Първоначално изпратено от hazard
Разгледай мнение
Ти разсъждаваш в категорията, не ме устройва и се опитваш, сам да си докажеш, че няма как да се случи нещо, което не те устройва... Така ми се струва! Казваш, ако нещо станело, щяло да бъде лошо... Нещата се случват, не защото са добри или лоши, а защото предпоставките и даденостите предопределят събитията!
Има и обратната категория на теб хора, накупили много злато, които смятат, че пълния крах, ще им даде на тях шанс, да изплуват отгоре. Както за теб, така и за тях, нещата, които има да се случват или не, няма да станат, защото един се надява на едно или друго! Ще се случи това, което принципно е за случване. Друг е въпроса, при разминаващи се мнения на участниците във форума, кой ще познае накрая!
Аз към днешния момент се чувствам изчерпан в темата и форума, каквото съм имал да казвам съм го казал! Като латерна пиша едни и същи неща и става безмислено, да влизам в коментари и да преповтарям едно и също!
Давам си почивка от форума, защото осъзнавам, че просто няма какво да се каже повече. Прогнозите са направени! Предстои да видим!
Аз каквото съм могъл да кажа и с каквито примери съм могъл да дам, съм го направил! Това е от мен!
Успех на теб, както и на всички други!
Коментар