IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е/ДПетър

Вчера ме вбеси като пишеше като фактс, няма кой друг да знае такива подробности, това копеле пише с много никове тук, по кюто много други хора от форума се съмняват в него даже вчера на срещата той е бил тема номер 1 точно с тия си пороци

Коментар

• Е/ДПетър

Не бе той е

Коментар

• Е/ДПетър

Само една добавка тъйкато безплатните прогнози които даваш са неверни и както каза ти трябва да си платим за верните а не тия фрии с които ни заблуждаваш в сайта ти, как мога да си платя и колко ще ми струва за да знам, като гледам винаги си на профит така че с удоволствие ще си платя

Коментар

• Е/ДПетър

Коко,
          нямаме нужда да се обясняваш колко пипса си спечелил или загубил.
          Не ти ли прави впечатление, че някой се бъзика с теб от името на Бат Петьо и ти му се връзваш...
          Задай си въпроса защо го прави ?

Коментар

• Е/ДПетър

Здравейте, Пепи специално за теб за да не се криеш под други никове, което е нормално за болният ти мозък, днес общо съм 217п загуба и ако следеше постовете ми ще видиш откъде и как . Това реално изяде 40% от вчерашната ми пачалба. Отворени позиции към момента дълъг паундйена със средна цена 193.18, имам по 5 10 20 50 100к и тнт к от нива и в различни сметки в интервала 192.68-192.09 като средната цена е такава защото имам добавка от 1м на 192.10 и местя целите си а те са 1000п аз вече целя 203 стоповете ми варират от 193.00 до 187.00 като голямата добавка е със много дълъг стоп но нея ще я изграждам хеджирайки когато тръгне на зле.
            Желая ти успех и се радвам много че днес си спечелил колкото сумата на всичките ми акаунти. Честито и успехи

Коментар

• USD/CHF PULL

Дан с прав за това с гапа ...само кажи защо мислиш,че таргета е 1,32?Да,ама трябва да си мине корекцията в лицета на вълна [c] че после пак нагоре

Коментар

• USD/CHF

otvarqme s gap 20 pipa na sever i posle zdrav sell

Коментар

• USD/CHF

sell 100k stop 1.3320 target 1.23

Коментар

• USD/CHF

ina4e celta e 1.3200-20

Коментар

• USD/CHF

naistina e 5-ta, no mai shte propadne

Коментар

• USD/CHF

Да,май е точно това,5-та в понеделник

Коментар

• USD/CHF

Но може и още да не е изградена 4 от "с"......... сори

Коментар

• USD/CHF

започнаха да правят 5 от "с" по никое време ,направо не вярвам на очите си

Коментар

• pr

благодаря ще погледна.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• supertrader

http://www.geocities.com/did63/481.gif

Коментар

Working...
                                X