If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, напрежението се поизостри и тона почна да загрубява. Нека оставим за друго време меренето на пишки и да се съсредоточим в това от което мислим да изкараме за аспирин и клечки за зъби /които ще ни трябват след злоупотрбата с алкохол и пържоли, като направим пачките де /.
Дотук моите прогнози са отишли по дяволите ;( Като прибавим и това, че затворих EUR/GBP още на 0.6830 /да се е.. у печаловника/ не е много умно да приемате мнението ми за чиста монета.
Все пак ще ангажирам вниманието ви стова, че прегледах прогнозите за тази седмица за САЩ. Всички очаквания са за по-лоши резултати в сравнение с предишния период!!?!!
Дали някъде тук няма да видим обръщалото на тренда??
А колкото до прогнозите - единствената, касаеща период, по-дълъг от два часа и потвърдена от пазара през последната седмица, май е на PULL за GBP/USD
Не знам но за разлика от повечето хора във форума ЧИКАГО от доста време насам дава аргументирани насоки за търговия и много често правилни така че не прибързвайте с заключенията по негов адрес.....
Chicago, трябва ли да ти казвам, че грам злоба не изпитвам нито към теб, нито към който и да било друг в този форум??? Ти си написа мнението, а аз си позволих да го изкоментирам .. представяш ли си ?? Между другото мисля си, че съм един от малкото тук, които не биха искали някой от форума да изгърми на това движение.
... а само ако си представиш колко мразя "лекарите" ще се стопиш и ще се изгубиш като вчерашната мъгла сутринта.....Не съм сигурен за ситуацията, АМА ТИ ЗА ОПЦИИ ЧУВАЛ ЛИ СИ ВЕЕЕЕЕЕ ? Айде марш да четеш и намали кафетата, 'щото тези кафета после в практиката моге да костват нечий живот "лекарче"
1.3667-1.2732(A)
1.2732-1.3479(B)
1.3479-1.2271(C)-1.618
Аз купувам евра за 1.2805 първоначално.Имам се за малка рибка и откровено,не ми се спори.Злобата убива,момчета.Просто едно мнение от моя страна.Толкова,за мен тренда НЕ е реверсирал в полза на долара.
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Леле малее, тази картинка просто ме радва безмерно. Оказах се прав за еврото. Лошата новина е, че изтървах да го скъся навреме и в желанието си да хвана корекция и после пак да продам без да искам се закачих на котвата и мамка му не мога да изплувам. Това е пример за отлично анализиране и ужасно отиграване. Сега осъзнавам колко е голяма разликата м/у първото и второто. Подкрепи не останаха, фундамента е ужасен, така че не виждам кое може да откара еврото нагоре.
Коментар