If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С теб явно говорим от различни етажи ...... така да се каже
Ето ти твой любителско - ехиден пост .... относно моето виждане тогава за сриване на цената ..........
Акомпанират ти двамата '' златари '' Хермес и Мюлер ......... Тримата ....... другари
Оградил съм ти времето на златарския ви разговор
А ето и графиката , само броени часове , какво се случва .
Готино , а ???
Готино е да дето качваше графики че купуваш Дау на 25000 пункта щото било дъното Нежко му и горсо ако някой се води по тези писания Повече няма какво да се добави.
Коректив, каква е връзката ТИ на златото със петрола (освен корелации, графики, Фибоначи и др, които може и да са счупени вече) ??
Щото, Април може би ще видим цени 15-20$, понеже:
- С тая карантина навсякъде, потреблението е зле, времето се и затопля, хората спират да пътуват окончателно, заводите са спрени
- СА ще изсипе още барели, с цел ва банк,
- Китай, Индия като невидели такъв евтин нефт почти завършват запълването на запасите си,
- подбиване на цените, Иран,Нигерия и Венецуела са на границите си ( нямат финансови буфери) и са готови на безценица да дават нефта си
Изобщо не разглеждам корелация нефт / злато в момента .
Такава няма............. ( за мен )
За нефта , в момента мисля че може и да слезе за още едно дъно ( до 16 - 15 например )
Макар че с пробива на предишното , модела може и да се разглежда като завършен .........
Дълосрочно - от текущи - ръст .............
Ех хааааааааааааааааа, фхахахаххахахахаххаххххххахаааааааааааааааааааа, най-после си призна, че изобщо дори сам не си вярваш накъде ще върви златото за в бъдеще....а се подиграваш на другите анализатори, та ти си казваш директно, че си лаладжия дето и на 90% ако вярваш в нещо не ти стиска да стовариш и не смееш да пръднеш.
Напротив .......... доста подробно съм описал , какво ще правя и с физическото ( държа ) и с електронното ( продажби )
Описал съм и кскво ще направя при понижение на цената .......... затварям на печалба '' електронно'' - докупувам физическо .....
Не е неясно ...... предполагам за повечето ............
За Адролчо - трябва по три пъти .........
Относно това , че наричам прогнозата ми '' вероятност '' , съм абсолютно прав !!!
Всеки пишещ в темата , излага неговата хипотетична вероятност ....... В С Е К И !!!
И не само в темата , а всеки жив човек !!!!
На планетата няма такъв който да предложи анализ или виждане със 100% сигурност !!!
Просто , защото такава НЯМА !!!
Разликата между отделните хора е в ПРОЦЕНТА изпълнимост на вижданията им ..........
При някой е 85 % ............. при други 15 % .............
Казах на 1360 , че НЯМА да видим Ръст без ходене до 1150 -
Казах 2018 че ИМОТИТЕ ще корегират лято 2020 -
Казах на 18 000 $ за биткойн че отиваме към 3000 , а може и по надолу
Казах 2018 и 2019 че Първо ще идем под 25 $ за барел и чак после нагоре
Валутни двойки няма да споменавам , че не ми се пише много
пп Как е Адролчо ....... . Сега остава да изчакаме да видим пътя на Златото ОТТУК !!!
Ясно ти е виждането и посоката МИ ........ ясно ти е и на други форумци пишещи тук , а и не само на форумци .....
Ето ти горе и на Елана , например !!!
Ще спомена само , че решения за търговия или покупка / продажба на каквото и да е , взимам единствено на мойте си предположения ......
От горе е видно защо ............ леко ....
пп И е гейско да цитираш определена дума или словосъчетание , извън контекста на поста
Само за да прокараш махмурлийския си пост
Когато говорим сериозно ,де ...........
Коректив, каква е връзката ТИ на златото със петрола (освен корелации, графики, Фибоначи и др, които може и да са счупени вече) ??
Щото, Април може би ще видим цени 15-20$, понеже:
- С тая карантина навсякъде, потреблението е зле, времето се и затопля, хората спират да пътуват окончателно, заводите са спрени
- СА ще изсипе още барели, с цел ва банк,
- Китай, Индия като невидели такъв евтин нефт почти завършват запълването на запасите си,
- подбиване на цените, Иран,Нигерия и Венецуела са на границите си ( нямат финансови буфери) и са готови на безценица да дават нефта си
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
всяка една моя хипотеза ............…….. е само вероятност хипотетична..... )
Ех хааааааааааааааааа, фхахахаххахахахаххаххххххахаааааааааааааааааааа, най-после си призна, че изобщо дори сам не си вярваш накъде ще върви златото за в бъдеще....а се подиграваш на другите анализатори, та ти си казваш директно, че си лаладжия дето и на 90% ако вярваш в нещо не ти стиска да стовариш и не смееш да пръднеш.
LaCosta, не намерих на сайта инфо дали извършват доставки до БГ. Имаш ли информация?
Някои сайтове правят ПО ПРИНЦИП доставки до България, но е желателно винаги първо да се пита и след това да се поръчва. В сегашната ситуация не вярвам някой да се навие да праща до България, дори и все още да има злато и да изпраща в своята страна. По-големият проблем е, че наличното към момента злато за продажба се изчерпа почти напълно дори и в Швейцария, а пък цените му скочиха прекалено много. При така създалата се ситуация ми се вижда една покупка прекалено рискова и като цена, и като доставка. Аз не бих купил, при все че мога да купя и да го оставя на безплатно съхранение при продавача.
Парадоксално, но обявените от Тавекса цени за Филхармонията, Кенгурото и Кругерранд са по-евтини в момента, отколкото същите в Германия и Швейцария. Остана само и да ги имат в наличност, но и да ги имат цената им може да се окаже висока, ако човек чака корекция на електронната цена.
Трябва да си много объркан, че да мислиш, че жълтото ще падне под 1200$ и в същото време да стискаш 'трицифрено' число унции, които можеш да развържеш на момента за 1800$ без да ти трепне окото....после си ги взимаш на 1000-1100-1200 като минат 'логистичните' проблеми и ти остават едни 60 000$ суха пара.... КЕШЪТ Е ЦАР... нали
отивам да мия зъбите и да лягам
лека и доходна
Това ли измисли след 3 дена писане на глупости ,бе Бържуряне. ....
Така може да направиш ти.....
- първо защото ги нямаш
- второ, защото караш трактор (от мама)
- трето , защото изобщо не ти е ясно как се търгува.....
1. не го правя защото всяка една моя хипотеза дори и 80 90 процента сигурна е само вероятност хипотетична..... тоест винаги може да се случи нещо извънредно което да наруши плановете ми и вижданията ми
2. За тази цел е "хартиеното" - както му казват лаици и любители като теб .
Мога да продам ...И продавам , колкото си искам и когато стигне таргета да прибера Суха пара, толкова , колкото ако продам физическото си както ме караш идиотско ти....
Така ще прибера печалбата от очакваното от мен движени , а същевременно физическото ми Злато ще си ми е в сейфа.....
.................................................. ..
ходи мии сега зъбките , пижамката. ... И малоумни съвети....само в къщи. ...
Трябва да си много объркан, че да мислиш, че жълтото ще падне под 1200$ и в същото време да стискаш 'трицифрено' число унции, които можеш да развържеш на момента за 1800$ без да ти трепне окото....после си ги взимаш на 1000-1100-1200 като минат 'логистичните' проблеми и ти остават едни 60 000$ суха пара.... КЕШЪТ Е ЦАР... нали
отивам да мия зъбите и да лягам
лека и доходна
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Мене върни се назад какъв таргет съм дал преди месец
Ти беше дал за нефта 200 $ миналата година ..............
И с двата си минали профила ( не ги оставям по желание ) - Баце и Кондор съм ти обяснявал , че отиваме под 25 $
Ако искаш утре ще ти ги цитирам...........ти-аз-ти-аз.....сега , само аз....................
пп А преди дни си написал , че ще ми записваш прогнозите , за да видиш как не стават .............
Ми то , не е нужно - те се помнят - почти само аз го правя
Коментар