IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Никога не е скъпо да се купува физическо злато.Никога.
    има един проблем обаче.
    физическото се купува с пари.
    а в демо акаунта ...е, там е съвсем друго.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

Някой да е говорил за спекула с физическо ??? Какво ми обяснявяш пак '' менторската'' , неща които ги знае всеки завършил 8 клас ...

Постовете ми са единствено и само спекулативни и касаят движение при метала от няколко часове / дни до няколко седмици ........

Така че , не виждам защо ги коментираш с фундаментални неща , известни от 50 века.....

пп Друг е въпроса , че са ти малко височки '' dip's'' - овете
      Физическо съм купувал 300/400 $ от по - долните ''dip's'' -ове ..
      Сега не е за никакъв '' buy the dips ''.......защото може да поседиш дълго време на отрицателна територия ....
      С две думи : 1500 е скъпо за купуване на физика ....... Набутал си се ......
      Никога не е скъпо да се купува физическо злато.Никога.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

при физическото нямаш много мегдан за спекула, защото спреда е много сериозен като %.
        там е лонг-търм бай&холд стратегия, която общо взето може да се използва като един вид застраховка срещу много сериозни размествания на пластовете. това с бай дъ дипс е точно в контекста на акумулирането на физическо злато, а не за спекула.

успех.
        Някой да е говорил за спекула с физическо ??? Какво ми обяснявяш пак '' менторската'' , неща които ги знае всеки завършил 8 клас ...

Постовете ми са единствено и само спекулативни и касаят движение при метала от няколко часове / дни до няколко седмици ........

Така че , не виждам защо ги коментираш с фундаментални неща , известни от 50 века.....

пп Друг е въпроса , че са ти малко височки '' dip's'' - овете
        Физическо съм купувал 300/400 $ от по - долните ''dip's'' -ове ..
        Сега не е за никакъв '' buy the dips ''.......защото може да поседиш дълго време на отрицателна територия ....
        С две думи : 1500 е скъпо за купуване на физика ....... Набутал си се ......

Коментар

при физическото нямаш много мегдан за спекула, защото спреда е много сериозен като %.
          там е лонг-търм бай&холд стратегия, която общо взето може да се използва като един вид застраховка срещу много сериозни размествания на пластовете. това с бай дъ дипс е точно в контекста на акумулирането на физическо злато, а не за спекула.

успех.
          Да, ама ти си пишеш с комарджия, който винаги познава.........е, понякога зачезва за по година и се появява с нов ник, по-ясновидец и от предишния

Коментар

Знам ..... мерси ....
            Ама ти си по - супер ......
            Само как го каза ......

Великан !!! Нема т'ва-онова .............
            Личи че се занимаваш отдавна .............

успех.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

супер си
              браво
              Знам ..... мерси ....
              Ама ти си по - супер ......
              Само как го каза ......
              Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

buy the dips
              Великан !!! Нема т'ва-онова .............
              Личи че се занимаваш отдавна .............

Коментар

Питаш ме очевадни неща .....

На първия въпрос - просто трябва да слезеш 5-6 поста по надолу и ще ти се изясни .....
                Даже си ми и отговорил с някакво - '' buy the dips ...к'вото-такова '' - каквото и да означава за теб ......
                А и съм обявил : '' Ще напиша при затваряне на сделката '' - няма как да не разбереш таргета ....
                На втория въпрос - Да виждаш обявен стоп ? Не !! Значи с отварянето на сделката не е имало .
                Сега вече съм сложил плюсов стоп на 1514.50
                супер си
                браво

Коментар

таргет?
                  стоп?
                  Питаш ме очевадни неща .....

На първия въпрос - просто трябва да слезеш 5-6 поста по надолу и ще ти се изясни .....
                  Даже си ми и отговорил с някакво - '' buy the dips ...к'вото-такова '' - каквото и да означава за теб ......
                  А и съм обявил : '' Ще напиша при затваряне на сделката '' - няма как да не разбереш таргета ....
                  На втория въпрос - Да виждаш обявен стоп ? Не !! Значи с отварянето на сделката не е имало .
                  Сега вече съм сложил плюсов стоп на 1514.50

Коментар

таргет?
                    стоп?
                    Аааа, що го караш да нагажда и да те лъже сега? )))

Коментар

Aз пък продадох злато на 1515 ................ Суапа ми е положителен .... к'во му плащам

Без да ме интересуват Брекзити , Мрекзити и всякакви подобни неща.......

Ще напиша при затваряне на сделката
                      таргет?
                      стоп?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
                        Дълго злато стоп 1480.
                        Пазара тръгна при сравнително спокойна обстановка на пазара на акции както и на смъкнато напрежение на глобално ниво. Отделно и среброто катери.
                        Очаквам волатилност ноември месец като нещата може да се проточат и декември което би трябвало да е добре за златото
                        Добавих физическо, ей тъй да си имам. Ни яде, ни пие. По-добре се справя от акциите засега. Чакам по-нататъшно смъкване на лихвите.

Коментар

• Aз пък продадох злато на 1515 ................ Суапа ми е положителен .... к'во му плащам

Без да ме интересуват Брекзити , Мрекзити и всякакви подобни неща.......

Ще напиша при затваряне на сделката

Коментар

• Дълго злато стоп 1480.
                            Пазара тръгна при сравнително спокойна обстановка на пазара на акции както и на смъкнато напрежение на глобално ниво. Отделно и среброто катери.
                            Очаквам волатилност ноември месец като нещата може да се проточат и декември което би трябвало да е добре за златото
                            Last edited by Todor Sabev; 25.10.2019, 18:51.

Коментар

Сега сме точно по средата на рейнджа - 1505 $ за oz ..........
                              Кое , според теб , ще премине цената - локалния връх 1557 $
                              или - локалното дъно 1457$ ...................
                              Според мен, Брекзит не си е изиграл ролята напълно относно борсите и цената на златото, особено в GBP и EUR. Аз очаквам покачване поне до около 1520-50 USD при софт варианта и повече процентно в гореспоменатите валути. Може и да не е непосредствено в деня, а при първите неочаквани фалити и други евентуални непредвидени последици.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Atanasov Разгледай мнение
                                https://www.facebook.com/81917026510...011419?sfns=mo

Тук ще можете да видите какво мислят останалите финансови форуми в БГ относно това как ще се отрази Brexit на цената на златото. Може и да допринесете със своя глас. На миналия пол имахме 136 гласа.
                                Сега сме точно по средата на рейнджа - 1505 $ за oz ..........
                                Кое , според теб , ще премине цената - локалния връх 1557 $
                                или - локалното дъно 1457$ ...................

Коментар

Working...
                                X