If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм ли ти в ''игнора'' , ма .....................
А за ''казването'' - съм казвал в над 50 поста...............
Ама ти май не си ме чела - ту съм ти бил в ''игнора '' / ту си се и правила на маслинова клонка със забележки ''не ритай паднал '' .................
А падналиьо е вече ......... полегнал
Предвид обстоятелствата те отигнорих. Снеси яйцето де. Виж каква е жега и не мъ карай да ровя сега. От зоната на маслините вече се върнах с приличен тен .
Кондорееее, пиле шарено, казвай сега доде ще пада, че става интересно.
Не съм ли ти в ''игнора'' , ма .....................
А за ''казването'' - съм казвал в над 50 поста...............
Ама ти май не си ме чела - ту съм ти бил в ''игнора '' / ту си се и правила на маслинова клонка със забележки ''не ритай паднал '' .................
А падналиьо е вече ......... полегнал
А сега в момента смятам, че много зависи от това накъде ще тръгне долара. Ако почне да пада, златото ще се възстанови малко
E.....то това е най - лесното уравнение............... Само че ''плътна'' корелация , има над седмична графика нагоре...........
За нас , с '' хартиеното злато '' , където купуваме (продаваме) у понеделник и затваряме сергията у сряда (например)........това не работи.........
Под 4h графика доста пъти долар и злато се движат синхронно...........т.е. губи се отчасти ''прословутата'' корелация.......
Ама съмненията , някак материализираш ли ги ............или , само си се съмняваш..................
.................................................. .................................................. ....................................
Около 300 $ - днешния профит от ''хартиено злато''
И не е да не съм споделил..............снощи......
Чекай малко обърка човека, Моней от промоции при златото не се интересува.. Ако намери некое кюлче на улицата. че го подритне. след това ще се върне и ще го вземе за да го кешира у акции , само че не у мините. Иначе си прав, ако успееш да уцелиш компания която се продава на смешна цена и не банкрутира в бъдеще можещ да очакваш джак пота..
за мен беше задължително даго бие нивото...доста време се лигавиха с това 1212...
сега въпросът е ще падне ли под 1100... макар и временно ако падне под тези нива ще има мини на промоция плащаш 1 взимаш 2
със среброто е същата работа. миньорите все още се държат и уж оптимизират, но ако трайно се задържи под 15$ и там ще развеят белия флаг.... но вече се замислям дали риска с покупка на миньори е оправдан, че може да им точат ножа, за да им приберат активите (концесии залежи) и да има тотално обръщане на собствеността в сектора.
Чекай малко обърка човека, Моней от промоции при златото не се интересува.. Ако намери некое кюлче на улицата. че го подритне. след това ще се върне и ще го вземе за да го кешира у акции , само че не у мините. Иначе си прав, ако успееш да уцелиш компания която се продава на смешна цена и не банкрутира в бъдеще можещ да очакваш джак пота..
за мен беше задължително даго бие нивото...доста време се лигавиха с това 1212...
сега въпросът е ще падне ли под 1100... макар и временно ако падне под тези нива ще има мини на промоция плащаш 1 взимаш 2
със среброто е същата работа. миньорите все още се държат и уж оптимизират, но ако трайно се задържи под 15$ и там ще развеят белия флаг.... но вече се замислям дали риска с покупка на миньори е оправдан, че може да им точат ножа, за да им приберат активите (концесии залежи) и да има тотално обръщане на собствеността в сектора.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ама съмненията , някак материализираш ли ги ............или , само си се съмняваш..................
.................................................. .................................................. ....................................
Около 300 $ - днешния профит от ''хартиено злато''
И не е да не съм споделил..............снощи......
Продължаваме напред - както каза Пулев - падайки ................
Тоест ........ продължаваме да падаме до към 1180 / 1150 - нива описани и защитавани от МЕН от година назад
Коментар