IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• vsko

То ако зависеше само от четенето,всички да са милионери Защо мислиш някой ще развива цяла теория,за да печелят всички ли?То Исус Христос не успя да направи всички добри и щастливи,та камо ли Елиот или Гън

Коментар

• rider

За провайдерите за сега единственото решение е БТК наистина нямат проблеми с нет-а и хубавото е че с малко познания и средства към един нет може да си вържеш необходимото количество компютри единственият недустатък за сега е цената която за момента никак не е малка
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• rider

А нет-а и брокера не са ме дънили никога но то си е до самият трейдър.
        Като е задръстен я нет-а ще му е крив ,я компа,я брокера или пък ще търси заговор(голямата конспирация) и кви ли не простотии.

Коментар

• rider

Къде ги видя тези "бол" провайдъри?
          Аз знам само един и всичко останало е баласт.

Коментар

• dox

Кофти е да се издънваш заради интернета. Ако имаш модем включи си го към телефонна линия за Backup. Май струваше към 1-2 лв. на час.

http://www.btc.bg/bg/residential.php?sel=1&cat=39

А ако имаш намерение да се занимаваш сериозно -ADSL- няма прекъсвания- никога.

Обаче първо малко успокой топката с търгуването. С тези темпове след 3 седмици ще си я занулил. По-малко търгувай повече чети.

Коментар

• dox

Нета може да те издъни винаги. Решението е втора линия. Провайдъри бол.

Коментар

• Dimi83

Благодаря за подкрепата,колега,въпреки,че понякога стават някои безобидни изцепки,все пак тук цари една добронамерена и ползотворна обстановка и съм убеден,че всеки желае доброто на другите

Коментар

• bnight

Za kasa miiastoto za vxod e po onzi indikator kato ydariiat stopa na dalgata , sega 1.2404 neshto takova.Samo ne znam neobxodimo li e veche da gledam za kasa ili v momenta veche ne e dalga pysto.Inache napravete edna yspeshna sedmica ne se davaite ima takiva gadni niva , che padne li niiakoe talpata shte vleze v deistvie.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• dox

Dox nie sme teb prodaljavai v sashtia duh i ne se predavai badi tarpeliv i izchakvai dobri pozicii. Uspeh.

Коментар

• dox

Ами занапред се надявам поне нета ми да не прекъсва,иначе сметката ми беше и по зле,но миналата седмица я възстанових и дори увелбичих,надявам се тази седмица да е успешна за мен и за всички останали,разбирасе,но обещавам,че ще дам всичко от себе си и няма да изложа гилдията )

Коментар

• dox

Niama takiva rabiti kato prejalvane,pazi si smetkata , a tezi problemi s neta ne sa nikak dobri da znaeh jalko che taka sa se razvili sabitiiata.Anache Koko e prav samo na max. obache izkliychitelno predpazlivo i s izchakvane.Postoiianno ima dobri niva za probivane koito kato se probiiat ti se polychavat po 20-30p , chakai tiiax , no s tozi net prosto ne znam.Moje bi stopovete sa neizbejni za na sliiapo , vse pak bori se ne razocharovai kolegite neka da ima edin koito da ne e izdyxal parva smetka - moje da e pravilno no ne e zadaljitelno.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Нов FOREX анализ

Както казах и на Б-найт,аз съм гладиатор по дух и ще се боря до последна капка кръв

Коментар

• Нов FOREX анализ

Това не е препоръка по принцип, докси играе с малко и още се учи, това със маха не е здравословно за по-големи сметки

Коментар

• Нов FOREX анализ

Докси те хората са измислили стопове за да ти прибират част от сметката и тп за да ти дават някоя троха да клъвнеш, ако не ползваш стопове ползвай обратни поръчки и като си откриеш следваща сметка прочети какво е постнал Пореден за ММ. А междувременно тая я прежали и дай волуме на мах от добро ниво и или-или

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здравейте компанията,нямах нет няколко дни и поради това претърпях сериозни загуби-почти една трета от сметката ми се стопи,но каков да се прави...Разчитам на японската сесия тази нощ,надявам се щи имам с кой да коментираме предстоящото шоу

Коментар

Working...
                                X