Гледам . 4е има ниакакво то4ене , за падащо злато , но в следващииа месец основното двизение ще е при индексите и то на долу.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Извини се на хората, че ги заблуждаваш
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Да, тъпо е да влизам в обяснителен режим за човек, в който живеят доста самоличности - имаш право.
Иначе да разчитам, че ще ми намериш нещо в Белгия?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЩе те увОлнят от Тавекса, момче!
Губиш почва под краката
Иначе да разчитам, че ще ми намериш нещо в Белгия?
Коментар
-
Бацинко, не съм видял ъпдейта, да ме извиниш ако може. Тези трите нива ги бях мярнал, ама после беше затворил и с дълго за над 1375. После явно пак са се върнали трите нива. Както и да е, дай да не губим време. От 1220, ти говориш за 150, а аз за 1600-1700 за начало. Да оставим на страна, че твоя таргет беше 70 долара под обявяването /тези 1370, 1400, 1460 се появиха много по-късно/, а моят 500 долара над обявяването - ще коментираме като се стигне един от двата таргета. Дотогава е излишно.
Ти сам каза, че не си Ванга и не можеш да кажеш дали оттук ще идем на 1150 или на максималния таргет 1460, или пък нещо под максималния таргет.
Мишко, с теб не трябва ли да коментираме корелациите? Злато с лихви, злато с долар, злато с Дау - как вървят?
За теб пътят беше "само един - надолу" от 1210, а за Бацко от 1220-1240. Само че той си слага някакви таванчета на 200-250 долара над цената, до които "МОЖЕ" да стигне преди заветните 1150. В момента еквивалент такава прогноза би била "1350 ще бъде видяно, но 1050, 1000, 950 може да бъде стигато", ...ама може и да не бъде..
Пак време, пак писане за неща, които не си заслужават.
Следващ ъпдейт ще пиша, ако действително нещо от това, което очаквам се промени.
Действително за пръв път има пробив на подкрепа, която не исках да виждам пробита. Искам да видя и седмичното затваряне, за да преценя нещата. Среброто продължава да изглежда не-лошо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеАко затворим седмицата, където сме тук, нещата могат да се очертаят като по-мечи в средносрочен план. С други думи, нужен е шип нагоре тази вечер!
На кондора някой да му напомни, че от 1285 чакаше дълги за над 1360. Над 1360 - прав, под 1300 - още по-прав, консолидира около 1298 - най-прав. Врачаните са голяма работа ей.
Една година само ляляш и се ''оправдаваш'' .
Или в безсилието си и безизходицата , в която те посади '' цената '' , веч започна и да лъжеш безогледно ........
Имах ТРИ Таргета за надолу още от 1355 .............. Бях показал и ''къси'' от тези нива като едната затворих на 1282 - ПЪРВИЯ ми таргет ..........
Бях написал и втори таргет , за който ти каза '' Абсурд '' , но този пост Анди ти изтри ............ Помниш нали ??
Ето ми пост от 13 .06 .
Ако казаното от мен , преди 2 дни - без и намек за къси на графиката , ти звучи за '' дълги '' - ти си неспасяем
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
пп Моето предположение е че ще направим ново дъно . Бях написал и точно ниво , тогава когато прогнозирах и 1282 като '' възможно дъно'' но поста ми беше изтрит , като '' обида''
Възможност за ръст към 1375 , без ново дъно под 1282 , оценявам на едва 20%................. Но направим ли го , пътят към пробив на 1375 ( не 1360-1370 !!! ) - става приоритет !!!!!
Щом пак включи '' врачаните ''
100 пъти ти казах , не съм от там .......... но щом държиш да ме изселваш
Абе да не са те били там ,бе ...или нещо друго ???Last edited by Kondora; 15.06.2018, 20:27.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Ако затворим седмицата, където сме тук, нещата могат да се очертаят като по-мечи в средносрочен план. С други думи, нужен е шип нагоре тази вечер!
На кондора някой да му напомни, че от 1285 чакаше дълги за над 1360. Над 1360 - прав, под 1300 - още по-прав, консолидира около 1298 - най-прав. Врачаните са голяма работа ей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
И пак...................1297 ..........
Нема мърдане........... от 2 седмици (както написах тогава )
Всъщност...........наближава момента в който '' ще мръднем ''
Написах още тогава нивото и цената ..........но за жалост '' поста '' ми е мъртав ......... убит от мибова
Ехххх - чо , го беше изцитирал , в контекст '' никога нема да стане '' ............. но пък неговия '' услужливо '' е почистен от ''анди''
Е ........ надявам се поне некой да помни .
Имаше '' 7 '' в четирите числа на описаната цена ................
Скъсах се от постове да държа цената на 1298 /97 ( справка - последните 2- 3 страници )
Това е последния ( цитирания ) ..........
Казвам '' мърдай '' и цената - мърда ............... ахахахаххахахах
Ехххх -а знае нивото на таргета ми ............. Ако желае и не го е срам - да го напише ............
Щото , каза че е : Абсурд ............
Last edited by Kondora; 15.06.2018, 18:46.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Хон Конг е била сигурна преди, сега са под контрола на Китай и не се знае какви ще вършат китайците при колабиране на икономиката им. Сега ще кажа нещо ъбсурдно, сигурна дестинация при глобална национализация Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНормално и логично ли е ценообразуването при акциите?????Една компания като Амазон за 9 месеца да поскъпне с 75%......Нормално е ако парите се обезценяват постоянно.Всъщност може да се каже че реално може за периода цената на акциите да догонва обезценката на валутата........
http://www.macrotrends.net/1378/dow-...storical-chart
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Еми, не е, но нали трябва да започнем от някъде, ако една държава произвежда нещо което се потребява от хората и те имат нужда от него, би била в по изгодно положение от колкото тази, която има злато. Защо и е на тази държава, която има някакво производство, което се потребява да използва златото за разменна единица, а не си напечата хартийки ?
В изгодно положение през 1996, 1997 в България са тези който имаха твърда валута , а не тези които произвеждаха. А тези който произвеждаха набиваха моментално всичко в споменатите валути. Когато колабира някоя парична единица тя се нужда е от котва , ако не се избере котва , минаваме едно ниво по - надолу бартер. Тъй като долара е глобална разменна единица , ако той колабира, няма какво да го замести. Или минаваме през златото или ниво бартер. Просто златото опростява нещата и още повече е над национално. Някои държави , могат да го забранят в един момент, вътре в самата държава, но същевременно ще го използват като гарант за международни разплащания. Така действаше целия комунистически блок по отношение на чуждите валути.
Коментар
Коментар