IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

дълго злато от 1490
    50 Оz
    стоп 1470
    таргет 1570
    над 1505 стопа се мести на 0 - 1490

10 томахоука риск
    ако гръмне стопа ще стана веган до коледа.
    Най-вероятно според мен е да постиш,

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
      А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
      Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
      А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце

На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ
      дълго злато от 1490
      50 Оz
      стоп 1470
      таргет 1570
      над 1505 стопа се мести на 0 - 1490

10 томахоука риск
      ако гръмне стопа ще стана веган до коледа.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• а аз винаги съм смятал, че докато не затвориш позицията и сега важния момент; И ДОКАТО НЕ ТУРИШ РЕАЛНА ПАРА в пазвата, нищо не си спечелил.
        всичко останало, като; от петъка съм 300 напред, от миналата година съм още 200 са чесане на клавиатурата.
        другия важен момент;
        и на кучето да отворя един акаунт и да го вържа за 15мин пред нотбука и то има един добър 50/50 шанс да спечели.

реални пари - в реални активи
        монополи пари - може и във форекса. защото не ги щат в магазина )))
        препоръка е

Коментар

еее разочароваш с тия 300Евраци - това обеснява и липсата на стоп.

честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.

успех!

Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
          А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
          Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
          А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце

На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ

Коментар

Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас

ппп Стопа ми вече е на 1508.50
            еее разочароваш с тия 300Евраци - това обеснява и липсата на стоп.

честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.

входът ти е много добър!

успех!
            Last edited by bertram; 28.10.2019, 16:53.

Коментар

по повод болднатото

нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.

не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
              може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
              от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
              акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
              не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
              вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.

и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"

успех с късата позиция

ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.
              Нали те помолих ........ есета философски ...... '' общи приказки '' ......'' как казват банките на златото ''' ..... и ЛИЧНОТО ти откритие че Златото , като всяка друга стока се използва за спекула ( бърза търговия без придобиване ) .......не поствай като отговор на мой пост.....

Разсъжденията за управление на капитала , също ги запази за успешните моделисти у Имотите .........

ПП Честно казано , не ме бърка петък ли е , сряда ли .......... Това си го чул от някое приятелче , ходило на курс при ....Варчев (например )
              От момента на пускането - не съм минавал на отрицателна територия ............ За какво ми е стоп , та и даже събота и неделя ??
              Личи си че нямаш много практика ......... Стопа не те спасява от нищо , защото ако стане нещо лебедарско , позицията се затваря там , където отвори на минус пазара (гапа ) .
              Обема , може да е голям за скалпер и малък за инвеститор ........ така че пак приказки на килограм , без всякаква точност .
              Я кажи кое е голЕм обем и кое Малък ...........

Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас

ппп Стопа ми вече е на 1508.50

Коментар

Да , считам че купуването му сега като физика е тотал щета - прай си извода

И да - на 2000 $ , 1500 $ няма да е скъпо , но 1100/1200 $ е по добре .......

И въобще си говориш безцелно , нали ...... Да си у темата ........
                Ами то и на 1900$ да го купиш ....... когато (ако) стане 2000 - НЯМА ДА Е СКЪПО .............

пп. Аз винаги говоря за спекула , краткотрайна , когато пиша за златото ............ Ако не си разбрал
                Затова спести ми есетата си за физическото злато , какъв '' сейв хевен'' Е !!!
                Или поне , кат реплики на мой постове ............

ппп Под 400 - няма да отиде , имаш ми думата ..........
                И не '' събирам парички '' , от мама и тати ........... Бърто
                Аз ги изкарвам .......
                по повод болднатото

нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.

не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
                може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
                от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
                акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
                не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
                вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.

и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"

успех с късата позиция

ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                  забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

Затри ли го поста на човека , купил GOLD на 300 $ ...........
                  .................................................. ...............................................
                  Знаех си , че не следиш изкъсо ''форумните специалисти''
                  Друго следиш тииииии ..............
                  Last edited by mibova; 28.10.2019, 14:16.

Коментар

забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

за златото всеки момент да го купиш е добър.
                    но става дума за истински метал.
                    другото са приказки от шипковия храс'.
                    Кой е тоз Великан , купил злато на 300 $ .......... моля , цитирай го . Или изцитирай поста , където го е написал !!!!
                    Иначе , просто си правиш вятър на устата и пишеш безмислици .....

И приказки от под шипковия храс' ...........

пп Няма такова нещо на света което
                    всеки момент да го купиш е добър.
                    , мишлето ми !!
                    И не пиши по теми , които са ти Terra incognita

Коментар

• забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.

за златото всеки момент да го купиш е добър.
                      но става дума за истински метал.
                      другото са приказки от шипковия храс'.
                      препоръка е

Коментар

в този ред на мисли - златото е било и под 400$ за унция и може да събираш парички и да го чакаш там, за да си с най-добрата цена.

"бай дъ дипс" е начин на акумилиране в дългосрочен план, когато се върви по тренда.
                        ако считаш, че тренда е надолу тогава е тотал щета.

1500$ е скъпо да - в сравнение с 1100 или 1200, но с 2000$ няма да е скъпо.

според мен играта при златото е много сериозна и движения от 5-10% не са съществени за физическото, а за спекулата...там винаги има игра.
                        Да , считам че купуването му сега като физика е тотал щета - прай си извода

И да - на 2000 $ , 1500 $ няма да е скъпо , но 1100/1200 $ е по добре .......

И въобще си говориш безцелно , нали ...... Да си у темата ........
                        Ами то и на 1900$ да го купиш ....... когато (ако) стане 2000 - НЯМА ДА Е СКЪПО .............

пп. Аз винаги говоря за спекула , краткотрайна , когато пиша за златото ............ Ако не си разбрал
                        Затова спести ми есетата си за физическото злато , какъв '' сейв хевен'' Е !!!
                        Или поне , кат реплики на мой постове ............

ппп Под 400 - няма да отиде , имаш ми думата ..........
                        И не '' събирам парички '' , от мама и тати ........... Бърто
                        Аз ги изкарвам .......
                        Last edited by Correctively objective; 28.10.2019, 13:22.

Коментар

Е .... глупости .......
                          Не говорим философски и менторски , а чисто номинално като стойност .........
                          1500 $ за oz НЕ Е ЛИ ПО СКЪПО от 1200 $ за oz ........ ???

A oт 1100 $ ??

....
                          в този ред на мисли - златото е било и под 400$ за унция и може да събираш парички и да го чакаш там, за да си с най-добрата цена.

"бай дъ дипс" е начин на акумилиране в дългосрочен план, когато се върви по тренда.
                          ако считаш, че тренда е надолу тогава е тотал щета.

1500$ е скъпо да - в сравнение с 1100 или 1200, но с 2000$ няма да е скъпо.

според мен играта при златото е много сериозна и движения от 5-10% не са съществени за физическото, а за спекулата...там винаги има игра.

Коментар

Е .... глупости .......

A oт 1100 $ ??

....
                            Много по-логично е човек купил златни монети да ги продаде само в момент на голяма нужда.Много голяма нужда.Обратното пари в сметката изтичат и края им не се вижда..........Златото е спестител от първа величина за хора със свободни професии и рентиерски доходи.В дългосрочен план даже не е необходимо да се обсоновавам.......................

Коментар

има един проблем обаче.
                              физическото се купува с пари.
                              а в демо акаунта ...е, там е съвсем друго.
                              Ти затова и нямаш златна паричка
                              Ако си ''добра хазайка '' на афганите - могат и да ти подарят 1-2 ....... те имат

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Никога не е скъпо да се купува физическо злато.Никога.
                                Е .... глупости .......

A oт 1100 $ ??

....

Коментар

Working...
                                X