IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• big All

Ал Грийнсман напуска януари 2006.Спрягат се имената на трима които могат да са негови заместници.

Коментар

• изненада

id2,извинението е добро но не винаги е вярно
      Лакомията за пари,все повече пари ни обсебва и се превръщаме в роби на този шибан бизнес.....
      Нейсе.
      Успех и на теб!

Коментар

• изненада

Като нищо после ще берем ядове , че не сме го купили на линията сега .Тоя бясно обръщащ се тренд нещо не се връзва.Ако ще ходи на 1.17 и петрола трябва да слезе под 30.А Грийнспан сега му е времето да разправя какъв положителен напредък ще има икономиката им , те с това шоу дето го правят на пазарите нали ще си докарат някоя беля - азиатска и арабска валути .Не знам каква им е идеята , но ако си позатворят устата няма да сгрешат.
        D.Y.F-091066

Коментар

• big All

Bnight, малко те излъгах. Мандата му изтича през 2008, но той казва вече на няколко пъти че няма да го изкара докрай. Иначе е 4 години. Аз лично не мисля че ще има влияние като оставката на Велчев, понеже:

1. Вече се знае че ще напуска, въпрос е на време.
          2. Оставката на Велчев беше породена от политически проблеми, затова разтресе цялото правителство. Това тук няма как да стане, понеже Ал не е политическа фигура.
          3. Велчев е първият читав ФинМин от идването на "демокрацията", така че неговата оставка поражда много повече проблеми за БГ, отколкото тази на Ал за САЩ.
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• big All

Разликата между тях и нас е , че ние сме тиквена република ( няма банани и е бахър зимата ) а те не са .
            Боли го щепсела средния американеc дали е Гринспан или е Първан Пък и там не издават вестник Труд , 24 Часа , Монитор нито имат БТВ )))

Коментар

• EUR/USD

След около 36 - 37 часа ( работни ) дъно или връх .
              Приятна почивка на всички събота и неделя

Коментар

• big All

PPP не просто ми беше любопитно ако напусне веднага. Незнам дали помните какво стана с външният дълг на страната ни когато Милен Велчев спеколативно подаде оставка. За това щеше да е интересно ако това ставаше в икономическа сила като Щатите. А въпроса ми за мандата на Алън не че нещо но мандата му не е ли 5 години ?
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Id2 да ти продам прогноза по мастерски не ут бургес а ут плоудиву - кат не можеш и аз ще ти преча - дано да сванат разни утвуруттки - за назидание кво като си разбралa единствену връзката - темперакура и борса - без да разбираш къмпани...

Коментар

• big All

Bnight, направо ме разбиваш. Уж четете новини... На Грийнспан мандата изтича през Юни и той отдавна вече каза че ще се пенсионира. Буш иска да го задържи за 2-3 месеца повече, докато намери заместник.
                    Плюс това, не виждам какво толкова лошо ще стане без него. Способностите му, според мен са крайно преувеличени. Не забравяй, че под неговото управление се случиха две рецесии, the tech bubble, the internet bubble, Enron, Worldcom, Tyco, Adelphi и т.н. Да не споменавам кризата в социалното осигуряване, която заплашва да остави множеството Американци без пенсии. Ако беше толкова добър нямаше да позволи поне някои от тях да се случат. Икономиката си върви и без неговата намеса, пък и той няма какво толкова да направи, освен да манипулира лихвите. Там също, не забравяй, той е само един от многото вотове, така че не много зависи от него.
                    Грийнспан е нищо повече от един полу-изкуфял дъртак с икономически разбирания от 70-те години. Пенсионирането му смятам че ще е положително за $, особено ако следващият е по-млад и с по-модерни икономически виждания. Което обаче може и да не стане, като знаем кой е президент
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• id2: - EUR/USD

Точно

Коментар

• EUR/USD

аз не съм фенка на дългосрочния анализ, но си мисля, че след като лихвата na EUR е по-ниска от тази на USD e нормално да има низхдящ тренд на EUR/USD докато това е така.
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Може и да бъркам но си мисля че жълтурковците в понеделник ще отвоят с гап надолу ( Малък разбира се )

Коментар

• EUR/USD

Дори в по краткосрочен план не съм фен на EUR . Имахме корекиция само от 2 дни ! Сега съм закрил повечето къси но пак съм оставил новогодишния си лот надолу

Коментар

• EUR/USD

Прав си, затова бъзика ще е двойката като стигне 1.245 и малките играчи се заблудат за обърнат тренд, а после големите да маневрират рязко нагоре до 1.30 обирайки стоповете по пътя...

Коментар

• EUR/USD

когато нещата изглеждат най-логични на форекса, тогава става това, което не очакваш...
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X