If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pri evro-dolar e sel pri probiv na 1.2385 yslovno , da se prodava ot 24 i niva si e izgodno , no mnogo shymiiat che bila stanala greshka inache si e chist revers posledniia den i celite sa 1.23 za test. Nagore goni 1.30 nivo.Lichno men me ystroiva 1.12 da ydari i dori i nadoly ako shte i posle i do 1.80 da otide i kakvoto shte da stane.Zashtoto vinagi moje da se vkara nasreshtna poziciia , a kogato se razmati mnogo moje i v kros s kabel ili shveicarec da se vleze i tam pak da se izbie tova koeto e ostanalo po patiia.Varianti mnogo dori i kogato kolata se e obarnala.I poneje cheta eretichni misli che dolara e bita karta , moje i da e no nikoi ne moje da znae kolko bita karta e evroto , zashtoto ako pak se razfychat iz Evropa shte zabravim kakvo kazva texnikata.A petrola sigyrno my nadyvat cenata za posledno za da moje xybavo da korigira , ima izobilie ot dvoini varxove i sledvashtata spirka ako gi probiiat e petrol 100+.Isviniiavam se za latinicata!!!
"Три месеца подред умножавах началното салдо по осем"
Аз съм умножавал по 3 за месец, обаче на демо и то не всеки месец.
Какво означава по осем. Нещо не ми е съвсем ясно. На всеки 100$ с които разполагаш в началото, в края на 3те месеца има6 100*8*8*8=51 200 $ ??! Или е имало и загуби?
Samo 4e nadali shte tragnem ot tekushti niva, 2450 ima shans da darji razbira se no moje oshte edna razhodka do 25-2488 da imame, glavata s ramenete ima cel 2630 oba4e kato nai-veroiatna, nad 2750 ve4e imame nov trend pod 2130 sme zsavarshili korekcia
KOKO от посочените варянти най-вероятен ми се вижда този със слизането до 1.2250. Поне това е моето мнение като цяло поне за мен долара вече е бита карта. Успешна седмица на всички.
Eto ti edna oshte po shamanska koiato tehni4eski obosnovava zashto petrola e napravil vrah i shte pada, haha
Az li4no si mislia 4e petrola e fundamentalna stoka zaradi regulacii OPEC i pro4ie i ne se podava na tehni4eski analiz no prosto tova me izkefi ina4e sashto mislia 4e shte pada no e vajno da se obosnove 4ovek
Здравейте.
Гледам сте се отворили точно по темата,която отворих вчера.
Ето ви линк към нея както и малко разсъждения по моментното състояние на пазара. http://www.forex-freezone.com/forum/....php?p=481#481
Успех.
И още нещо. В началото когато печелех, играех фул със цялото салдо. Дори прибавях и свободните средсва, ако сделката ми вървеше на печалба. Сигурно това е късмета на начинаещия. Но сега не го препоръчвам на никого. Опитай се хазартния елемент да е сведен до минимум.
Iwo, a ti nqma li da dadesh info za sebe si? Na tozi adres: http://www.forex-freezone.com/forum/....php?p=149#149 ima takava tema no kato gledam dosega samo Bnight e izqvil jelanie da napishe neshto za sebe si.
Uspeshna sedmica vi jelaq!
Коментар