If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Забелязвате ли напоследък как среброкопачите упорито отказват да падат, нали трябва обичайно да водят, метала е на почти 14% от върха, а те над двойно по малко. Айде да кажем ag, paas изкараха нелоши отчети наскоро, ала и самия сребърен етф е като тях.
При жълтото не е баш така, може би единици само като nem,kl, fnv са по близо до 52седм си хай.
Някъде бях мернал статистика че след 3 рейт ката среброто е един от най добре представящите се асети....доколко е надеждна - не знам.
AG са ми слабост. Сега им е трудно, но там има мегдан за космически скок...стига да не им национализират мините в един 'хубав ден', защото и това е риск.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Забелязвате ли напоследък как среброкопачите упорито отказват да падат, нали трябва обичайно да водят, метала е на почти 14% от върха, а те над двойно по малко. Айде да кажем ag, paas изкараха нелоши отчети наскоро, ала и самия сребърен етф е като тях.
При жълтото не е баш така, може би единици само като nem,kl, fnv са по близо до 52седм си хай.
Някъде бях мернал статистика че след 3 рейт ката среброто е един от най добре представящите се асети....доколко е надеждна - не знам.
В САЩ поне една трета от пенсионерите са инвестирали малко или много от пенсията си във фондове свързани с Уол Стрийт.
Явно с импийчмънта нищо няма да стане, тогава Дълбоката Дължава ще се опита да свали драстично акциите и индиректно да намали пенсионерската подкрепа за Тръмп.И индиректно да покачи златото.
А партиите са близко една до друга и всеки отлив от една към друга ще има голямо значение.
Другите битки на Тръмп са за фермерерите гласуващи за него.
Всеки гарантиран пазар за земеделска продукция (Китай, УК, ЕС ) му носи повече точки.
Докато си пия кафето , да проследим хронологията на трейда .
24.10.2019 :
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
Според мен - грешиш .........
Съгласен съм с hamorphis ,Златото ще тества 1450 съвсем скоро.
Черното - ФАКТ !!!!
Развитието оттогава до сега :
Оттогава до сега :
- Продадени 20 oz 1515 - затворени 10 на 1483 / 10 на 1495 ...... - обявени предварително !
- Купени 5 оz 1495 - затворени на 1512 -
- ПАК Продадени 20 оz 1512 - 5 затворени на 1485 / на 15-те , останали - стоп на 1492
Aз затворих още 5 оz от продадените 20 на 1512 $ .............
Оставам с 10 оz със стоп 1488.50.
И чакам пробив на 1458 , който може да доведе до по- нататъшно снижение . Пробив на 1450 - както е писал , този под мен - не определя нищо , просто е една кръгла цифра ..
Свалих стопа на 10 -те oz на 1475 ................
В Петък затворих още 2 oz на цена 1460 , така че в момента съм с 8 оz .
На 3 оz слагам стопа на 1458 , на останалите 5 оz стоп - 1467.60 ................
пп Профита от този 17 дневен трейд на ''хартиено'' , засега е точно за покупката на 1 oz ФИЗИЧЕСКО злато + 1 пържола Томахоук
Интересно е друго .......... Ако се прекара подкрепата през 1.08 и 1 . 10 ......... ясно се вижда пробива / обратния тест / и ... надолу .
Над трендака , обаче се образува H&S ..... много яка . Таргета , на която ( за тих ужас на некой ) стига чак до 1360 . ......
Там е пробитата съпротива на седмична графика по върховете 07.2016 / 01.2018 / 04.2018 .............
Тя не е тествана изобщо след пробива , а такива мощни , дълговременни съпротиви , много много рядко се минават без тест ...
Та .... много е възможно моя приятел ехххх -а пак да види любимото си ниво 1360 ......
Това е по техническата част . И е само вариант ( но обоснован ) ..... не задължителност
Вълново нещата изглеждат по сложно ...... и не се описват с изречения . Трябва си разглеждане на графики
Но за сега ЕДНО е ясно !!!!!
НОВ ВРЪХ НЯМА ДА ИМА , ПРЕДИ НОВО ДЪНО ИЛИ ПОНЕ , поне 1160
Коментар