If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Цяла седмица съм работил като вол, за да купя на Айшето убички, че скоро ша има рожден ден. И тая вечер най-накрая сабрах пари за едни. 3,333 еуро и са казват "Кърти, йе". Купих ги аз и нахилен до уши да видя как ша къртя довечера паркирам аудито ( 1 конска сила ) пред къщурката у малата и кво да видя?
- Кво?
Айшето послушала петела, дето пък беше го обучавал лично бат Пето и уцелило Форекса. И, ЧУДО!!!
Заклали наште едно агне, събрали цялата маала. Сиганина има голямо сърце ши знайш, като има за него има и за саседа, не като... да не казвам кого, той си знай. Ядът, пият и... пеят. Беее, ти пак за кво си мислиш. Кат ми застискаха раката - "Кръсник да си жив и здрав, Красник 100 години да крадеш, Красник да не ни збравяш и ний сме хора". Влязох аз у кащата взех лаптопу и сега от поляна през стелит ви пиша, моя сговорна дружина.
Как сте вий, как я карате? Има ли далаверка по вашия край? Чух, че там при вас царйо откраднал кам 200 милки, бат Милен и той да не остане назад гушнал с компанийката си 1000 милки, а и други работи чувам, а глеам обикновенните орица ги лажат все сас старата песен - сиганите виновни за всичко и оня пустия Духан. Ама като ви харесва да ви лажат. Хак да ви е... Другата година избори. Аз и мойта челяд за втори пат няма да гласуваме. Все ни е едно.
А, и още нещо да ви кажа: форумът ще продължи да го има до тогава, докато има свобода за словото.
Коко, ти си смешен длъжник на 100$ и от 1 месец не си се разплатил, а се хващаш на бас за броени минути. Пишеш, че си CFA, като си мислиш, че ние сиганите трева пасем. Идеите ти с нищо не блестят и си позволяваш да искаш цензура, което е недопустимо.
Пиша ви да ви разсмея малко и да ви накарам да се отпуснете. Ние да не сме от камък, бря?
Къде са тези ценни идеи, които искате да виждате. Пишете де, нали всеки от нас се мисли за много умен и по по по от другите.
А къде са ви резултатите от големия труд, който полагате, защо никой не казва, че преживява от друго?
Бат Пето кат каз, че изкарва от курсове и книжки го оплюхме вкупом, ама другите от нас от кво преживяват?
И за хората с чувство за хумор, с усмивка и най-тежките загуби се преодоляват по лесно.
СИГАНИНА
Спеко няма кой да го пробие това му е резистънс следващ 1.2975 и як на 1.2988. Обикновенно една част от играчите през почивните дни се ориентират към швейцареца. Аз още държа къси със цел 1.28 ще чакам удобен момент за ново удвояване.
Успехи
Koko tova za men ne e forum a chat zone.Sthe izbqgat razbira se kato vijdat postoqnno kakvi gluposti se pishat. Nali beshe za analizi i prognozi.Tova e brat
Коко , мислиш ли , че една регистрация ще спре простака. Най - добрия начин да се противостои на такива хора е мълчанието.
Весел уйкенд и всичко най- добро.
Е ЗАРАДИ ТИЯ ГЛУПОСТИ ОБИДИ И КАВГИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ПРОКЛАМИРАМ КЪМ СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ИНВЕСТОРА ДА ВЗЕМАТ ПОНЕ ЕДНА РЕГИСТРАКЦИИКА ДА НАПРАВЯТ ТА ТИЯ КОИТО СИ НЯМАТ ПИШКИ ДА СИ ИГРАЯТ ДА СЕ ПРЕМЕСТЯТ ДРУГАДЕ.
Между другото от тоя форум изчезнаха доста качествени хора вече. Оня ден за малко се появи бътч който върти повече пари от всички тук взети заедно и той нещо се покри. Виште само колко хора избягаха.
Абе ваша си работа
Коментар