Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Аз не съм казал никъде, да сме излизали от ЕС, а казвам, ЧЕ МНОГО СЕ РАДВАМ, че последния ще се разпадне, защото е много вреден!
Така погледнато, не казвам, че България ще гради собствен цивилизационен цикъл, каквото и да означава това!
Самите Политико, които са МЕГА-УЛТРА ПРО ЕС, ти го казват, дали ние печелим или губим! Значи като БВП и финанси, губим! Те ти го казват! НЕ аз!
Ако обаче говориш като ценности за джендърство и мигранти, може и да печелим, знам ли? Това не може да се измери в пари!
Говориш ми за хиперинфлации и тн....., но това са фантазии след 2000г. България е стабилна и смело мога да кажа, че е била и по-богата 2007г. от това да е била член вече 12 години, през 2020г. И като казвам по-богата имам предвид като реална покупателна способност за масовия българин, а не измерено в статистиката към БВП, спрямо нереална инфлация и долар!
Това за гражданската война, няма какво да го коментирам! За Сърбия и Молдова също! Само ще вметна, че Сърбия не са никак по-зле, в цялостен план, спрямо нас, така, че дори и за плашилка не стават!
ЕС е най-голямото зло, за България! Единственото по-голямо зло е било Османското робство!
Така или иначе, разпад или просъществуване, не са процеси, които зависят от нас! Те ще се случат въпреки нашето мнение!
Нека да оставим времето да покаже какво ще стане!

Коментар