Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Виждаше 1150, а аз - не. Оказа се прав.
И сега по същество. Създавайки илюзията за големия спор сама по себе си е доста умела манипулация. Гордата заявка "Ще видим 1150 преди нови върхове" като трейдърска информация абсолютно нищо не носи. И ти го знаеш. За чесане на его след това обаче е прекрасна, за да казваш "ето бях прав".
Искам да си видиш много хубаво кондорско-бацовския пост долу:
Разликите от това, което съм писал много преди този път са доста несъществени. Таргетите, които бях дал за спада и нивото на инвалидиране, което беше 1234, не 1245. Тези неща ги описах още като наближихме важния връх от 1360, преминаването на който щеше да възпламени движението, което очаквах. За съжаление така и не се случи. Цитиращият си ти. Това че пред същоговоренето ти има огромен банер "1150 преди нови върхове" - чесалка за наивните и егото ти е идея, чийто мотиви за мен са непонятни.
И понеже съм те подкарал с "безпогрешните" ти прогнози. Още една очакванка от върха..
И тука закова стабилно! Тук е моментът да се поздрави стабмата. Както и за заковавенто на движението до тук, така и за качеството да бъде достатъчно над простотията, за да ти отдели два поста.
Ако човек е достатъчно задълбочен, ще разбере как всъщност стоят нещата. Но онзи, за който новините определят движениеята, твърде вероятно в момента си мисли, че много различни неща са станали с акаунтите ни - ама нали аз и ти знаем, и поне още двама-трима други

Коментар