Първоначално изпратено от blackaquarius
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеБило ли балон златото!? Бе вие у ред ли сте, кое матрялно не е балон!?,. Г-н сатана, достоен си за уважение, Почитания!!! Master of PuppetsSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Вече не , но са му трябвали цели три години , за да разбере , че не е неговото амплоа . Представям си колко много баби е оставил без зъби в с.Церово .млечните зъби не болят.
отклонихме се от темата ( и аз вина имам)
според мен ако има среща Тръмп - Ким ... това може да се използва като събитие, което да оправдае разпродажби при златото.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Вече не , но са му трябвали цели три години , за да разбере , че не е неговото амплоа . Представям си колко много баби е оставил без зъби в с.Церово .
И елена Рудолф има рога )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Дядо Коледа (Y) С уважение, но няма геодезист (по професия), който да не разбира от скици !!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora
че някой въобще говорил ли е за бързо, експлозивно , неспирно покачване , подобно на РАЛИ ...................
Поне в рамките на ЕДНА ГОДИНА.............не се сещам..............
Ти ???
По темата:
И днес долар/злато-сребро продължиха да чупят корелацията по безпрецедентен начин. Когато имам време, ще проверя кога за последно се е наблюдавал подобен нейн разпад, но едва ли е било по-рано от миналото десетилетие.
Определено радва очите, особено когато се случва, защото отказва да пробие "случайното" дъно при 1283 и 16.00 при среброто. А от друга страна доларът си коригира целият ръст от дъното при ок. 1.04. Остава вариантът да сме се отправили към нива под паритета /вариант, разглеждан от стамба/, но за мен това не е вероятна хипотеза. По-вероятно виждаме финалните движения на поскъпването преди нов импулс на евро/долар, а как металите ще се възползват от него - предстои да видим.
За ЗЗ: харесват ми като клас актив, който бих притежавал. По-скоро мерак са ми в момента, ако трябва да съм обективен. Може и да не е най-подходящото време да се влезе, съдейки по сентимента /почти еуфоричен/. Като нищо може да прибилжаме локален връх, но при нещо подходящо, с кеф бих почнал да оформям позиция. Ако падне, с още по-голям кеф ще я допълня.
Поздрави
Коментар
-
Съвет, вземи със себе си и геодезист, който разбира от скици и земеразделяне , за да не ти покажат нечия чужда хубава нива. Срещу скромен комисион 50-100лв., не вярвам да ти откажат.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
към 800 ще ида да видя защото на приказки всичко е супер, но на живо я гора, я чукар
- 1 like
Коментар
-
пловдивско, 4-5
все още не са полудяли като в североизтока, но за мен е ок цена до 1000 кинта на декар. приемам го като авантюра с елементи на дългосрочна инвестициянека видим първо как и дали ще има предлагане , за да се акумулира и какво ще стане със субсидии и драми при земеделците.
малини , ягоди и череши искат много ръчен труд и се стига до проблемът с работната ръка и 'сериозността' на ромеите. ровя за други култури който позволяват механизирано гледане колкото се може повече.
поздрави
ПП хермес имал лс
Коментар
-
Ако си намерил наистина около 50 дка на едно място, а не раздробени парчета и цената наистина ти е тази (около 700лв. на дка) , и категорията ако е тази , а не някой каменист чукар, ...аз не бих се замислил изобщо .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
пловдивско, 4-5
все още не са полудяли като в североизтока, но за мен е ок цена до 1000 кинта на декар. приемам го като авантюра с елементи на дългосрочна инвестициянека видим първо как и дали ще има предлагане , за да се акумулира и какво ще стане със субсидии и драми при земеделците.
малини , ягоди и череши искат много ръчен труд и се стига до проблемът с работната ръка и 'сериозността' на ромеите. ровя за други култури който позволяват механизирано гледане колкото се може повече.
поздрави
ПП хермес имал лс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Проблема в момента е че повечето еко производители нямат капитала необходим за достатачно мащабно производство.А и такъв проект е добре да се осъществи със собствени средства да не те притискат банки и време.Аз съм принципен противник на КрЕдИтА.
За био-то не всичко е трудно за съхранение - например био лещници. имат доста голям срок и сравнително лесно съхранение и транспорт. Въпросът е да се изгради градина - това ми е една от опциите върху които размишлявам.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Еко продукцията трудно се изнася, защото няма количества и е нетрайна, консумира се в малки количества на местния пазар , но земята едва ли ще падне толкова много, колкото прогнозира кондора , защото трябва и да се яде , а и инфлацията започва очевадно да ни подпира !
Коментар
Коментар