IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EURUSD

Коко, май нашите дълги най-накрая взеха да излизат.
    С много добавки и прочие успях да докарам средна цена днес на 2066, първата цел (възможно и крайна цел на тази позиция) ми е 2160, а стопа е вече на 0.

Коментар

• Дълга от 1.2106. Стоп 1.2089.
      По това време в петък - почти сигурно глупост.
      Приятен уикенд!

Коментар

• GBP/USD sell 1.7703 sl 1.7745 tg 1.7645
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Затворих късите USD/JPY от 114.41 на 113.98 за +43п.
          Затворих дългите USD/CAD от 1.18 на 1.1870 за +70п. (май ще връща пак към 1.18, откъдето ще удължа, или от 1.19)
          Скъсих още Кабел от 1.7695
          Успех на всички
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• QWERTYAS

nadiavam se da si zakril dulgite jeni yspeh

Коментар

• Първоначално изпратено от varna
              Първоначално изпратено от varna
              В е/$ на часовия се заформя (май) обърната H&S?
              Дълга от 1.2063.Стоп 1.2030 - под линията на шията на предполагаемата H&S. Цел - 1.2150
              Закрита на 1.2090.

Коментар

• е/$.
                Тук нещата взеха да не ми харесват. Вилицата която се получава на часовия е точно в 62%-тната корекция на 5-вълновата надолу. Ако се получи меча комбинация от свещи май ще трябва да се скъсява.

Коментар

• PUL написа:
                  до края на сесията на кабела му предстоят още 150 шеметни пипа

dobawka w kysite na 78 stop na 1.7715 . какви 150 пипса? понеже стана въпрос за басове по-долу какво ще кажеш за 100 долара че няма да пробие 771 до края на сесията и че най-късно в понеделник до обед ще съм затворил тези къси от 48 и 78 на плюс

СЪЖАЛЯВАМ КОЛЕГА, НЕ СЕ ХВАЩАМ НА БАСОВЕ, ЗНАЕМ ЧЕ ПАЗАРА Е ТВЪРДЕ ХЛЪЗГАВ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ

Коментар

• Този пич е доста добър:

http://hiddendivergence.blogspot.com/

Ето прогнозата му от тази сутрин за кабела:

Sell at 7570 with limit 7500 and stop 7593
                    Buy at 7500 with limit 7570 and stop 7477

Системата ми за търговия напоследък взе да прилича почти 1/1 с неговата. Имам още доста работа обаче от последните 4 седмици всяка седмица приключвам на профит.

http://www.moneytec.com/forums/showthread.php?t=13657

Коментар

• КАБЕЛ

явно залъгалката за мечоците хваща ДИКИШ

Коментар

• Re: кабел

Първоначално изпратено от rossen
                        Първоначално изпратено от PUL
                        Аз 150 не ща, 35 още и ми стигат
                        moje no v obratna posoka spored men

Коментар

Първоначално изпратено от 1anti
                          dobawka w kysite na 78 stop na 1.7715 . какви 150 пипса? понеже стана въпрос за басове по-долу какво ще кажеш за 100 долара че няма да пробие 771 до края на сесията и че най-късно в понеделник до обед ще съм затворил тези къси от 48 и 78 на плюс
                          Съгласен анти, затова там някъде ще пробвам да изляза от дългите. Успех!!!

Коментар

Коментар

Аз 150 не ща, 35 още и ми стигат

Коментар

• кабел

Коментар

Working...
                                X