Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце
На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ
50 Оz
стоп 1470
таргет 1570
над 1505 стопа се мести на 0 - 1490
10 томахоука риск
ако гръмне стопа ще стана веган до коледа.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
а аз винаги съм смятал, че докато не затвориш позицията и сега важния момент; И ДОКАТО НЕ ТУРИШ РЕАЛНА ПАРА в пазвата, нищо не си спечелил.
всичко останало, като; от петъка съм 300 напред, от миналата година съм още 200 са чесане на клавиатурата.
другия важен момент;
и на кучето да отворя един акаунт и да го вържа за 15мин пред нотбука и то има един добър 50/50 шанс да спечели.
реални пари - в реални активи
монополи пари - може и във форекса. защото не ги щат в магазина )))препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
еее разочароваш с тия 300Евраци - това обеснява и липсата на стоп.
честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.
успех!
Не съм и очаквал друга реакция от теб ............ Ще има за една блузка или 3 пържоли (забравих къде ги ядеш по 100 € парчето )
А и не тичай като пале пред баща си ........... Позицията ОЩЕ не е Затворена ......
Предвид очакванията ми , като следващо движение е ИДЕАЛНА ..........
А и не ти е работа ....... но голем капитал съм хвърлил на Евро и Паунд и нефт........... та толкова , баце
На 1460 / 50 може и да станат 1000 , Ще го мисля на пробив 1480 (ако ) ......... Писах го сутринта , ама нема кой да разпъва локумЕ
- 1 like
Коментар
-
Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас
ппп Стопа ми вече е на 1508.50
честно казано очаквах да са 1500Е ( 100-тина Oz къси ) предвид курса.
входът ти е много добър!
успех!Last edited by bertram; 28.10.2019, 16:53.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
по повод болднатото
нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.
не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.
и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"
успех с късата позиция
ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.
Разсъжденията за управление на капитала , също ги запази за успешните моделисти у Имотите .........
ПП Честно казано , не ме бърка петък ли е , сряда ли .......... Това си го чул от някое приятелче , ходило на курс при ....Варчев (например )
От момента на пускането - не съм минавал на отрицателна територия ............ За какво ми е стоп , та и даже събота и неделя ??
Личи си че нямаш много практика ......... Стопа не те спасява от нищо , защото ако стане нещо лебедарско , позицията се затваря там , където отвори на минус пазара (гапа ) .
Обема , може да е голям за скалпер и малък за инвеститор ........ така че пак приказки на килограм , без всякаква точност .
Я кажи кое е голЕм обем и кое Малък ...........
Дотук съм 300 € от петък ........... Колко унции съм продал ?? Задача за 4 клас
ппп Стопа ми вече е на 1508.50
Коментар
-
Да , считам че купуването му сега като физика е тотал щета - прай си извода
И да - на 2000 $ , 1500 $ няма да е скъпо , но 1100/1200 $ е по добре .......
И въобще си говориш безцелно , нали ...... Да си у темата ........
Ами то и на 1900$ да го купиш ....... когато (ако) стане 2000 - НЯМА ДА Е СКЪПО .............
пп. Аз винаги говоря за спекула , краткотрайна , когато пиша за златото ............ Ако не си разбрал
Затова спести ми есетата си за физическото злато , какъв '' сейв хевен'' Е !!!
Или поне , кат реплики на мой постове ............
ппп Под 400 - няма да отиде , имаш ми думата ..........
И не '' събирам парички '' , от мама и тати ........... Бърто
Аз ги изкарвам .......
нито ме интересува, нито ти държа сметка на произхода на средствата.
не бъркай - управлението на капитала с неговият произход - той е без значение в случая
може да събираш парички от бизнес,наеми, а може да събираш и от закуски - без значение.
от значение е ако сега ти остават едни свободни примерно по 5К на месец как да ги управляваш така, че да си относително стабилен във времето.
акции, имоти, земя, злато , участие в бизнес - въпрос на личен избор.
не е случайно, че на физическото злато му викат златен резерв банки и държави..защото то е точно това.
вярно е, че се използва за яка спекула и безналична търговия, но такак е и с петрола, кафето, захарта и каквото се сетиш.
и на мен цена от 1500$ за злато не ми харесва, но както казва един наш общ приятел, който не списва тук "свиквам с реалностите"
успех с късата позиция
ПП честно казано за трейдър с многогодишен и успеш опит (вярвам ти) ме изненада, че отваряш къса в златото без стоп в петък. Вероятно не е сериозен обема и спрямо капитала с който търгуваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезабелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.
Затри ли го поста на човека , купил GOLD на 300 $ ...........
.................................................. ...............................................
Знаех си , че не следиш изкъсо ''форумните специалисти''
Друго следиш тииииии ..............Last edited by mibova; 28.10.2019, 14:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениезабелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.
за златото всеки момент да го купиш е добър.
но става дума за истински метал.
другото са приказки от шипковия храс'.
Иначе , просто си правиш вятър на устата и пишеш безмислици .....
И приказки от под шипковия храс' ...........
пп Няма такова нещо на света коетовсеки момент да го купиш е добър.
И не пиши по теми , които са ти Terra incognita
- 1 like
Коментар
-
забелязал съм, че винаги има участник и в тази и в другите теми с активите, който е купувал златото на 300$ /коя година е било, всеки може да сметне/, имотите 2003-та и тн. такива форумни специалист с последна сделка отпреди 12-16 години...изводите всеки да си ги прави.
за златото всеки момент да го купиш е добър.
но става дума за истински метал.
другото са приказки от шипковия храс'.
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
в този ред на мисли - златото е било и под 400$ за унция и може да събираш парички и да го чакаш там, за да си с най-добрата цена.
"бай дъ дипс" е начин на акумилиране в дългосрочен план, когато се върви по тренда.
ако считаш, че тренда е надолу тогава е тотал щета.
1500$ е скъпо да - в сравнение с 1100 или 1200, но с 2000$ няма да е скъпо.
според мен играта при златото е много сериозна и движения от 5-10% не са съществени за физическото, а за спекулата...там винаги има игра.
И да - на 2000 $ , 1500 $ няма да е скъпо , но 1100/1200 $ е по добре .......
И въобще си говориш безцелно , нали ...... Да си у темата ........
Ами то и на 1900$ да го купиш ....... когато (ако) стане 2000 - НЯМА ДА Е СКЪПО .............
пп. Аз винаги говоря за спекула , краткотрайна , когато пиша за златото ............ Ако не си разбрал
Затова спести ми есетата си за физическото злато , какъв '' сейв хевен'' Е !!!
Или поне , кат реплики на мой постове ............
ппп Под 400 - няма да отиде , имаш ми думата ..........
И не '' събирам парички '' , от мама и тати ........... Бърто
Аз ги изкарвам .......Last edited by Correctively objective; 28.10.2019, 13:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е .... глупости .......
Не говорим философски и менторски , а чисто номинално като стойност .........
1500 $ за oz НЕ Е ЛИ ПО СКЪПО от 1200 $ за oz ........ ???
A oт 1100 $ ??
....
"бай дъ дипс" е начин на акумилиране в дългосрочен план, когато се върви по тренда.
ако считаш, че тренда е надолу тогава е тотал щета.
1500$ е скъпо да - в сравнение с 1100 или 1200, но с 2000$ няма да е скъпо.
според мен играта при златото е много сериозна и движения от 5-10% не са съществени за физическото, а за спекулата...там винаги има игра.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Е .... глупости .......
A oт 1100 $ ??
....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има един проблем обаче.
физическото се купува с пари.
а в демо акаунта ...е, там е съвсем друго.
Ако си ''добра хазайка '' на афганите - могат и да ти подарят 1-2 ....... те имат
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Никога не е скъпо да се купува физическо злато.Никога.
A oт 1100 $ ??
....
Коментар
Коментар