If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nass луди винаги има Добро утро колега. И аз като теб съм станал рано за сутрешните анализи. Дано си прав за паунда но в момента ситуацията е в ничия земя. Абсолютно може да вземе и в двете посоки така че внимаваи с него. Успех ти желая.
Аз сега станах ,правя в момента анализ на паунда и като гледам прогнозните резултати колко са лоши ,трябва само един по -мазен слух чеще свалят лихвите и за няколко часа и е фигура иполовина надолу.Чудя се дали да не го продам зверски с със стоп поне 100пипа.
Успех на всички и пожелвам най-вече здрави нерви!
za mene ve4e be6e pove4e ot lo6o,zatova sega debna samo EUR/USD,AUD/USD,USD/JPY i EUR/GBP,no ne i GBP/USD - ot tam sam 200p nazad,ot tova 4e 4akah da hvana korekziite.
6ще има голямо движение и аз очаквам много по-добри данни за неселскостопанска заетост и най-сетне 1.17 нивата за бай но кабела му трябва корекция че пробие ли седмична трендлиния лошо за кралицата............и за мен
i az mislia za korekzia,no do 1.20 i ot utre ve4er nadolu.dokolkoto razbrah novinite za USA v petak 6te sa mnogo po-dobri ot o4akvanite.a se setih i kak GBP se izsipa s 600 p za sedmiza.vapreki,4e niama vrazka imam 4uvstvoto,4e 6te se polu4i ne6to podobno,no v po-malki granizi.
Коментар