IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение

Това от 23.05 или от ниво 1288.
    Ето ти идея: пусни Рейнджъра да даде заявка директно за 1150 оттук. Все пак всеки вариант да се подсигури.

За мен: Не ми харесва пробива, но металите не ги уважават много стандратните корекции, нито дори тренд каналите - често ги пробиват преди ривърсал. Продължавам да мисля, че приближаваме солидно дъно. Среброто не бива да има затваряне под 16.00.

Идните дни или довечера ще предложа един малко по-различен начин върху пазара понеже ми се струва доста хора приемат пазара с по-голяма доза категоричност от нужното.
    Не мога да видя от кога е ( тия Инвесторите не си оправиха сайта ) .............
    Но го помня момента .......... все пак трейдвам над 20 инструмента и съм доста паметлив ..........
    Кое не е ясно ...............
    Всичко е както е написано .............
    Последната къса от 1358 се затвори там , където пише в цитираният пост .............
    Купих на 1286 , която имах достатъчно време ( играта около 1298 ) да разбера че няма да я бъде .............
    Беше затворена ............ и отворени къси - показани в темата !!!!!
    Друго ???????
    Пич , арогантен си ...... и злоблив !!!!
    Това ти го обясних вече веднъж , но ти явно , място не можеш да си намериш заради несъстоялото ти се '' Рали ''' .
    И грешните ти анонси от година насам .......................

пп. Кой е сега пък , Рейнджъра ????

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

..............................................
      Затворил съм всички къси , оставена е само една от 1346 ......... която ще се затвори при преминаване на нивото 1301.
      Имам и една дълга от 1286 . Таргета и е минимум 100 $ нагоре ( 1386 )

[
      Това от 23.05 или от ниво 1288.
      Ето ти идея: пусни Рейнджъра да даде заявка директно за 1150 оттук. Все пак всеки вариант да се подсигури.

За мен: Не ми харесва пробива, но металите не ги уважават много стандратните корекции, нито дори тренд каналите - често ги пробиват преди ривърсал. Продължавам да мисля, че приближаваме солидно дъно. Среброто не бива да има затваряне под 16.00.

Идните дни или довечера ще предложа един малко по-различен начин върху пазара понеже ми се струва доста хора приемат пазара с по-голяма доза категоричност от нужното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora

Нивата за затваряне на късите ми са - 1286 !! 1272!! 1264!!

От написаните нива ще затварям поетапно и ще отварям дълги - за пробив на 1375 !

Ето така , се изказват мисли и насоки за даден актив или валутна двойка !
        Графика (live ) , затваряне на стари , вход на новите , таргет !!!
        Без '' ралиииииииииии '' , обаче !

Намерих си го '' цитиран '' ............ Мибова не може да изтрие изцитираните ми постоеве

Айде и втория таргет изпълнен .................

пп. Възможност и за достигане има и на 1258 / 56 .................
        Вече пробив на 1245 ще затвърди на 90 % мечи тренд за ходене до минимум 1150 ............
        Все още мисля , че няма да се състои сега ( слизането до 1150 ) , а ще бъде след възходящо движение до 1400 / 1480 .......................
        Last edited by Kondora; 19.06.2018, 15:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Популизмът и национализмът само загряват. Интересно време се очертава следващото десетилетие. В мътна вода се лови най-много риба.
          Докато се опитваш да ловиш риба в мътна вода , може и да не видиш приближаващия се алигатор точно защото водата е мътна.. Не си спомням Еекс или Бертрам написа че, все едно е да чакаш градушката да ти напой градината. Баце тоже е на същото мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение
            Национализмът не е причина, а реакция, даже бих казал горе-долу здравословна реакция. Но както историята е показала - винаги ще се намери някой, който да го изроди в популизъм.
            Нормално е. Историята е цикличност моделирана в съотвествие на времето си. Водите бяха застояли цели 79 години. Трябва очистване. Първите ще станат последни, а последните първи. Разпада на съюза само забави тези процеси, но в никакъв случай не може да ги отмени.

Коментар

• Национализмът не е причина, а реакция, даже бих казал горе-долу здравословна реакция. Но както историята е показала - винаги ще се намери някой, който да го изроди в популизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Популистите са риск и са навсякъде. Това важи и за дълговете те също са риск и са навсякъде при това огромни на глобално ниво.
                Популизмът и национализмът само загряват. Интересно време се очертава следващото десетилетие. В мътна вода се лови най-много риба.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

викаш при следващата криза федът и ецб-то ще се държат по мъжки и няма да има отрицателни лихви и печатницата ще е на трупчета.... + яка здравословна дефлация и 'изпаряване' на поне по 10 трилиона евро и долар...

това да го видя няма да го повярвам.

хората купуват злато, когато не вярват на системата и фиатните пари... ти казваш, че по време на следващата рецесия доларът ще е с огромно доверие...

наздраве
                  Инвеститорите купуват благородни метали когато съществува системен риск. Юни и отчасти Юли са традиционно слаби за златото. Евентуални понижаващи се цени биха могли да бъдат добри за покупки.

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Мушмурок, скоро май ще ходя в Брюксел, какво да ти донеса от там? Едно пиакещо момченце?

Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                      Иначе да разчитам, че ще ми намериш нещо в Белгия?

Коментар

• Ето това е работа, намираш златни кюлчета в кофата за $300 000 и си ги взимаш за себе си

https://www.cnbc.com/2018/05/03/kore...the-trash.html

Коментар

• Берти, тези изказвания са леко лаически.

Парите в обръщение (М2) не се увеличават с някакви нечувани темпове. И ако от тях се изпарят 10 трилиона, паричната маса ще се свие до нивата от 1997г. А също ще последва нечувана депресия.

https://fred.stlouisfed.org/graph/?g=kbtC

(Синята крива е М2, а червната БНП на САЩ)

Това че резервите на банките са нарастнали няма много общо с инфлацията, както емпирически показват последните 10 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            А след следващата рецесия, която ще е кратка и плитка, златото ще направи нови дъна, невиждани от години...
                            викаш при следващата криза федът и ецб-то ще се държат по мъжки и няма да има отрицателни лихви и печатницата ще е на трупчета.... + яка здравословна дефлация и 'изпаряване' на поне по 10 трилиона евро и долар...

това да го видя няма да го повярвам.

хората купуват злато, когато не вярват на системата и фиатните пари... ти казваш, че по време на следващата рецесия доларът ще е с огромно доверие...

наздраве
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Популистите са много по-големия проблем.

Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Популистите са риск и са навсякъде. Това важи и за дълговете те също са риск и са навсякъде при това огромни на глобално ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

За мене стагфлацията спада по-скоро към политическите рискове. Ако дикстаторът овладее Феда ще има. Но ако Федът продължи да действа технократски ще имаме ниска инфлация още много години наред, точно както очаква пазарът на облигации.

Коментар

Working...
                                X