If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ДМК, мини малко на риал, да видиш к'во е имал предвид маршал Суворов преди 200 години, когато е казал, че колкото повече пот лееш в учението, колко по-малко кръв ще пуснеш в боя.
Радвам се, че съм успял да ти бъда полезен с нещо. За съжаление
загубих желание да пиша във форума, макар че на доста хора съм бил
полезен /те си знаят, които са/.
Между другото мисълта, че може да се изкара на печалба която и да е
позиция при разумна игра, е моя.
Желая ти успех!
Аз също следя 30мин, но не отчитам канали и т.н. Все пак - RSI е над 50%, ADX много над 30 - затова смятам, че има потенциал, но колко - не знам и не вярвам, че някой може точно да предскаже.
Имам дълга в кабел от 8200 но наистина отблъсна от 4ч канал и ако не го пробие нищо чудно да търси долната част около 8050 което е отлична зона за покупки..............е за мен за добавки уви
отласна точно от горната част на канала на 4ч. аз предполагах че ще спре на ма200 на 30 мин. излезнах от късите но не бих купил кабел още...купуващите погледнете 4ч. за всеки случай...а онова което е начертано по-долу е канал на седмична който не е много читава подкрепа, но който иска да си купува от тук...лека вечер на всички
За каквото и да сте си говорили преди разговора ви да загрубее, не съм съм го видял, щото някой го е цензурирал преди това.
Дали няма да е добре този, който се прави на цензор, да вземе да се занимава с нещо по-сериозно. Примерно на тоя саит преди време имаше читави анализи по темата FX, а сега няма никакви. ),
Коментар