IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма никакъв проблем да си грешиш, колкото искаш и никой нищо няма да ти каже

Но ако си нагъл, дързък лъжец - ще ти се присмиваме като на Ексчо

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    Пичове,голямо хапане и нищо конструктивно.

Айде спрете със задяванията и чесане на Егото си,че темата замяса на......

Преди се дискутираше,сега се хапе и плюе!

що така бре,ква е тая злоба,някой прогнозирал нещо,па не познал,хайде да го изядем сега с парцалите-Ганьовщина!

Моля който няма какво да каже,да не го казва тук.

Благодаря.

Коментар

• Пичове,голямо хапане и нищо конструктивно.

Айде спрете със задяванията и чесане на Егото си,че темата замяса на......

Преди се дискутираше,сега се хапе и плюе!

що така бре,ква е тая злоба,някой прогнозирал нещо,па не познал,хайде да го изядем сега с парцалите-Ганьовщина!

Моля който няма какво да каже,да не го казва тук.

Благодаря.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Няма нахранване това его, братче.
        Ако не се лъжа, объркал си профилите. Кондора трябваше да го пише това. Бацето влезе за 1480 преди месец и нещо /нищо че шансът бил само 15%/.

Коментар

• Много добър пост на Баце. Кефи ме много

За Ексчо съм абсолютно сигурен, че не търгува

Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Ха ха ха .......... ей , опасен си ............
          Омазал си се до ушите , поздравяваш ме с 1/4 уста ........... но определяш целия ми анализ за ...... комплексарщина .
          И след като си ме '' определил '' .......... допълваш с твой НОВ '' анализ'' , същото което съм написал един пост по надолу
          Относно , безпомощното ти подхвърляне за 10 - те унции , с който ПОКАЗВАМ , позиции ............. ще ти кажа че търгувам при 4 брокера за сигурност ........... И сделките ми не са '' хеджиращи''
          Интересно ми е ....... по този повод ........ ти с лотове ли търгуваш ........... Щото аз , лично не съм видял твоя графика и с 0,01 л.
          Ако си с лотове .......... при очакваното РАЛИ ..........(хахаха) ......... требва да си затрил и къща и жена и да висиш на вратовръзката си..
          Ехххсчо !!!???? Не ме разсмивай............мЕлионере............
          1480 беше 10-15 % ............но това е без значение ..........
          ИДЕЯТА беше че ще видим 1150/1180 без да го ИМА РАЛИТО за НОВИ ВЪРХОВЕ за което пишеше..............

пп. Отсега ти казвам ...........Не се прави , че нещо анализираш, смисляш , отчиташ и т.н ..........
          ЩЕ ВДИГНЕШ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА НОВО ДЪНО ..... Ще ги вдигнеш.........
          А мога да ти цитирам пост в който даваше..... 0 (нула ) %.............................

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение

Тогава не бяхме ли около 1220. Сетъпът се инвалидира при 1234.

Напомням, че твоято прогноза беше от 1300, че ще видим 1150/1180, но може и 1480 преди това - няма как да знаеш кое първо. Сигурно и за това играеш с по десета лот.

Както и да е де, беше сигурен, че ще видим 1180, а за мен процентите бяха не повече от 20. Ако се очаква да ти честитя и по този повод поста, честито за печалбите

Извън комплексарщините:

Наистина секторът е мега интересен в момента. Трябва ни рали, за да даде поне някакъв хинт за какво иде реч. Но като цяло златото докато няма заформен импулс и пробив на 1220, може да продължава да си търси таргет надолу т.е. рали непробило 1220 ще е по-скоро корективно.
            Струва се да се отбележи, че и вероятността дъното от 1050 да не е Дъното за мен е по-голяма - да кажем 20-30%, ако до преди това е била 10-15%.

П.п
            Днес добавих ag, двойна доза.
            Ха ха ха .......... ей , опасен си ............
            Омазал си се до ушите , поздравяваш ме с 1/4 уста ........... но определяш целия ми анализ за ...... комплексарщина .
            И след като си ме '' определил '' .......... допълваш с твой НОВ '' анализ'' , същото което съм написал един пост по надолу
            Относно , безпомощното ти подхвърляне за 10 - те унции , с който ПОКАЗВАМ , позиции ............. ще ти кажа че търгувам при 4 брокера за сигурност ........... И сделките ми не са '' хеджиращи''
            Интересно ми е ....... по този повод ........ ти с лотове ли търгуваш ........... Щото аз , лично не съм видял твоя графика и с 0,01 л.
            Ако си с лотове .......... при очакваното РАЛИ ..........(хахаха) ......... требва да си затрил и къща и жена и да висиш на вратовръзката си..
            Ехххсчо !!!???? Не ме разсмивай............мЕлионере............
            1480 беше 10-15 % ............но това е без значение ..........
            ИДЕЯТА беше че ще видим 1150/1180 без да го ИМА РАЛИТО за НОВИ ВЪРХОВЕ за което пишеше..............

пп. Отсега ти казвам ...........Не се прави , че нещо анализираш, смисляш , отчиташ и т.н ..........
            ЩЕ ВДИГНЕШ ПРОЦЕНТИТЕ ЗА НОВО ДЪНО ..... Ще ги вдигнеш.........
            А мога да ти цитирам пост в който даваше..... 0 (нула ) %.............................

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              Преди една година и повече ....... ей така започна спора ми с ехххххчето ...........

Смятам , спора за Приключен !!! . На цена 1175 .............
              И идва края на лятото.........

пп. ехххчо , освен че харесваш конкретиката в поста ми .......... трябва и да си съгласен ......(вече)
              Тогава не бяхме ли около 1220. Сетъпът се инвалидира при 1234.

Напомням, че твоято прогноза беше от 1300, че ще видим 1150/1180, но може и 1480 преди това - няма как да знаеш кое първо. Сигурно и за това играеш с по десета лот.

Както и да е де, беше сигурен, че ще видим 1180, а за мен процентите бяха не повече от 20. Ако се очаква да ти честитя и по този повод поста, честито за печалбите

Извън комплексарщините:

Наистина секторът е мега интересен в момента. Трябва ни рали, за да даде поне някакъв хинт за какво иде реч. Но като цяло златото докато няма заформен импулс и пробив на 1220, може да продължава да си търси таргет надолу т.е. рали непробило 1220 ще е по-скоро корективно.
              Струва се да се отбележи, че и вероятността дъното от 1050 да не е Дъното за мен е по-голяма - да кажем 20-30%, ако до преди това е била 10-15%.

П.п
              Днес добавих ag, двойна доза.
              Last edited by exxs; 15.08.2018, 23:15.

Коментар

• Катар са дали 15мм на Турция. Нещата малко ще се успокоят.

Коментар

• На цена 1175 приключих с късите позиции................
                  Очаквам скорошно обръщане на тренда , най -малко , поне за корекция до 1200 /1220 .......

Коментар

• Преди една година и повече ....... ей така започна спора ми с ехххххчето ...........

Смятам , спора за Приключен !!! . На цена 1175 .............
                    И идва края на лятото.........

пп. ехххчо , освен че харесваш конкретиката в поста ми .......... трябва и да си съгласен ......(вече)

Коментар

• ако не се озъптят мечките ще фалират минния сектор...става интересно
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дошли са мечките... Рекордно скъсяване на златото от 20г. насам...

Да видим дали ще спре на 1150. Може пък и да видим по-ниски нива съвсем скоро

Compounding the precious metal’s woes appear to be the shorts. “It is also notable that non-commercial short gold futures contracts have surged from 73,905 in June to 195,604, a figure which is more than double the amount of bearish positions on gold a year ago and the highest going back at least 20 years,” said Russ Mould, AJ Bell Investment Director.

“Bears are clearly stomping on gold, with dollar strength as the most likely reason for doing so.”

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

E, той човека коректно си е сложил епитета....

Ама, забрави да добавиш че всичко това е благодарение на Обама, нали.... ( при когото 5 години 11-16 бяха на едно ниво)
                          Явно и ти не следиш... При Обама имаше и по-големи тримесечни ръстове на печалбите... ама какво значение има това, като той е нигър

Пък и аз така и не разбирам, ти сега какво искаш, големи маржове за фирмите или големи заплати на работниците? Кое от двете? Щото май и ти като твоя патрон, ту така, ту иначе, както ти изнася в дадения момент...
                          Last edited by Money; 15.08.2018, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Колчо, ти не ги следиш тея работи, но за Q2 на 2018 тек сектора в СиП 500 има 31% ръст на печалбите, а целия СиП 24.6% ръст на печалбите...
                            E, той човека коректно си е сложил епитета....

Ама, забрави да добавиш че всичко това е благодарение на Обама, нали.... ( при когото 5 години 11-16 бяха на едно ниво)

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Колчо, ти не ги следиш тея работи, ...
                              щом казваш...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Не Амазон или Тесла, а ЦЕЛИЯ т.нар. "пазар" ...
                                От едно известно време, "цената" на "пазара", няма нищо общо с актива... НИЩО.

Колчо, ти не ги следиш тея работи, но за Q2 на 2018 тек сектора в СиП 500 има 31% ръст на печалбите, а целия СиП 24.6% ръст на печалбите...

Коментар

Working...
                                X