Около 1450,00-55 минава линията през дъна от 1 юли и е дъно от 1 октомври. евентуална реакция обаче ще е временна
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Лихвите по 10г американски ДЦК ако се дигнат над 2% и златото ще тества 1400Last edited by Todor Sabev; 11.11.2019, 11:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеПрогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
пп Най са ми интересни тези на Бертрам , защото са леко неразбираеми от мен( загадачното . винаги ми е интересно )
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеПрогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
пп Най са ми интересни тези на Бертрам , защото са леко неразбираеми от мен( загадачното . винаги ми е интересно )
- 1 like
Коментар
-
Прогнози за движението на Златото , през идната седмица ще има ли ????
Last edited by Correctively objective; 10.11.2019, 12:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЕкса пак ударил едно здраво романче...ъпърско разбира се.
А дано е прав че все пак 15% жълтобелезникаво тенеке и при мене се намирга.
Коментар
-
Свалих стопа на 10 -те oz на 1475 ................
пп Колега Бърто , от дълги за 1580 , мина на къси ..... за под 1450 ..... щели да го натискат ?!?
И пак има шанс ............ да не познае
Last edited by Correctively objective; 08.11.2019, 14:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Aз затворих още 5 оz от продадените 20 на 1512 $ .............
Оставам с 10 оz със стоп 1488.50.
И чакам пробив на 1458 , който може да доведе до по- нататъшно снижение . Пробив на 1450 - както е писал , този под мен - не определя нищо , просто е една кръгла цифра..
И ако може някой да поясни , каква е връзката междуколедните веселби , акциите и понатискането на златото ,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
според мен ще тества 1450 и ако го пробие ще падне още.
сега е сезонът на коледната 'веселба' при акциите и е вероятно да го понатиснат жълтото.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениестана ли време за купуване?
сега е сезонът на коледната 'веселба' при акциите и е вероятно да го понатиснат жълтото.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако САЩ и Китай не се сдърпат ударно в идните дни очаквам да се тества 1450, че и надолу.
после ... buy the dips
поздрави и успех
Браво !!! Точно на време ................
На 1460 $ текущо , обявяваш , че МОЖЕ и да ТЕСТВА 1450 .................. А-ха-ха-ха-ха ............
Ти не изкупи ли дъната на ......1490
От преди две седмици.......
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Според мен - грешиш .........
Съгласен съм с hamorphis .................Златото ще тества 1450 съвсем скоро.
- Продадени 20 oz 1515 - затворени 10 на 1483 / 10 на 1495 ...... - обявени предварително !
- Купени 5 оz 1495 - затворени на 1512 -
- ПАК Продадени 20 оz 1512 - 5 затворени на 1485 / на 15-те , останали - стоп на 1492
Last edited by Correctively objective; 07.11.2019, 22:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеако САЩ и Китай не се сдърпат ударно в идните дни очаквам да се тества 1450, че и надолу.
после ... buy the dips
поздрави и успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
местя стопа на 1492 (+100E) да има точно за един хубав томахоук
текущо - 1510
ако го удари и пробие ще има възможност за нов вход.
ПП стопът е задействан. сделката е приключена.
ще търся нов вход под 1480.
Last edited by bertram; 06.11.2019, 14:30.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар