Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Останалите до колкото работят, не знам какви поръчки имат и за кой произвеждат, че с консумацията ще има, ледена епоха, след Короната!
Относо отговорните фактори в БГ, дали са ЗА или ПРОТИВ ЕС, няма никакво значение!
ЕС няма да бъде разпуснато от днеска за утре, просто ще фалират държавите, Еврото ще крашне, ЕС ще си го има формално, но без власт, без средтсва........ Някъде там след 10-15 години, след пълното му обезличаване може и да го прекратят!
Хубавото на бедността на Запада, е факта, че на много българи ще им се наложи да се развиват на местна територия! Това ще даде шанс, България да се спаси!
Най-голямата демографска и етническа катастрофа на страната е след 2007г. Това са реални и проверими данни!
От тук на сетне хората в БГ ще трябва да викат неволята и да решат, ще оцеляват ли българите или не!
Аз не съм нито за Русия да ни слага ръка, нито Турция да ни превзема! Не харесвам и ЕС! Никой не знае какво ще стане, но това, което ти гарантирам е, че ако нещата не се бяха променили още 10 години, както ги познавахме, нямаше изобщо да има смисъм да споменаваме думата българи или България!
Сега колелото се завърта и историята ще обозначи какво е предначертано за нашата страна и българите!
Да ще е тежко, но тежко е било и след Освобождението от Османско робство! Дори и тогава при промените са се късали стопански връзки и тн...
Така или иначе, за да я има България, не трябва да го има ЕС! Гаранция за оцеляване няма, но това дава шанс!
ЕС е продукт на вредния глобализъм, което ще рече, че дори и не, през погледа на оцеляването на нашата страна, няма нищо по-добро, от това, този съюз да престане да съществува!
Коментар