If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Самата същност на фиат валутите съчетана с безмерната човешка алчност прави системата отворена за неизбежен колапс.............Въпроса е кога а не дали.............
Тоя златен стандарт няма да го има скоро ако въобще някога се върне а и доларът без бой няма да си отиде. Така си подреждат фигурите че доларът все цар си остава
Но на фона на всички рискове е добре да има човек 10%-15% от активите в злато/златни мини та ако дойде колапс да е подготвен.
Самата същност на фиат валутите съчетана с безмерната човешка алчност прави системата отворена за неизбежен колапс.............Въпроса е кога а не дали.............
Ако златният стандарт влезе в действие трябва да определим фиксирана цена на златото и наистина да се придържаме към нея.За да преминем технически сега към златен стандарт и ако трябва да заменим всичките долари в чужбина със злато цената на златото ще бъде огромна.......................Пол Волкър бивш председател на ФЕД 15 10 2012 година.............................Това е причината цената да се манипулира в синхрон от почти всички основни ЦБ-та.......................Те купуват физическо злато и без никакво притеснение от евентуалните загуби винаги го продават когато цената почне да се покачва...........А за хартиеното не е необходимо даже да говорим...............
Тоя златен стандарт няма да го има скоро ако въобще някога се върне а и доларът без бой няма да си отиде. Така си подреждат фигурите че доларът все цар си остава
Но на фона на всички рискове е добре да има човек 10%-15% от активите в злато/златни мини та ако дойде колапс да е подготвен.
Ако златният стандарт влезе в действие трябва да определим фиксирана цена на златото и наистина да се придържаме към нея.За да преминем технически сега към златен стандарт и ако трябва да заменим всичките долари в чужбина със злато цената на златото ще бъде огромна.......................Пол Волкър бивш председател на ФЕД 15 10 2012 година.............................Това е причината цената да се манипулира в синхрон от почти всички основни ЦБ-та.......................Те купуват физическо злато и без никакво притеснение от евентуалните загуби винаги го продават когато цената почне да се покачва...........А за хартиеното не е необходимо даже да говорим...............
Понеже отново се споменава името ми. Само се цитирам. Нямам какво да допълня. Краткосрочно и средносрочно нищо нямам позиции в злато и не възнамерявам да имам освен ако не видя сигналът, описан по-горе.
П.П.
Да се замислим сега ако златото беше литнало 300 долара нямаше ли да супер ясно "защо"...кризата в Турция. Поредното доказателство, че новините + фундамента играят 0 /словом: НУЛА/ роля в цената на актива.
Играят нула роля защото цената се определя не на борсата а в тихи и спокойни кабинети и в още по-тихи и спокойни имения...........Засега..........
Ако някоя компания изкара по лош отчет от очакваното, и ръководството промени прогнозите си за бъдещите години примерно, нали това ще се отрази на цената на акциите и, т.е първо са новините и фундамента, и спада на цената на акцията, е следствие от лошите новини, това как се връзва с техническия анализ. ТА не може да предвиди лошия отчет. Ако ти се пише да кажеш защо според теб новините не оказват влияние
Ако някоя компания изкара по лош отчет от очакваното, и ръководството промени прогнозите си за бъдещите години примерно, нали това ще се отрази на цената на акциите и, т.е първо са новините и фундамента, и спада на цената на акцията, е следствие от лошите новини, това как се връзва с техническия анализ. ТА не може да предвиди лошия отчет. Ако ти се пише да кажеш защо според теб новините не оказват влияние
Чел ли отчетите на Тесла
Очевидно не само на Тесла не си. Иначе щеше да знаеш, че акции са потъвали сред добри отчети и са били в зелено при лоши.
Че отчетите винаги са най-блестящи до големите върхове не си ли чувал? А че светът сякаш свършва близо до големи дъна?
И за финал: ако преди 10 дни анадолски джин ти беше казал "Момче, турската лира ще потъна с 30+%, Испански и италиански банки ще се притеснят заради експозицията си към валутата. ЕЦБ е възможно да вземе мерки", ти след 10 дни какво щеше да очаваш да стане със златото...ама ей така, честно си кажи.
Поредното доказателство, че новините + фундамента играят 0 /словом: НУЛА/ роля в цената на актива.
Мен ме интерусава това, че 1281 не издържа, а 1235 инвалидира сетъпа, който следях. Все пак се "надявам" последното спускане да сложи край на корекцията началото на следващия месец. За мен подкрепите надолу вече са с еднаква тежест, 1195-1200, 1150, 1100. Леки преференции за първата, но основното за мен ще е потвърждението, което в случая би било пробив на 1243 + оформен импулс.
Понеже отново се споменава името ми. Само се цитирам. Нямам какво да допълня. Краткосрочно и средносрочно нищо нямам позиции в злато и не възнамерявам да имам освен ако не видя сигналът, описан по-горе.
П.П.
Да се замислим сега ако златото беше литнало 300 долара нямаше ли да супер ясно "защо"...кризата в Турция. Поредното доказателство, че новините + фундамента играят 0 /словом: НУЛА/ роля в цената на актива.
Предвид обстоятелствата те отигнорих. Снеси яйцето де. Виж каква е жега и не мъ карай да ровя сега. От зоната на маслините вече се върнах с приличен тен .
Ако още 5-6 пъти ме вкараш и изкараш в '' игнора '' ТИ .......... вънка / вътре , вънка / вътре ........ше свършиш .Cool Cool Cool
А яйца има под твойто приятелче - ехххххчо ................ Пачи са , и е седнал върху тях ................
пп По темата е , бе .......... Кьорав ли си , не четеш ли поста й ..............
Отговарям и за игнора и за яйцата ....................
Коментар