If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно тук е трика. Металното не може да се достави и цената му започва да се раминава с хартиеното. Обаче същата ситуация е и, примерно, с граха и боба. Това, според мен, е силен сигнал за инфлация. Като човек преживял 2 инфлации, съм забелязал, че нещата така започват. Липса по магазаните, вдигане на цените и нищо не може да спре процеса. Под нищо разбирам административо определяне на цените. Това плюс масивното печатане на пари, в САЩ са си направо хеликоптерни. мисля че ще свърши с хипер инфлация. В дългосрочен план, златото като прокси, ще пренесе спестяванията през времето. Не само златото, т.нар. твърди активи. Много хора разбират това и с хеликоптерните пари ще се надуе невиждат балон в златото, апартаментите и тх. т.е. пак хиперинфлация. Може и да бъркам, но всичко натам води.
да. май ще стане скоро ясно /на някои по-късно/ че има малка разлика дали унциите са метални или електронни.
не ти съ разбира берта. аз съм позабраил български в чужбина като овцар
ама ти бетер мене . нишо съшествено...
хамсер и ипутека на маломерка в папура ли се насадил ? да ?
ти ли му казал ? като за 6 унци на 1700 .. ти много подвежда хора маи маи.
неразбира защо като не отбира берта нищо ама пиши пиши .
аиде кажи доиде ли мяу и кога ще падат тракторни пари. или хеликоптерни беше берта.обърках се .
ти само ала бала мяу бау и модерни думи за злато. и дотук ? да ? финито ?
да кажем, че маломерките на ратко са 8 а унциите доста повече от 6 и ги е купувал доста по-ниско от 1700
така добре ли е... или ще измислиш нещо друго да му се подиграваш... работи чиека и е спестителен, а не е прахосник като мене
по трактори,земя и инвентар...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
предвид, че всички си мислехме, че малкомерките на ратко са 1-2, а излезе нещо друго - е силно вероятно и унциите му да не са точно 6 и точно на 1700
с него сме коментирали този пазар, когато беше на много по-ниски нива и тук пишехме само фенове на barbaric relic както му викат на жълтото модерните хора... просто този тип инвестиция/почивка от инвестиция не се коментира публично
пък даже и 20-30 да са унциите на фона на могъщия стак на корективния от 150+ ще отнесе само подигравки чиека и затова да приемем условно, че са 5
не ти съ разбира берта. аз съм позабраил български в чужбина като овцар
ама ти бетер мене . нишо съшествено...
хамсер и ипутека на маломерка в папура ли се насадил ? да ?
ти ли му казал ? като за 6 унци на 1700 .. ти много подвежда хора маи маи.
неразбира защо като не отбира берта нищо ама пиши пиши .
аиде кажи доиде ли мяу и кога ще падат тракторни пари. или хеликоптерни беше берта.обърках се .
ти само ала бала мяу бау и модерни думи за злато. и дотук ? да ? финито ?
добре подредено берта но много грешно много . нищу на никои няма да пуска.берта
много пишеш малко казваш. назад видял съм доста смешни и кумични твои постове .
хамсер с негови 6 унци от 1700 ще може само къща у полски тръмбеш да купи.
не лъжи хамсер тои наивен. излъга кавлъков с мяубау и сега момче няма къща.
искаш и хамсер ли живее цял живот под наем
6 унци нищо са берта берта , колко малко мислиш.
предвид, че всички си мислехме, че малкомерките на ратко са 1-2, а излезе нещо друго - е силно вероятно и унциите му да не са точно 6 и точно на 1700
с него сме коментирали този пазар, когато беше на много по-ниски нива и тук пишехме само фенове на barbaric relic както му викат на жълтото модерните хора... просто този тип инвестиция/почивка от инвестиция не се коментира публично
пък даже и 20-30 да са унциите на фона на могъщия стак на корективния от 150+ ще отнесе само подигравки чиека и затова да приемем условно, че са 5
при як локдаун .. ще има пускане на честитки по сметките на определени (доста широки) групи от населението.
знаеш ли, че повече от 50% от американците ако им потрябват 400$ cash нямат ... нито задел нито банкомата ще им пусне, че са на лимита.
та вероятно ще се мисли в тази посока или да им разтеглят кредита или да им пуснат по няколко К да се радват...
започне ли това, значи сме на пътя за инфлация, а започне ли инфлация, ратко с неговите 6 унции по 1700 ще е ТОП... чак ме е яд, че дремах и чакам corective objective, че да взимаме с него тънкана на 2200-2400 жълтицата.... дано да стане... паля свещ всеки ден...
добре подредено берта но много грешно много . нищу на никои няма да пуска.берта
много пишеш малко казваш. назад видял съм доста смешни и кумични твои постове .
хамсер с негови 6 унци от 1700 ще може само къща у полски тръмбеш да купи.
не лъжи хамсер тои наивен. излъга кавлъков с мяубау и сега момче няма къща.
искаш и хамсер ли живее цял живот под наем
6 унци нищо са берта берта , колко малко мислиш.
при як локдаун .. ще има пускане на честитки по сметките на определени (доста широки) групи от населението.
знаеш ли, че повече от 50% от американците ако им потрябват 400$ cash нямат ... нито задел нито банкомата ще им пусне, че са на лимита.
та вероятно ще се мисли в тази посока или да им разтеглят кредита или да им пуснат по няколко К да се радват...
започне ли това, значи сме на пътя за инфлация, а започне ли инфлация, ратко с неговите 6 унции по 1700 ще е ТОП... чак ме е яд, че дремах и чакам corective objective, че да взимаме с него тънкана на 2200-2400 жълтицата.... дано да стане... паля свещ всеки ден...
локдауна в САЩ ще бъде щедро поръсен с QE от администрацията на Тръмп и ФЕД, НО ако корекцията на пазарите (нагоре) приключи и се върнем към мечия пазар вероятно ще повлече и златото.... честно казано нещата са толкова динамични , че +/- 100$ може да ги направи за няколко часа... че и за по-кратко време.
Ако ДАУ падне под 19К бързо няма как да не повлече всичко надолу... друг е въпросът, че физическо няма да има и в УСА ако ги локнат качествено. Тия дето джиткат на марджин ще имат колкото искат възможност за 'игра' и в двете посоки.
може хубаво и подробно пише берта.
но много хаос нищо не разбира.
горе долу + - дау мяу
накрая щедо ръсим. с какво ръсим берта ?
и манджа готова.
берта много харесва теб как пишеш умно умно но малко непотредено. да ?
обясни моля пак твои замисъл с ръсене ?
електронното може и да го удържат под 1500Е унцията.
но металното ще прескочи 1700
)))
поздрави на тълкувателите на диаграмата! )))
Точно тук е трика. Металното не може да се достави и цената му започва да се раминава с хартиеното. Обаче същата ситуация е и, примерно, с граха и боба. Това, според мен, е силен сигнал за инфлация. Като човек преживял 2 инфлации, съм забелязал, че нещата така започват. Липса по магазаните, вдигане на цените и нищо не може да спре процеса. Под нищо разбирам административо определяне на цените. Това плюс масивното печатане на пари, в САЩ са си направо хеликоптерни. мисля че ще свърши с хипер инфлация. В дългосрочен план, златото като прокси, ще пренесе спестяванията през времето. Не само златото, т.нар. твърди активи. Много хора разбират това и с хеликоптерните пари ще се надуе невиждат балон в златото, апартаментите и тх. т.е. пак хиперинфлация. Може и да бъркам, но всичко натам води.
според някои хора 5 унции ще купят къща след като удари по-силно кризата....
ти вероятно имаш повече?
нямам. аз тук само чета теб и възхищавам. ти мой кумир берта.
но малко пишеш глупост някои път. само някои.
но пак мои наи умен .
колко унци требва има човек за къща ? 5 ? да ?
хамсер значи готов с къща .
хамсер ти сменил ника ? да ? сега де ще криеш 6 унци хамсер .
и в нова квартира с емигранти има скришно място ? да ?
6 унци на 1700 много пара хамсер. пази 6 унци дълбоко дълбоко
според някои хора 5 унции ще купят къща след като удари по-силно кризата....
ти вероятно имаш повече?
седя и си мисля или по-скоро си мисля, че мисля ... златото до другият петък трябва да е над 1700$ за унция.. защо :
1. jobless claims си еб.ха капаците
2. Фед налива панически, но консуматора е дома и го е страх да мърда
3. при колите краш
4. NON farm payrolls-a другият петък ще е лошо-гошо , а преди това jobles claims в четвъртък ще подгрее яко паниката
5. САЩ влиза в якото покачване на заразените и вероятно ще са пълен локдаун другата седмица
6. не ми се мислят повече гадости
на фона на това ще се говори само и единствено за това какви ПАРИ ще се налеят за 'борба' с кризата.... предвид на предходни наливания това ще вдигне златото до нови висоти...
вълни, фибо-мибо... който разбира да се изказва по темата.. няма претенции
електронното може и да го удържат под 1500Е унцията.
но металното ще прескочи 1700
)))
поздрави на тълкувателите на диаграмата! )))
честно казано не вярвам , че имаш 100+ унции физическо
ако имаше нямаше да си за надоле... чиста психология на трейдъра.
земи им направи една снимка с една бележка " корективния е цар " и я качи и ще те призная
какви 100 унции?!
тоя има на баща си само златните зъби.
мани го.
Интересно защо очакваш покачване на златото при положение, че последният път когато се случи подобна случка - при локдауна на Европа, златото върна от 1 700 до към 1 450?
локдауна в САЩ ще бъде щедро поръсен с QE от администрацията на Тръмп и ФЕД, НО ако корекцията на пазарите (нагоре) приключи и се върнем към мечия пазар вероятно ще повлече и златото.... честно казано нещата са толкова динамични , че +/- 100$ може да ги направи за няколко часа... че и за по-кратко време.
Ако ДАУ падне под 19К бързо няма как да не повлече всичко надолу... друг е въпросът, че физическо няма да има и в УСА ако ги локнат качествено. Тия дето джиткат на марджин ще имат колкото искат възможност за 'игра' и в двете посоки.
Грозна картинка отвъд океана, 12 650 заразени за един ден.
Бум 800% в продажбите и амунициите в САЩ, до месец гладните и бездомните ще се увеличат доста.
Тотално разделение на обществото, бели-черни-жълти, бедни-богати, демократи-консерватори.
При уволнение, там се губи здравната застраховка и на заразения ще струва десетки хиляди да си позволи лечение, има и опция да си плаща сам здравна застраховка, на много завишени ставки.
Тръмп каза, че до Великден , 12.04, ще махне карантината в страната, а мерките са за драконова карантина сега в много засегнатите области.
Пълно безхаберие и неадекватност от самото начало, Икономиката Фърст.
Търгуващите на КОМЕКС там дали ще искат виртуалното им злато да се държи в Лондон ? Не, че повечето ще си поискат доставката, ама за всеки случай.
При толкова заразени в Ню Йорк - 32к, що пък да не затворят Уол Стрийт временно ?
Когато избухва Голямата депресия, на власт е републиканският президент Хувър. На следващите избори печели демократът Рузвелт.
След кризисната 2008 със републиканеца Буш, на изборите печели демократа Обама.
Дали сега няма да се повтори този сценарий?
Нали и такъв му беше замисъла на зловещия сценарий със пускането на вируса в Китай ;
Баси, не си представям Байдън президент и то за 4 години, та тоя е по-зле от Буш, Борисов, Горбачов и Плевнелиев взети заедно.
Единствения шанс на Тръмп, при спичане на нещата икономически и безредици, да обяви военно положение и да отложи изборите с година.
Коментар