IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел

аз лично от известно време минах на краткосрочна търговия и съм по-доволен, стопа на 1.2435 не ми беше много приятен, но ако го нямаше.......вчера няколко пъти споменах да се слагат стопове, ама слуша ли някой...ако се играе с малка част от акаунта и се добавя може би има смисъл, но не е за мен тази.иначе sell gbp/usd 1.8225 stop 1.8255 uspeh.

Коментар

• Кабели, клещи, крушки

Хамериканците ни показват, че не са съгласни с развитието на събитията.
      Въпреки, че съм къс в кабела отбелязвам нещо интересно. Ако кабеларката днес затвори на нива около 1,8240-50 ще се получи нещо интересно: ще си затворя позицията и ако утре продължи нагоре честно казано няма да се стърпя и ще отворя дълга(на 4 ч и дневна нещата започват да намирисват. Еврото уви не дава никакви положителни сигнали, което не е болка за умиране. Така или иначе корекция ще има, въпросът е кога ще започне. Започне ли, няма да е 100 - 150 пипа, очаквам да е мин. 4-5 фигури. Доближи ли мечтаните от мен нива около 1,30 при първи сигнал натискам спусъка и опуквам еврото. Айде стига с мечтите, реалността е друга в момента. Идея за игра е евентуална продажба на кабела ако пробие 1,81.
      Колкото до прогнозите на банките, те са си една голяма манипулация за мен. Едно време ги четях, но от доста месеци не чета чужди виждания, за да не си замърсявам моите анализчета.
      Успех на всички!!!
      Работа и заплата?

Коментар

• PPP

PPP, дай, моля те, адрес за комуникация. Мисля,че има какво да науча от тебе /е ли решиш да ми помогнеш/.

Коментар

• ED

Затварям Къс евр/паунд от 0.6897 + 127п имам два ударени стопа в евро -57п стискам дългите кабели.
          Ще отворя ново дълго евро към 1745ч с цел 1.2440 -......1.29
          Успехи

Коментар

• PULL

ПУЛЛ, Верно дразниш другите по некой път, карай по-кротко. А фактите са си факти, независимо дали ми харесват.
            Ако трябва да споделя лична позиция - в 13.30 /българско време/ фактите хич не ми харесваха.

Айде късмет на всички. Френския вот вече го поехме /аз лично - без мезе/. По-късно днес ще видим за какво си говорят американците, а утре по некое време ще разберем дали холандския вот е отигран предварително на пазара или еврофеновете /аз включително/ ще духат супата.

Коментар

• Биба е родила!

като стана въпрос за анализи се сещам за Петър Караиванов, който даваше прогноза 1.97 за кабела, когато беше 1.87, но може и аз да греша, сигурно стопа трябва да е по-дълбок, а може и да не греша-анализите са глупост.
              Да с живи и здрави бибетата !
              Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

Аз отиграх добре както е/$, така и e/j, обаче съм на демо, така че .... все тая
                Както и да е - пазарът не е особено предвидим, затова и не смея да вляза на real, ама скоро май ще се пробвам, пък да видим.
                Ако някой има предложения за сайт(ове) с качествени (навременни и безплатни :-) ) прогнози, моля да го постне.
                Вече бях писал, че доскоро www.iforex.com беше ОК, но от 1-2 седмици слагат прогнозите с 1 ден закъснение и вече за нищо не стават.
                Поздрави и успешна търговия на всички.

Коментар

• eur/usd

Ами по прогнозите на всички банки и "анализатори" сега трябваше да сме някъде на 1.40, така че аз мога да кажа най-уверено, че "Прогнозите на банките маркетмейкъри са тъпи и грешни, а тия, които ги правят са кретени и не им е там мястото?"
                  20 фигури си е бая разлика
                  Успех
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• eur/usd

MIKOV ti si pi4, qvno znaesh kak se dviji tozi pazar, evala

Коментар

• eur/usd

Аз две седмици лежах на това уше, че фанцузите ще кажат ДА. Грешка. Явно страха от безработицата и турците са по-силни от гордостта, че водят евродружина. Живота продължава. В този форум научих /за съжаление не помня на кого трябва да благодаря за това/, че каквато и позиция да играеш в момента, винаги има отиграване, което е печалившо. Разбира се, ако си играл разумно и не си се подложил на риск, който не можеш да понесеш.

Според мен, ако американските данни тази седмица излязат много над прогнозите, положенито е ясно - големите играчи на пазара ни работят. Ако обаче резултатите са тука-тука, има две възможности:

корекция до някъде...
                      или банките маркетмейкъри не са сгрешили с прогнозите си в началото на годината - има някакво закъснение във времето.

Кой от вас има на мисъл, че ей така може да каже: Прогнозите на банките маркетмейкъри са тъпи и грешни, а тия, които ги правят са кретени и не им е там мястото?

Коментар

• eur/usd

Добър ден на всички.
                        До края на дугата седмица се очертават отлични възможности за покупка на евтини евра и кабели срещу долари.
                        Убеден съм, че ще ще има 1.30 и 1,90 преди ЕВЕНТУАЛНО да видим 1,22 и 1,80.
                        Наесен - към 1,99 и 1,39
                        Успех.

Коментар

• nasco3

Насе, честито за опцията ти на 1,2450. Завиждам ти благородно.
                          Работа и заплата?

Коментар

• eur

Закривам позициите си в е/$ и е/иена. Ще погледам малко.
                            Успех!

Коментар

• usd/jpy

Sell limit 108 s/l 108.3

Коментар

• eur/usd

Миков, приветствам апела ти да не се мерят пишките. За какво се дразнитер форума е всеки да си каже мнението. Short term the mkt is due to correction, но е рисковано да залагаш твърдо на това. Аз мисля, че за корекция трябва да се играе със тънък стоп. На пазара натежава идеята за interest rate differencial. Не знам защо, но рано или късно става. Разумът казва да се продава еврото на uptick.
                                1.2480 e добро, на текущото ниво stayaside

Коментар

Working...
                                X