Първоначално изпратено от Correctively objective
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
от злато в имоти, когато 1 кило купува двустайно жилище в нормален квартал....
Че тука имаше фантасти , където искаха за унция да купят апарта ................................
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Оооооо ..много завоалирано ....... По скоро , човек ще си помисли че прокламираш да се чисти сега златцето ..... и да се скача в имотитя ......... По рефрена на Тониту '' Сега е момента..... тра ла ла ла '' ..... И щом го пускаш в Златната , човек започва да търси някакъв загадъчен смисъл на ''поздравчето '' ти ....
Ти винаги си леко загадачен в изказа ............. Мяу .... бай дъ дипссссс........ совите не са това което са ........
Иначе и за мен Златото е пари . Защо мислиш че го имам за нещо различно от теб , та чак го споменаваш като че си открил ''топлата вода ''
Друга беше насоченоста на поста ми .....
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не хващаш идеята - тоя пее за ХАЗАРТ
за мен жълтото не е хазарт, а пари... просто вид валута, която не се емитира от централна банка.
успех
Ти винаги си леко загадачен в изказа ............. Мяу .... бай дъ дипссссс........ совите не са това което са ........
Иначе и за мен Златото е пари . Защо мислиш че го имам за нещо различно от теб , та чак го споменаваш като че си открил ''топлата вода ''
Друга беше насоченоста на поста ми .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Малко преекспонираш .............. както винаги , де . Изброените , въобще не са ...... ''форума '' . Те са сгрешилата , непозналата , неправилно мислещата , ЧАСТ от форума..........
Разликата е малка , но е недоловима за тебе .....
Байна ли некое изостанало дипче.
за мен жълтото не е хазарт, а пари... просто вид валута, която не се емитира от централна банка.
от никоя валута не може да забогатееш ако не ползваш лост за валутна спекулация в жълтото също.
може да 'пренесеш' стойност през периоди на кризи и волатилност, но не е 'инвестиця' като койна или геймстоп или тесла.
успехLast edited by X_Y; 25.02.2021, 17:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
не си забравил никой от форума
музикален поздрав напълно подходящ за момента в жълтото
https://www.youtube.com/watch?v=-P0PfvNwr7w
Разликата е малка , но е недоловима за тебе .....
Байна ли некое изостанало дипче.Last edited by X_Y; 25.02.2021, 17:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение.................................................. .................................................. ...........................
И не само .....и не само .......
...
музикален поздрав напълно подходящ за момента в жълтото
https://www.youtube.com/watch?v=-P0PfvNwr7wтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеЧестита цена на трой унцията под 3000 лв.
Само да видим сребърцето кога ще сгъне че нещо е скъпичко за пазаруване.
А къде изчезна господин Флорида , странна работа.
И не само .....и не само .......
Крумчо е отишъл в другата аматьорската тема .....където се учат да купуват анонимно ...... Да се обяснява , че не бил казвал никога 3000 /5000 /10000 ..... Което , е така де ....Няма пост със споменатите стойности , само където на 3500 - развиваше концепции за инфлации , дефлации и спасение ,което дебне в злато ..............................
Съвпадат ни , обаче мненията за среброто и като посока и като липса на мотивация за закупуване ..... За разлика от другите ''умни глави '' , които биха си закупили и си разменяха линкчета на търговци от чужбина ............ Еднакво смешно ще е да видя, пристигането на 2 монетки .... или 200 кила ....................
Шампанизирания с ''невижданото '' РАЛИ , пак е затапил бутилката ( то т'ва шампанско вече стана на компот- 5 години )
Пропаднаха му и 1860 и 1820 ..... където имало ''почти минимална възможност да ги ''докоснем '' ...............
Друг е въпроса че ''космическото '' Рали , което ''никой не трябва да застава на пътя му '' - както се дере от 2016 (5 год.) е с ''печалба '' ...........400 $ в момента за oz ............ (след пробива на 1380) ..... За 5 години !!! 600 лева !!! Като 300 лева от тях , ти е спреда на Тавекс ....
Говоря за равносметка при покупка на физическо на цена около 1400 $ .... при ''активиране на РАЛИТООООО''
Арменчето Бърта ( мисля че е един и същ с горния ) вече НЕ КУПУВА ВСЯКО ДЪНО ............ Или няма толкова пари .....или много станаха дъната .......
''Бай дъ дипс '' , вече се чува по рядко от Мяу ......... И това вече е лек индикатор ......... Но той е по скоро статист , слаб е за опонент
И множеството бъгове от миманса вече не пърхат щастливо и не се поздравяват с '' ура , честито , напред , 3000 за Н.Година '' ............. за 2022 говоря ...........Не ми харесаха картичката от морето на 8.08.2020 ...........
ГосподинЪТ Флорида показа колко много блогове и статии е прочел на видни световни Бъгове ( до един са търговци на злато ) , каза че ме '' игнорира '' и ................ вече го нямааааа ....( и Матейкин така каза в Биткойня темата - мисля че развоя ще е същия)
Същото направи и 2016 с другия си ник DELCHO SMOKA ...
Но Флоридов ми е интересен и дори приятен за четене .... По много други теми съм в единомислие с него ......
Да се надяваме че е добре ..............И няма да се върне с нов ник .... ''мис Калифорня '' - напримерLast edited by Correctively objective; 25.02.2021, 15:51.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКонтолирана от някой хора далавера,приказките за пазар са ала бала работа.
ама то вчера беше така а днес същата картинка малко по-иначе ми шшшепне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеСреброто направи НОВОТО дъно ( което чаках преди движението нагоре ) , а Златото не пожела ...
И след това .............. Байконур ..............хех
- 1 like
Коментар
-
''Да си погледна графиката '' ???? ...............................
Да кажем че съм го направил ...... преди теб още
И ??
Какво те е впечатлило толкова .......... Това си е обикновен бар .... на всички таймфреймове до сега ,,,и трудно бих го нарекъл ''шип'' .
Сребро и Злато обикновенно вървят корелативно ....... но последните няколко седмици се разминават ...........
Първо среброто направи връх ....който Златото не последва .....
Сега Златото направи дъно , което Среброто отиграва с движение , но е далеч от повторението на Златото
.................. което те е ''шокирало '' ...........
Винаги това става преди ГОЛЯМО и Рязко движение (нанякъде) .............. Както март миналата година (2020) ....
Среброто направи НОВОТО дъно ( което чаках преди движението нагоре ) , а Златото не пожела ...
И след това .............. Байконур ..............
Ама и как само ме питаш ...резко и без финес .... за личните ми позиции ...
Все едно съм ти някакво приятелче
- 3 Харесвания
Коментар
-
Това ''за което си писал вчера '' е просто някаква извадка от съществуващите позииции при някакъв или повече брокери ...,.......
Но не е показател за нищо ..... или поне не ,за това за което си мислиш или искаш да покажеш че е .......
нетно къс или нетно дълъг си в ЦМ ?
Коментар
-
нетно къс или дълъг си ?
това за, което писах вчера се случи през нощта в среброто (в златото по-кротко) или по-скоро беше опит да се забута лавина, който не се получи.
Но не е показател за нищо ..... или поне не ,за това за което си мислиш или искаш да покажеш че е .......
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение....
Когато Бичия СЕНТИМЕНТ стане 5 , 4 или 3 % ще отлепим нагоре ................ Може да стане за 3 дни а може и за повече от 20..............
това за, което писах вчера се случи през нощта в среброто (в златото по-кротко) или по-скоро беше опит да се забута лавина, който не се получи.
Коментар
Коментар