Е , не ..... не е истина 
(тав) Еххххх - чо до 4 h през нощта е смукал от пръстите , какво да отговори ...
Като резултат - нищо , пълен бълвоч и лъжи .......... Вече ми е безинтересно !!!!
Но ..... да '' те уважа '' все пак , да не си помислиш , че си прав !!
Лъжа - изброй кои са ми '' 5-те самоличности '' - не го ли направиш - си Лъжец !!!
А и ваденето , като ''коз'' , на подобна лъжа , показва безсилието ти да ме обориш на графиката !
Много хора , заради '' тежката модерация '' имат по два ( не 5 ) профила . Но ..... когато мисленето и поддържаните тези са едни и същи - kein Problem
Смешното е , когато лаик губи спора да използва този факт , като '' довод ''
Ти се скъса да показваш този скрийншот , бре . Само че , той изобщо не е в твоя полза , както си въобразяваш 
Веднъж вече ти обяснявах , но усложливо ти помогнаха ...............
Ето пак ...........
Няма друг правилен отговор на поста ти , в онзи момент , освен кратко и ясно '' НЕ ''
След 2 месеца ( както е в оригиналния пост ) , че дори и след 3 месеца ( както леееекинко го изсулваш сега ) цената е там , където прави отговора ми ВЕРЕН !!!!
Хахахахаххаа......... ти четеш ли се въобще , бе ?
Чакал 500 $ рали , ама то станало 80 $ рали .............. хаххахах
Първо - ти чакаш рали за Нови Върхове .........(не лъжи , ей )
Второ - верно ли казваш на движение от 80 $ за година - рали хахаххаха
Трето - Спора ми с теб е : Преди рали за Нови Върхове ще видим (минимум ) 1150 !!!!!!!!
Набии си го в главата и не си измисляй неща , защото си трагично смешен...
Твоят проблем е , че си самонадеян и пишеш в полза на някой (комерсиално )
Хубавото е , че хората започват да виждат че нищо не разбираш ! И че лъжеш !!!!
Всичко от горния цитат важи точно за теб !!!! Ти се бориш за '' доверието на хората '' и се стремиш да ги набълбукаш в злато.
Може и да се са хванали наивници , но лично аз ще си купя на 1150
Иначе на графиката постоянно си купувам и продавам ..............
Не знам дали съм № 1 , но от теб съм 100 % по добър в прогнозите
Предлагах ти да се опиташ да ми покажеш , че не е така .................но ти не пожела !!!!

(тав) Еххххх - чо до 4 h през нощта е смукал от пръстите , какво да отговори ...
Като резултат - нищо , пълен бълвоч и лъжи .......... Вече ми е безинтересно !!!!

Но ..... да '' те уважа '' все пак , да не си помислиш , че си прав !!
Първоначално изпратено от exxs
Разгледай мнение
А и ваденето , като ''коз'' , на подобна лъжа , показва безсилието ти да ме обориш на графиката !
Много хора , заради '' тежката модерация '' имат по два ( не 5 ) профила . Но ..... когато мисленето и поддържаните тези са едни и същи - kein Problem

Смешното е , когато лаик губи спора да използва този факт , като '' довод ''

Разгледай мнение

Веднъж вече ти обяснявах , но усложливо ти помогнаха ...............

Ето пак ...........

Няма друг правилен отговор на поста ти , в онзи момент , освен кратко и ясно '' НЕ ''
След 2 месеца ( както е в оригиналния пост ) , че дори и след 3 месеца ( както леееекинко го изсулваш сега ) цената е там , където прави отговора ми ВЕРЕН !!!!

Разгледай мнение
Чакал 500 $ рали , ама то станало 80 $ рали .............. хаххахах
Първо - ти чакаш рали за Нови Върхове .........(не лъжи , ей )
Второ - верно ли казваш на движение от 80 $ за година - рали хахаххаха
Трето - Спора ми с теб е : Преди рали за Нови Върхове ще видим (минимум ) 1150 !!!!!!!!
Набии си го в главата и не си измисляй неща , защото си трагично смешен...
Разгледай мнение
Хубавото е , че хората започват да виждат че нищо не разбираш ! И че лъжеш !!!!
Всичко от горния цитат важи точно за теб !!!! Ти се бориш за '' доверието на хората '' и се стремиш да ги набълбукаш в злато.
Може и да се са хванали наивници , но лично аз ще си купя на 1150

Иначе на графиката постоянно си купувам и продавам ..............
Не знам дали съм № 1 , но от теб съм 100 % по добър в прогнозите

Предлагах ти да се опиташ да ми покажеш , че не е така .................но ти не пожела !!!!
Коментар