IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може ли да се живее от Форекс?

Пак се заяждате за глупости и никои не следи постовете на другите. На този пазар ситуацията се изменя всяка минута има неща които могат да работят години на ред и изведнъж да откажат Така че които не е научил това правило рано или късно ще го научи по трудния начин. Този бизнес е много хубав и примамва с възможностите за големи печалби но които и да си мисли че ще стане милиярдер от тук повярваите ми няма да е лесно. Въпроса според мен е да се докарват прилични доходи и дали може да се живее само от форекс. Според мен не е невъзможно но е много трудно. Затова си търся система която може да усигори приличен доход всеки месец. Ако някои има мнение по въпроса възможно ли е да се живее от форекс. Нека го искаже.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Въпрос

Няма да ми се сърдите, но ако някой реши да отговори на въпроса ми, моля да пише на кирилица, просто защото латиницата я прескачам!

Коментар

• Въпрос

Би ли споделил някой опита си от търговията във форекса, но трейдер който има положителен баланс на реална минимум 1 година.
        Благодаря!

Коментар

• За адвоката

Плитък си момче, не се напъвай. Прозира ти яко с всеки пост.

Коментар

• Poreden

Neshtata opredeleno sa se promenili i se promenqt - ponqkoga byrzo, ponqkoga pochti neulovimo bavno.
            No nqkoi neshta ostavat da rabotqt (mnooogo rqdko), a drugi (naj-chesto) prestavat.

Ako si mislish che tova e statichna sistema - mislq, che skoro shte go osyznaesh (nadqvam se ne "the hard way"), ako igraesh na real.Ne moje da byde inache - minuta s minuta na pazara ne sa edni i syshti igrachi - kak ochakvash sled 4g. da e syshtoto...nqma logika.

Ne iskam da se zaqjdam, no prosto ako nqkoj mi dokaje, che VSICHKI igrachi, koito sa bili 4g. na pazara i sa pechelili, sled tova sa pechelili do kraq na karierata si - shte mu stisna rykata.
            Opasqvam se obache, che nqma takiva filmi...

P.S. A otnosno nicka - vinagi i samo s tozi sym postval tuk. Ne zashtitavam nikogo. Prosto po nqkoi vyprosi sym syglasen s nqkoi hora, s drugi ne sym - kolkoto i neveroqtno da izglejda za nqkogo

Коментар

• Za Aribadobar i drugite bokluci

Vij pich,

vijdam che neshto ne si mnogo originalen, shtom daje edin nick ne moje da si izmislish, a mutirash drug - ama taka e...te mutaciite naj-chesto sa vredni...kato rakovi obrazuvaniq...kolkoto po-byrzo se otyrvesh ot tqh, tolkova po-dobre

Ajde begaj ottuka

Коментар

• Za ciganina i drugite bokluci

Zabelyazwam che naposledyk nashiyat psihar se e nastroil na retrospektiwna wylna i razdawa ocenki na hora koito sa na swetlinni godini po-napred ot nego.

Lud umora ima li?

Коментар

• Toma

Напълно е възможно да се увеличи капитала 40 пъти ако се играе с 100%, без стопове и тренда се задържи няколко месеца. Напълно е възможно и на 5тия месец акаунта да се е занулил.

Уважавам мненията на Камен, мисля че е добър трейдър и съм склонен да вярвам че наистина постига такива резултати от 120% годишно.

Гарантираната печалба която професионалистите правят от форекс е 25-40% годишно. Знам че ако отидеш в някой фонд и им предложиш да им продадеш стратегията си която ще им прави резултати повече от 50% годишно, те директно ще те изхвърлят през вратата. Ако имаше начин да се правят страшно много пари от форекс, то професионалистите щяха да ги правят. Варчев щеше да си открие реална на платформата на СТС , ще играе на 100% от акаунта и щеше да ги обере до шушка. Или щеше да чете любителския ни форум, да ни копира стратегиите и после да играе по същия начин.

Това с прогнозите и обясненията към тях е много добра идея. Аз все още като излезе някой фундамент и само седя и гледам. Ще е полезно на доста хора освен мене. Същото и за техническия анализ.

Коментар

• Aribadabar

Добро утро.
                    Мислиш ли,че не съм помислил малко,преди да напиша нещо?
                    Не те разбрах правилно.За какви параметри на стратегията става въпрос?
                    Нали все пак знаеш,че сме на форекс пазара все още и не сме се преместили на Илиянци,които евентуално може да затворят поради липса на клиенти?
                    Какво мислиш,че трябва да се случи,че да се изменят нещата коренно?
                    Че то и след срива на кулите не са се изменили нещата почти никак ,да не говорим коренно.
                    В случая май ти като се изпуснеш и пишеш каквото и да е тук,но пък и не смееш да си
                    използваш истинския псевдоним?

Коментар

• uspexi v ponedelnik i prez sedmizata

Forex-playeri, imam vapros kum vas. Kolko valutni dvoiki uspiavate da sledite, na kolko targuvate, ot koi pe4elite? Ima li dvoiki, pri koito trenda e osobeno iasno pod4ertan i ne prawat koi znae kakwi bezumni dwijenia? Moe mnenie e, 4e edin dobar trader triabva da se susredoto4i vurhu maximum 2-3 dvoiki? Vie kak mislite? Kak e pri vas? Az za sega deistwam na EUR/USD, no inache sleda i EUR/JPY...

Коментар

• uspexi v ponedelnik i prez sedmizata

Waa sapppppp?

Коментар

• Sorry

Не ми обръщайте внимание, вчера излязох от лудницата.
                          Бях адвокат. Казвам се Мамен.

Коментар

• Poreden

Poreden.......naivnik

Estestveno, che moje....stiga parametrite na strategiqta, po koqto si igral prez poslednite 4g. da ne korespondirat s realnostite prez 5-tata....mislq, che nqma da e nikakvo chudo, a daje zakonomerna posledica

I drug pyt poveche misli i sled tova govori....

Коментар

• Toma

След 4 успешни години който си мисли,че петата ще му е фалитна,значи ама хабер си няма за какво иде реч реално. ))

Коментар

• Toma

Pich,

ti maj ili si neveja ili se pravish na takyv - kak ti mina prez uma shantavata ideq da teglish kredit za FX tyrgoviq.
                                Tova, che si bil pechelivsh 4g. podred nishto ne znachi - spokojno moje da falirash na 5-tata.
                                A s kredit otgore - moje da si srinesh totalno jivota...

Taka, che slushaj poveche hora kato Kamen i cheti renomirani knigi, a ne si sychinqvaj neshta ot 1001 i nosht!!!
                                Ajde ostani si sys zdrave!

P.S. Kamen, mersi za otgovora i pojelanieto - Uspehi i na teb!!!

Коментар

X