IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    тази тема се омълче . но дъното както казах е тук или съвсем съвсем близо . после ще стане страшно нагоре .

ПРОБИЕМ ЛИ ПОСЛЕ 1358 ОНАЯ КРАСАВИЦА ОТ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВРОВИЗИЯ ДЕТО СИ ИГРАЕ НА БОРСИ ЗАМИНАВА . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

После нищо не става ротшилдови са предопределили цената на всичко за години напред и те знаят и рисуват цените както им изнася...до сега златото трябваше да е стотици долари нагоре но както виждате не се случва това щото юдеите така са решили...има напрежение по света ти купиш злато те го ритнат и то спадне и ти оберат акаунта и стоповете ...жива кражба си е това дето правят
    Вся Власть Советам

Коментар

• тази тема се омълче . но дъното както казах е тук или съвсем съвсем близо . после ще стане страшно нагоре .

ПРОБИЕМ ЛИ ПОСЛЕ 1358 ОНАЯ КРАСАВИЦА ОТ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕВРОВИЗИЯ ДЕТО СИ ИГРАЕ НА БОРСИ ЗАМИНАВА . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

Коментар

• И да качва залтото тоест да започне следващия лег за нагоре сигурно ще е на 13 юни като феда дигне лихвата а до тогава ше се подпичкосва на около тея нива и малко по надоле....до сега виждате че екстремното покачване стартира в деня на срещата на фед и вдигането на лихвата и движенията се развиват като скок подскок като мехур и дъното на всеки мехур е по високо от предходното и ако се запази този модел би трябвало 1270 да е дъното някъде и да бъде достигнато около 13 юни
        Вся Власть Советам

Коментар

• Ексчето ги разбира газираните вина и френските сирена

Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не отбирам от тая материя.
          единствено мога да чета прогнозите на опитните инвеститоре, като баце и ексексчо.
          остана ми и малко шампанско от нова година...само чакам сигнал кога да го отварям.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Ратен,

Кажи ще ходим ли на $1250 идните две седмици?

Каква ти е прогнозата за петък?
            не отбирам от тая материя.
            единствено мога да чета прогнозите на опитните инвеститоре, като баце и ексексчо.
            остана ми и малко шампанско от нова година...само чакам сигнал кога да го отварям.

Коментар

• Ратен,

Кажи ще ходим ли на $1250 идните две седмици?

Каква ти е прогнозата за петък?

Коментар

• баце тука ли е?
                искам да му напомня да се готви за утре - петък
                в имотната тема имаме вечер на талантите

баце, очакваме те с нетърпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kondora
                  Нивата за затваряне на късите ми са - 1286 !! 1272 !! 1264!!

От написаните нива ще затварям поетапно и ще отварям дълги - за пробив на 1375 !

Ето така , се изказват мисли и насоки за даден актив или валутна двойка !
                  Графика (live ) , затваряне на стари , вход на новите , таргет !!!
                  Без '' ралиииииииииии '' , обаче !
                  Тук съм съгласен с написаните таргети !
                  Първият е достигнат ! Направих първа покупка на 1287

Коментар

• При платината (и паладия) нещата много зависят от това как ще се развие бума при електромобилите (и кога/то (ще) му дойде и края/краха)...

Коментар

• ПОБЕДИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛКИИИИИИИИИИ В

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕВРОООООООООООВИЗИЯ КРАСИВИИИИИИИИИ НЕНЕГЛЕДНИИИИИИИИИИИИИИИИИ

КУПУВАТЕ ЛИ ЗЛО ПОБЕДИТЕЛКИ . ГЛЕДАМ В МАААААААААААЛКИТЕ ВИ ОЧИЧКИ И ЗНАМ ЧЕ КУПУАТЕ

И АЗ КУПУАМ ЗА ДЪНО . ХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯХЯ

ПРЕДСТОЯТ СТРАХОТНИ СЕДМИЦИ ЗА ЗЛОТО .

Last edited by the architect; 15.05.2018, 22:27.

Коментар

• Този , ехххх да не си е обърнал монитора обратно ?
                        Колкото пъти напише за покачване , толкова пъти тръгваме надолу .
                        Застани на челна стойка , пич .
                        Само в този случай може да говориш за поскъпване на този актив .
                        Last edited by Ragnar; 16.05.2018, 08:34.

Коментар

• Я прочети пак за Феда, какво съм казал и обясни с твои думи да видя разбрал ли си нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Че то така стана, Льо Пен като загуби на първия тур и златото се сурна надолу и така цяла седмица. Павилно съм го казал

За лихвите и Фед, това ти е такава тъмна Индия, че и сам не знаеш какво цитираш.

Да, верно не сме на 1000. Може и да не стигнем чак до 1000.

Но хората трябва да са наясно: реалната лихва качва ли се, златото е за обратната посока.

Трябва да добавиш, че миналата година казах също и че е възможно за кратко да стигнем 1360, но е малко вероятно и няма да задържи дълго там. Не го пропускай това. Важно е
                            Хахахаха. Уникален случай си.
                            Значи има 3 поста твои, от които става ясно, че само 365 дни са били нужни, за да стане ясно, че всичко което си казал е глупост.
                            От друга страна виждаме твой пост /цитирания в момента/, от който си 95% прав за всичко. Аре ся де, на кое да вярваме.
                            Ти си си чист манипулатор и яко нагъл, враца пасти да яде пред тебе. Разобличен де, не знам защо не ги отделих тези 20 минути по-рано, за да спра да се занимавам с теб с наистина чиста съвест пред всички останали. Айде със здраве.

Коментар

• Че то така стана, Льо Пен като загуби на първия тур и златото се сурна надолу и така цяла седмица. Павилно съм го казал

За лихвите и Фед, това ти е такава тъмна Индия, че и сам не знаеш какво цитираш.

Да, верно не сме на 1000. Може и да не стигнем чак до 1000.

Но хората трябва да са наясно: реалната лихва качва ли се, златото е за обратната посока.

Трябва да добавиш, че миналата година казах също и че е възможно за кратко да стигнем 1360, но е малко вероятно и няма да задържи дълго там. Не го пропускай това. Важно е

Коментар

• Този празен пост го приемам като да си останал без думи днес

Коментар

Working...
                                X