найлона на покрива най после
      Успехи, и дай малко почивка на Айшето, че много станахте!
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• СТС суапови числа

но промоциата за минусувите суапи си е същата.... ако съм къс в паунд/суис за 10 дни ще ми вземат 26п. а обратно ще ми дадат 6 !!!

Коментар

• СТС суапови числа

ха ха ха... вярно е. и зиганките на ооловръстното имат проноция за кратко

Коментар

• СТС суапови числа

Mi vsqko chudo za 3 "dni" /meseca/.
            Osnovi na marketinga predpolagam si uchil.
            Ne moje da se izdurji finansovo dylgosrochno da si v "promociq"

Коментар

• СТС суапови числа

момчета никой ли няма сметка в СТС. сговниха суапа ми е думата. кво мислите?

Коментар

• EUR/USD

stop 1.2835

Коментар

• EUR/USD

mai ste vryshta 30 -40 pip-s sell 1.28 target 1.277 na 15 m mai che troen vryh naprai

Коментар

• След 10 дена стават 4 години

Е, чакам го това да стане с нетърпение. Дано.
                    Успех Петре!

Коментар

10 пипса - точно това значи :-)
                      Значи също че $ ще яде здраво шамари докъто "позеленее"

Коментар

Петре , това значи, че любимата ми двойка $F "евентуално" отива на юг.

Коментар

не знам дали ще спретнете купонче по случая - (струва си !!!),
                          но както ви споменах в средата на септември съм ви намерила една вила
                          в Синеморец, всяка стая с интернетче, вземате лаптопчето и
                          от май-юни можем да преместим форума на живо там чак до края на сезона...
                          К стати есть желающие поучаствовать из России.
                          ( нали ме обвиняват, че се вихря по руските форуми :-)))
                          http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• Е/$

Тръганх да чета форума,кой какво писал днес и Сиганина направо ме изкефи - бравос още веднъж.
                            Сега да си кажа как виждам нещата в Е/$ и да се стягам за лягане че утре ........ кървав ден ще бъде....
                            Та мисля си аз за Е/$ следното :
                            1.на 1.2700/20 - 61,8% корекция от 1.2220 до 1.3665 - удържа
                            2.Пробихме нагоре 1.2800 - стабилно за сега.Вярно с клизма малко беше,но ПРОБИХМЕ
                            3.Това ме навежда на "некои" еретични за някого мисли, че започваме развитието на 3-та от 3-та в седмична.Нея можем да я очакваме да бъде поне 1.618 пъти по-дълга от 1-ва от 3-та в седмична(по метода на алтернацията и пети изчислителен метод), която пък беше 14 фигури.И ако умножим 14х1.618 получаваме 22.65 фигурки , които пък като ги прибавим към 1.2725 +.02265 получаваме "магическото" число 1.4990 или направо си го бройте 1.5 Е/Д

Това естествено няма да стане за ден-два , но съм много уверен че ще стане

Приятна вечер на всички Спекуланти

Коментар

Сиги, готин, само не мога да разбера защо зачезваш? Недей бе братчед! Екзотика си за форума. Дай като зафанем една работа да я правим цел живот!

Коментар

Ей......Сиганина........напълни ми душата бе човек.
                                Хубаво е да са всички като теб с чувство за хумор, а не преливащи от злоба като че ли някой насила ги е карал да влизат в гората с мечките,особенно като им се е озъбила някоя стръвница.
                                Много приятно дружеско ;-) намигане към всички от форума, но виждам вече има и хора които не го приемат като мен.Но какво пък всеки е различен и това го прави индивид.
                                На 19-ти стават наистина точно 4г. от създаването на темата и ми е приятно да видя че има хора кто теб които са забелязали този факт.
                                Пожелавам ти успех и пази петела да не го "дръпне" някой, че много злоба има по тази земя

Коментар

Working...
                                X