Пак го сринаха - сега какво е - няма напрежение в Близкия Изток, САЩ вече нямат дългове, Брекзит дилемата се реши? И златото, както и почти всичко друго, не се подлага на технически анализ, а тук и фундаментланият не играе много-много, щото дори и при златото може да се пусне "хартиено" за колкото милиарда си поискат, уж "бекнато" с реални количества, които съществуват само в някоя екселска табличка на поредния нърд, и толкова. Не се надъхвайте излишно, при златото всичко е цугцванг, поне докато съществува този световен ред, а друг засега няма на хоризонта. Имам, купено е на 600 долара преди повече от 10 години, и си виси за зор заман, но не очаквам 2000 долара утре, до края на догодина или догодина
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
Аз очаквам 2000 долара до нова година най късно,на база фундаментДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение
Защо не път не при 1587?
За '' около '' , приемам всичко до 0,5% грешка . Което е близо , 8 $ нагоре/надолу .
.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bers-erk Разгледай мнениеПредполагам , че около 1586$ ще приключи целия този ръст при златото .
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bers-erk Разгледай мнениеПредполагам , че около 1586$ ще приключи целия този ръст при златото .
- 1 like
Коментар
� -
свръх купено е златото, и е назряло за здравословна корекцийка - твърде много купувачи, твърде бързо
корекцийка около 10% до 1420-1450 ми се струва вероятна и здравословна до края на Октомври и ноември
(ако стане така ще си удвоя позиции в некои златно-сребърни миньори - вкл. и родният DPM)"the trend is your friend until the end..."
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеНомера е да се влезе нацалото на тренда и сега е момента ,вервайте ми
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеНомера е да се влезе нацалото на тренда и сега е момента ,вервайте ми
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнениеПри златото и при среброто, най веке, ракетата тръгна НАГОРЕ , аз съм много лонг и при двете, а резултата ще е видим след месец . Успех
Коментар
�
Коментар