Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
След 10-15г я камилата я камиларя.
Комън сенс - кво да правиш
Никъде не става въпрос за СЛЕД 10-15 години ..................
Поста ми е за СЛЕДВАЩИТЕ (от днес ) 10 / 15 г ................
И ..... gold / silver ratio - изразява покачването на двата мвтала спрямо кошница от валути и други активи ...........
Но в сравнителния сбор за получаване на RATIO - то .............. не влизат нито камили , нито камилари .............
............. К'во да пра'иш ....................
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
В близките 10 /15 години GOLD / SILVER RATIO ще е в полза на Златото ................
Графики .......... к'во да ги правиш
Комън сенс - кво да правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Кога е заседанието на ФЕД?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Купувай и дръж с дълъг хоризонт. Може да постигнеш със златото на бедните доста добра възвращаемост.
Графики .......... к'во да ги правиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
Чета първия абзац и без малко да се задавя от смях ...............
Golden bug , цитира пост в който автора е написал , че и реагира със
Останалото от абзаца е неразбираемо за мен........... Накъде е фундамента , накъде е движението , защо ще се разминат .....
Дали ще се разминат ?? Всеки може да си го интерпретира ...........
Втория абзац е '' бичи '' .............. '' Докато '''' случайното дъно '''' на 1282 ( което случайно прогнозирах , като едно от възможните дъна , при цена 1320 ) държи ............ отиваме към 1360 - 1370 ''
Третия абзац е плахо ''мечи'' със '' блиц шип надолу '' ............. Но , пък не се очаква ....
Въпреки това .... ''ако затворим деня под упоменатата подкрепа, може да се създаде среда за нещо по-мечо''
пп Моето предположение е че ще направим ново дъно . Бях написал и точно ниво , тогава когато прогнозирах и 1282 като '' възможно дъно'' но поста ми беше изтрит , като '' обида''
Възможност за ръст към 1375 , без ново дъно под 1282 , оценявам на едва 20%................. Но направим ли го , пътят към пробив на 1375 ( не 1360-1370 !!! ) - става приоритет !!!!!
ппп Чакаме 21.00 с некОлко '' малки '' с много лед ..............
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
Добре звучи, но аз виждам само един от многото примери, в които вероятно фундамент и движение ще се разминат кардинално, но пак никой нищо няма да забележи.
Докато случайното дъно от миналия месец държи, краткосрочният сетъп е насочен директно към така познатите ни върхове от 1360-1370. Движението може да е доста бързо и изненадващо. Там едва ли пак ще се мине без борба и възможно връщане /очаквам да е още по-плитко/ и оттам продължаваме да си чакаме пробива им за потвърждение на това, което очаквам и съм описал.
Довечера имаме добър катализатор. Да видим дали отново фундамента отново ще се наложи да бъде обявен за "предварително отгиран"...
От другата страна, подкрепата ни е дъното от миналия месец като следим дневното затваряне поради очакваната волатилност, която може да е причина за блиц шип надолу, въпреки че не очаквам. Едва ако затворим деня под упоменатата подкрепа, може да се създаде среда за нещо по-мечо. Но пак казвам - очакванията са фундамента да се наложи да бъде игнориран..за кой ли път.
Golden bug , цитира пост в който автора е написал , ченаближава момента да извадят докрай душата на голд бъговете.Добре звучи,
Останалото от абзаца е неразбираемо за мен........... Накъде е фундамента , накъде е движението , защо ще се разминат .....
Дали ще се разминат ?? Всеки може да си го интерпретира ...........
Втория абзац е '' бичи '' .............. '' Докато '''' случайното дъно '''' на 1282 ( което случайно прогнозирах , като едно от възможните дъна , при цена 1320 ) държи ............ отиваме към 1360 - 1370 ''
Третия абзац е плахо ''мечи'' със '' блиц шип надолу '' ............. Но , пък не се очаква ....
Въпреки това .... ''ако затворим деня под упоменатата подкрепа, може да се създаде среда за нещо по-мечо''
пп Моето предположение е че ще направим ново дъно . Бях написал и точно ниво , тогава когато прогнозирах и 1282 като '' възможно дъно'' но поста ми беше изтрит , като '' обида''
Възможност за ръст към 1375 , без ново дъно под 1282 , оценявам на едва 20%................. Но направим ли го , пътят към пробив на 1375 ( не 1360-1370 !!! ) - става приоритет !!!!!
ппп Чакаме 21.00 с некОлко '' малки '' с много лед ..............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Купувай и дръж с дълъг хоризонт. Може да постигнеш със златото на бедните доста добра възвращаемост.Last edited by Hermes73; 13.06.2018, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеSilver- TP- 16,72
няколко десети по надолу,пак ще се кача
Сосно е среброто,дашно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеКим + Тръмп = ВНЛ
лихвите нагоре
рев по медиите (американските) как ще станат грейт агейн
китай омеква за мита и протекционизъм
мисля, че наближава момента да извадят докрай душата на голд и силвър бъговете.
това ще е възможност за нови входове....та дано ги понатиснат.
Докато случайното дъно от миналия месец държи, краткосрочният сетъп е насочен директно към така познатите ни върхове от 1360-1370. Движението може да е доста бързо и изненадващо. Там едва ли пак ще се мине без борба и възможно връщане /очаквам да е още по-плитко/ и оттам продължаваме да си чакаме пробива им за потвърждение на това, което очаквам и съм описал.
Довечера имаме добър катализатор. Да видим дали отново фундамента отново ще се наложи да бъде обявен за "предварително отгиран"...
От другата страна, подкрепата ни е дъното от миналия месец като следим дневното затваряне поради очакваната волатилност, която може да е причина за блиц шип надолу, въпреки че не очаквам. Едва ако затворим деня под упоменатата подкрепа, може да се създаде среда за нещо по-мечо. Но пак казвам - очакванията са фундамента да се наложи да бъде игнориран..за кой ли път.
Коментар
-
Ким + Тръмп = ВНЛ
лихвите нагоре
рев по медиите (американските) как ще станат грейт агейн
китай омеква за мита и протекционизъм
мисля, че наближава момента да извадят докрай душата на голд и силвър бъговете.
това ще е възможност за нови входове....та дано ги понатиснат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И пак...................1297 ..........
Нема мърдане........... от 2 седмици (както написах тогава )
Всъщност...........наближава момента в който '' ще мръднем ''
Написах още тогава нивото и цената ..........но за жалост '' поста '' ми е мъртав ......... убит от мибова
Ехххх - чо , го беше изцитирал , в контекст '' никога нема да стане '' ............. но пък неговия '' услужливо '' е почистен от ''анди''
Е ........ надявам се поне некой да помни .
Имаше '' 7 '' в четирите числа на описаната цена ................
Коментар
-
Отново 1298 , ще спре цената - както го прави от седмица и повече даже ............ Сложно ниво !!!!
Както описах преди 7 - 8 дена , ............. но не е видно вече ..........
Ок ........... ще я смена вече на 1297
П.П . И тук ОТНОВО ми липсва пост от снощи - горецитирания !!!!
Просто го няма ............... Без обяснение или знак , че е изтрит !!!
Ебаси форума !!!!!!!!!!!!!!!!!Last edited by Kondora; 07.06.2018, 08:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Не знаех, а аз още държа много кеш, злато, дефанзивни позиции и си чакам. Нямам си акционери да ме оценяват всеки ден дали сме взели правилни решения или не. Това му е хубавото на собствените пари.
Коментар
Коментар