IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Пак го сринаха - сега какво е - няма напрежение в Близкия Изток, САЩ вече нямат дългове, Брекзит дилемата се реши? И златото, както и почти всичко друго, не се подлага на технически анализ, а тук и фундаментланият не играе много-много, щото дори и при златото може да се пусне "хартиено" за колкото милиарда си поискат, уж "бекнато" с реални количества, които съществуват само в някоя екселска табличка на поредния нърд, и толкова. Не се надъхвайте излишно, при златото всичко е цугцванг, поне докато съществува този световен ред, а друг засега няма на хоризонта. Имам, купено е на 600 долара преди повече от 10 години, и си виси за зор заман, но не очаквам 2000 долара утре, до края на догодина или догодина

Няма лошо в това да пада, така или иначе скочи твърде много. Тъкмо излизат нови неща на пазара. Ще дойде октомври и Перхидрола пак ще скочи на Китай, на ФЕД, на Русия и накой ли още не. А дълговете са си там, електронните пари се увеличават по експонента, дефицитите ще растът заедно с направените обещания. Нищо ново.

Коментар

• Пак го сринаха - сега какво е - няма напрежение в Близкия Изток, САЩ вече нямат дългове, Брекзит дилемата се реши? И златото, както и почти всичко друго, не се подлага на технически анализ, а тук и фундаментланият не играе много-много, щото дори и при златото може да се пусне "хартиено" за колкото милиарда си поискат, уж "бекнато" с реални количества, които съществуват само в някоя екселска табличка на поредния нърд, и толкова. Не се надъхвайте излишно, при златото всичко е цугцванг, поне докато съществува този световен ред, а друг засега няма на хоризонта. Имам, купено е на 600 долара преди повече от 10 години, и си виси за зор заман, но не очаквам 2000 долара утре, до края на догодина или догодина
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение

Аз очаквам 2000 долара до нова година най късно,на база фундамент
        Не си единствен. Още април очаквах, че ще ударим 1600 есента и 2000 по Коледа. Закопчавайте коланите, че ще друса
        До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от diletant Разгледай мнение

Защо не път не при 1587?
          Предположението ми се базира на дадено ниво , което съм определил с ' около 1586 $ ' .
          За '' около '' , приемам всичко до 0,5% грешка . Което е близо , 8 $ нагоре/надолу .

.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bers-erk Разгледай мнение
            Предполагам , че около 1586$ ще приключи целия този ръст при златото .
            Защо не път не при 1587?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bers-erk Разгледай мнение
              Предполагам , че около 1586$ ще приключи целия този ръст при златото .
              Аз очаквам 2000 долара до нова година най късно,на база фундамент

Коментар

• Предполагам , че около 1586$ ще приключи целия този ръст при златото .

Коментар

• За 30 дена, среброто е +18%, а златото +6.8% спрямо долара, рейшио 80

Коментар

• свръх купено е златото, и е назряло за здравословна корекцийка - твърде много купувачи, твърде бързо

корекцийка около 10% до 1420-1450 ми се струва вероятна и здравословна до края на Октомври и ноември

(ако стане така ще си удвоя позиции в некои златно-сребърни миньори - вкл. и родният DPM)
                    "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Ако сте уцелили по някаква случайност дъното декември 2015 е същия резултат като spy да не говорим че в сравнение с qqq e мн назад.
                      Ама нито сте уцелили дъното нито в следващите 5 години ще има по добър резултат в сравнение с индексите

Коментар

Номера е да се влезе нацалото на тренда и сега е момента ,вервайте ми
                        Сега не е началото на тренда и по - вероятно е след месец да си на загуба от сегашния вход .

Коментар

Номера е да се влезе нацалото на тренда и сега е момента ,вервайте ми
                          Чак сега тренда е видим, така ли?! Преебали сме се пак преди година и половина. Тюх!

Коментар

• Номера е да се влезе нацалото на тренда и сега е момента ,вервайте ми

Коментар

При златото и при среброто, най веке, ракетата тръгна НАГОРЕ , аз съм много лонг и при двете, а резултата ще е видим след месец . Успех
                              Ще е много видим след 2 месеца при евентуален БРЕКЗИТ без сделка...........Мноооооооооооого видим.

Коментар

• При златото и при среброто, най веке, ракетата тръгна НАГОРЕ , аз съм много лонг и при двете, а резултата ще е видим след месец . Успех

Коментар

X