If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Точно де . Тук повечето говорим за златото като АКТИВ .
Не като метал . Отдавна сме го учили като метал . В VI клас , май
А като хартия , не съм го виждал още
За да съм точен и ти би трябвало да се съгласиш , тук говорим за цената на златото и Нейното движение
А кой какво си има , си е негова лична работа
Млади ми приятелю!Цената на метала злато е много различна от цената която гледаш по графиките!Те това искам да кажа!!!
Тука повечето сте за публично биене с пръчки
Защо лъжеш човека . Защо всяваш празни надежди в душите на хората ?
Това , което си написал , не че няма да стане , то е просто за лекарска намеса .
Извинявай , харесвам любознателноста ти , уважавам четенето ти на литература и блогове , но тук вече малко прекали
Кого лъже, мен ли? Аз купувам злато от 20 години. Аз съм най голямата златна буба.
Със злато си купих 2014 етаж от къща широк център Варна за 30 унциики.
Новия Световен Реди идва да измете всички гащници и папурковци дето чапат по клавиатурите и си мислят че правят пари........МОТИКИ това ги чака или глад........Вече ти писах че може и с ТРИ унции да си го купиш.Само търпение да удушат главните ГРАФИКАРИ И ПЕЧАТАРИ......Тогава ще дойде времето.Близко е.
И аз тъй думам.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
на който съм искал съм го казал (някои пишат тук..) това си е лично мое убеждение и нямам претенции да е безпогрешно.
иначе бай дъ дипс съм от доста време
поздрави и успех
ПП ще преместя стоа на 1765 (нещо недопустимо, но докаот чакам коективния... доларчетата отлетяха)
Нищо не мести. златото вероятно лятото ще бие историческия връх преди да се сурне по сериозно на долу в края на годината. Ако все пак искаш да преместиш стоповете. и да имаш къси не е задължително да местиш стоповете на цялата позиция . Намали риска.
Ако продавам сега ще реализирам печалба за тристайно апартаментче.Ама ще чакам да го купя с пет унциики
Новия Световен Реди идва да измете всички гащници и папурковци дето чапат по клавиатурите и си мислят че правят пари........МОТИКИ това ги чака или глад........Вече ти писах че може и с ТРИ унции да си го купиш.Само търпение да удушат главните ГРАФИКАРИ И ПЕЧАТАРИ......Тогава ще дойде времето.Близко е.
Ама ти навсякъде ли се правиш така на ''улав ''
Нали те помолиха , а и на нас ни е интересно за да решим кой е правия . Бъди добър , отдели малко време и отговори на Correctively objective :
на който съм искал съм го казал (някои пишат тук..) това си е лично мое убеждение и нямам претенции да е безпогрешно.
иначе бай дъ дипс съм от доста време
поздрави и успех
ПП ще преместя стоа на 1765 (нещо недопустимо, но докаот чакам коективния... доларчетата отлетяха)
Един дол дренки сте . И няма как да е , след като сте един и същи човек ......... Предполагам !!! 88 % !!
Дай нещо по долните ................ или не ти се търси
пп.
Чакам с ника еххххххЧО да качиш , обоснована графика , по която да обясниш причината за РАЛИИИИИИИИ - то
Или пък ехххчо - умен и грамотен - ако греша и и сте различни люде
Ще е честно и интересно .........
Аз качих и обосновах целия си три годишен престой и писане тук .... ..............Защо , до къде , и какво съм имал предвид през това време ..... спорейки .
Редно е да видим модел , техника , или поне графика с една подкрепа отдоле ........... но редно е да видим базата , причината , идеята , мисленето , което обуславя Ралииииииииииииииииииииии - то от 2017 досега
още веднъж мерси за комплимента
графика не ми требе, нали те копирам в този трейд
добавката се е задействала крайна позиция шорт 100 унции с цена 1723 - стоп 1753 (кажи ако не е добре да го мръдна)
ако го биe стпа ми 'висиш' 3К USD, а ако излезе ще черпа едно бърбънче.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
мерси за комплимента, но екс е доста по-грамотен от мен и начетен.
изпратено от Correctively objective :
Един дол дренки сте . И няма как да е , след като сте един и същи човек ......... Предполагам !!! 88 % !!
Дай нещо по долните ................ или не ти се търси
А никът бертрам , никъде не е ''призовавал '' да се купуват напальони на 1200 . Я дай един цитат с времето , да ме опровергаеш ........
Чета и пиша в темата отначалото .
И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............
Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )
пп.
Чакам с ника еххххххЧО да качиш , обоснована графика , по която да обясниш причината за РАЛИИИИИИИИ - то
Или пък ехххчо - умен и грамотен - ако греша и и сте различни люде
Ще е честно и интересно .........
Аз качих и обосновах целия си три годишен престой и писане тук .... ..............Защо , до къде , и какво съм имал предвид през това време ..... спорейки .
Редно е да видим модел , техника , или поне графика с една подкрепа отдоле ........... но редно е да видим базата , причината , идеята , мисленето , което обуславя Ралииииииииииииииииииииии - то от 2017 досега
Отдавна имах съмнения , че ти си ехххх , но защо пишеш под различни никове едновременно .
А никът бертрам , никъде не е ''призовавал '' да се купуват напальони на 1200 . Я дай един цитат с времето , да ме опровергаеш ........
Чета и пиша в темата отначалото .
ехххх призоваваше . вярно е , но хайде реализирай печалбата де . 400$ на унция ( 1750 - 1360 = 400 )
Даже е по малко , защото се губи маржа на търговеца .
Аз също съм купувал и писал епизодично за Покупки ... според графиката която съм качил ............
Друг е въпроса , че сега ще повърнат от печалбата , а на следващия тур и Аз вече ще '' призовавам '' за напольонЕте ......
И '' бай дъ дипса '' го спомена на 1600 .... след Нова Година ...............
Ако ми покажеш пост в който има израза '' бай дъ дипс '' , преди Нова Година ............ печелиш ............ ( тоя пък , от 1200 бил почнал , смех )
И всичко е точно ..............
мерси за комплимента, но екс е доста по-грамотен от мен и начетен.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар