Алооооооооуууу златнте бобулечкиииииииииии.......
Да не ви умекнаха нещо кракатаааааааааа...........

Ще ви дам един жокер!
Преди да мислите за всякакви ти там, маджин колове, шортене, дефлации и тн.
Помислете върху това!
Вие сериозно ли мислите, че Испания и Италия, от 15 до 30 дни от тук на сетне, ще имат работещи финансови системи! Сериозно ли мислите, че спирането на всякакви плащания там, няма да доведе само след месец, до въвеждането на лимити. Смятате ли, че там от 30 до 45 дни, от тук на сетне, хората ще могат да оцеляват, ако не започне директното подаряване на пари, на базата на това, че си просто гражданин!
Лично за мен, това е неминуемо!
Скоро това, ще се случва почти навсякъде!
Ако смятате, че при тази ситуация, графиките ще продължат да цъкат както сега, а стойността на това, което познавате днес като стойност, ще бъде такава и след 6 до 9 месеца, то вие не сте за инвеститори в злато!
Предстои да преживеете едни от най-бурните от 6 до 9 месеца, които може да си представите!
Това е от мен за сега, ще се чуем отново, когато златото удари 500 или 5000!
Да не ви умекнаха нещо кракатаааааааааа...........

Ще ви дам един жокер!
Преди да мислите за всякакви ти там, маджин колове, шортене, дефлации и тн.
Помислете върху това!
Вие сериозно ли мислите, че Испания и Италия, от 15 до 30 дни от тук на сетне, ще имат работещи финансови системи! Сериозно ли мислите, че спирането на всякакви плащания там, няма да доведе само след месец, до въвеждането на лимити. Смятате ли, че там от 30 до 45 дни, от тук на сетне, хората ще могат да оцеляват, ако не започне директното подаряване на пари, на базата на това, че си просто гражданин!
Лично за мен, това е неминуемо!
Скоро това, ще се случва почти навсякъде!
Ако смятате, че при тази ситуация, графиките ще продължат да цъкат както сега, а стойността на това, което познавате днес като стойност, ще бъде такава и след 6 до 9 месеца, то вие не сте за инвеститори в злато!

Предстои да преживеете едни от най-бурните от 6 до 9 месеца, които може да си представите!
Това е от мен за сега, ще се чуем отново, когато златото удари 500 или 5000!

Коментар