IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След 10 дена стават 4 години

Честито на всички пишещи тука мисля че 4 години не са малко време. Пресъиденявам се към сиганина. ето и моята класация.
    1.Петър Караиванов - Колкото и да го плуем всички много дължим на него а най-вече това място. Петре извинявам се за всички пъти в които съм те заяждал. Благодаря ти за пътите в които с анализите си си ми помагал да си измъкна парите.
    2.КОКО - За него мога да кажа само страхотен човек. Един от малкото хора на които парите не са попречили на мисленето и желанието да помага на другите. КОКО благодаря ти за всичко ти си знаеш не крия че ти и твоите текезесари ми върнахте желанието за форекс.
    3.Дона - Не те познавам достатъчно но ти си единственият човек тук които показа ва на всички целият процес на търговията. За което съм ти благодарен . Дано позиците които са ти на загуба ги измъкнеш/
    4.PPP - с теб винаги сме имали сходно мнение за франка. Желая ти много профити в тази двоика и късмет.
    5.iwo- колкото и да бъркаш движенията понякога наистина правиш добри удари. Дано научиш все повече за това приключение форекс.
    има и много други които си струва да се изброят. Но съм доста изморен в момента а и съм сравнително от скоро във форума. желая още много години да се срещаме тук. Късмет на всички и най-вече здраве.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• сиганина

Много хубави думи за всички.Бравос!!

Коментар

• сиганина

Ajde izchezwaj be bokluk!

Коментар

сиганин, братчет ти с тези деситилитки за включване на ромите един толерантен такъв си го докарал, то така кучета се не разлайват ..кога не кажеш нещо за на някой я майка му, я сестра му работата не върви)) питай петела няма ли вече да се маха тоз антициклон че мого студ мого нящо зафана и ще свърши парното и какво ще правим...амармата за късо евро от 02 се включи та та изоставям докато не ги махна...

Коментар

Кво стана, бе колеги??? Да не онемяхте))
            А къде са овациите, а къде са цветята))
            Лека вечер от мен и много успехи желая на всички!

Това е моят последен пост до нова година.
            Дадох обещание на Айшето и трябва да го изпълня. Имаме важни задчи с нея и фамилията)) и на Нова година ще се чуем пак. Но ще Ви чета винаги, когато мога.
            Ще ми липсвате... (( Надявам се и аз на (някои) от Вас))
            Годината е на Петела, така че... умната!
            Дочуване! И бъдете единни, учете се един от друг.

Коментар

• сиганина

Тез последните двама правилно съм ги изпуснал. Дядо Коледа никакви подаръци каза да не нося на лошите деца))
              Hary що така грубо, бе брат??? Искаш ли да припомня как грубо обиждаше бат Пето преди има нема 4 месеца, а наскоро гледам, чак му се молиш да ти подшушне нещо. И като не ти харесва, айде у десно, че там са по-малко))

Коментар

• сиганина

Я стига с тези мангали кажете по някой виц за разведряване че малко бавно се качва еврото....

Коментар

Днес сме 9.02 след 10 дена се навършват 4 години от създаването на тази тема.
                  Аз лично получих много от нея за тези години. Опознах интерсени хора и определено израснах в контакта си с тях. Мисля си от около седмица, кои хора ми повлияха, как и какво извлякох аз за себе си от тях. Нали съм си сигане, трябва авантата да е на първо място. Пък било тя и най-вече духовна. И така, ако искате, понеже гледам, от година насам някой хора не могат вече да седнат на една маса и да се погледнат в очите (Сякаш кой знае какво има да делят - Брулят ни всичките яко, ни е ли тъй, а))???), значи нова среща на форума нема да има, какво ще кажете всеки да сподели, кои хора са му повлияли най-много, за добро или за лошо и би ги оценил като MVP. Ама не една или две персони, да им каже имената и да спре. Ето аз ще го направя пръв, макар да ви знам какви сте криви и най-вероятно пак нищо нема да направите, а само сеира, но... На мен кеф ми прави и си го казвам, а кой както иска и ако му стиска, нека си каже. Та ето я и моята класация:

1 - Бат Пето - той баша, той майка, от него много научих, особено като го дразнех от време на време)) Щото мноо стиснат като го питаш директно и как само ме насмете в началото, още го помня)) Че книгите му скъпи, ами не купувай, че курса му не струвал, ами не ходи, аз да не съм прост да дам толкоз пари, викат, ама като ми пишат после смехории, поне да си направят труда, форума да прочетат, той поне е безплатен... Бат Пето, докато има далаверка от тоз форум, не моем го изгоним, затуй да се множим, че да си мисли, че шараните се увеличават и да иде по-често да пуска стръв))))))))
                  2 - Куки - абе какво да се избУ))зикам, с него, дайте някоя идея, че направо не се сещам)) Куки беше добър, дано да се върне някога и да пише от време на време, понеже според мен, дългото заседяване във форума го изтощи и той реши да си вземе една дълга почивка. А Куки, беше добър ши знайте, чак петела ми се ослушваше, няма ли отнейде да чуе кукувицата да си свери часовника, че да не го пусна за чорба))
                  3 - KOKO - към тоз пичага съм много, ама много много прИдубИден)) С КОКИ сме се забавлявали яко тука и хубаво, че бях аз да го дразня от време на време, че да ви носи аванти от тук от там, че да видите вие, че не е такъв лош какъвто го представят. Прощавай КОКИ, за дУброто на народа го направих брат, а и съм сигурен, че Пич като теб дето е чел Галактическия стопаджия, докато е вземал 4-то ниво на CFA не може да не разбира от майтап)) Работлив е. Амбициозен. Пробивен. Дет са вика ПУШКА от ВСЕКАДЕ. Понекога обаче ме замеряше със сол. Много местенца из нета научихме от него - от Манейтек, до Дир БГ и сега след като е вече Начело на Хеджа сигурно е на Карибите и си чака приходите от БТК-то)))))) С КОКИ скоро ще ставаме съдружници (майтап бе, уили) и затуй съм тъй щедър днес - 3-то място му дадох, което за моята листа от над 100 колеги е Ценно. Дано да го оцени.
                  4 - Марио - за него специално евалла, защото макар да пишеше много баластра, пичагата имаше глава на раменете си. Малко грубо постъпих с него и не разбра майтапа ми тогава, но ми се струва, че така както аз си извадих поуки от случката тогаз и той не остана с празна торбичка. Сега като не съм му виждал отдавна името, ми липсва и го ценя още повече, ама на... отиде си и нема да се върне веч)) Мноо ни е сърдит, а беше щедър и ако не слушаше разни пинтии от форума и не се беше избъзикал с един от моите никове като го помолих за едно инфо, сигурно и до сега щяхме да четем за 1.89 и периодите на Кондратиев(със съдействието на Тech) ))
                  5 - Dona - е тука ще се затрудня много да ви опиша, какво аджеба ми даде г-н Свиркам си кат губя)) Нo... затруднението ми идва от това, че е трудно да опишеш как се рисува като Донатело или се пее като Борис Христов)) Сигурно си мислите, че се бъзикам, но не подченявайте нюха на Чакала. При това и поглед има и то дългосрочен. Внимавайте с него, да не пусне копоите)) И сериозно: вниквайте малко повече в думите на Дона, ако не го направите, губите само Вие.

Тук затворихме две сделки на добър плюс и сега продължавам.

Tech - не знам кой е, но доста неща гепих и от него.
                  Чики - ех, ако можеше да не обижда, цена нямаше да има))
                  the fan* - много ценен
                  Дон Хуан - има хляб в това момче, особено ако е на реал))
                  Мариян - може вече да съм го посочил, ама... срещу модератор се не рита, чуваш ли КОКО?))
                  Barakov - той вече знае
                  Daywalker - много работлив
                  Svetlin - много е чел пича личи му
                  1anti - ей, тоз човек разбира от майтап, ха наздраве
                  Varna 2 - бъхти здраво и той
                  seafoam - пълна загадка за мен
                  PPP - дано не се повтарям, труди се здраво
                  fostarfx - и този е за опорен халф
                  forexboy - и този
                  mvp - а този е конструктивен халф, с двупроцесорна система))
                  id2 - още не си ми отговорил за ММ какво те питах, не съм забравил))
                  soldier of dolar - май е време да се събужда, долара зове
                  Svetlin Minev - дано не се повтарям, но комент, за учителя с любов))

Астор - чак цветя му носиха до пред блока, хе хе хе

iwo - теб те слагам за мезе, брат, понеже ти за мен си душата на форума, носиш на майтап за 10 и можем заедно да отидем до сутринта. А и задобря малко, евалла)) Ех, ако не беше чел Ленин в оригинал, знаеш ли къде щеше да бъдеш сега))))))))))))))))))))))))

Бряяяя, уморих се. И сигурно бая хора изпуснах и сигурно някой по-особен за мен. Ако съм пропуснал някого, който и да е той, да не се притеснява. Сигурно съм писал аз с неговия ник)))))))

Имате на разположение 10 дена. Или говорете сега или мълчете (завинаги) до другата година
                  Според мен сега е момента да се изпусне парата, понеже много работа ни чака, другари, даааа.

Така каза Петела! Лека вечер!
                  Ей изпуснах някого, ама сега просто съм прегрял))

Коментар

• сиганина

Izglejda normalnite hora izbiagvat tozi/takyv stil na obshtuvane???!!!

Коментар

• сиганина

Търпение му е майката)) Пиша го сега, ама то май роман ще стане. Лягай спи и като чуеш петела, събрал сили ще видиш как ще вдигнем целия форум на крак))))))

Коментар

• сиганина

Ади би братчет, куга ши гу пишиш тоа пост дет щял да мъ разлайни би братчет. Многу ми съй
                        прилайлу, ама Шаро вика чекай би Мурджо да пиши сиганина чи дъ са налайми като ората!

Коментар

• прогнозки

Давай Сиги!

Коментар

• прогнозки

Мисля, че сайта на seafoam e много добър. Не знам дали винаги е бил така богат и актуален, но ако е така явно съм изпуснал авантата. Опитвах веднъж преди много време да видя какво пише тя и понеже не ми се зареди, помислих, че сигурно е нещо с регистрация или пари и повече не опитах. Днес викам, я пак да погледна, какво е това чудо, че 20$ струва и трябва да призная, че е много добро.
                            От сърце - Успех! Аз ако не плащах вече за друго място, при това доста повече, сигурно щях да ти използвам услугите, особено ако не спреш и ги развиеш, включително с твое мнение за пазара, обобщение как стоят основните пазарни играчи, които цитираш и накъде клонят везните и... има и още, но полека лека дано да тръгне. Ако искаш съвет или помощ от мен знаеш винаги къде да ме намериш))
                            Чики, стига толкова! Извличай полза от всякъде, не се поддавай на емоции и сантимент. Полза няма.
                            А труда на хората трябва да се уважава.
                            Със здраве дружина и слушайте гласа на петела - виждате, че годината е изцяло негова)) Кукуригууууууууу!)))))))))))))))))))))))))))

След малко ще изпратя един пост дето ще разлае кучетата яко)) Искате ли???

Коментар

• za 1.32

иената ша слабее а долару ша пада - пиите гъши фашкии оццилококциум и вие ша ги имате

Коментар

• STS суапови числа

Хм.... дай някой пример. Как ролват EUR/USD

Коментар

Working...
                                X