Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Не мисля, че може да се каже, коя гледна точка е най-точна! Има различни такива!
За мен ще има колaпс и проблеми, но не и Апокалипсис! Аз не изпитвам абсолютно никакъв респек към псевдоелитите, въпреки, че виждам какви гнусотии реално причиняват на обществото. Не мисля, че имат 100% контрол или, че робството започва още от утре. Независимо какво се случва сега с вируса. Света е доста разнолик и има противостоящи с лагери. Не мисля, че до 10 или 20 години ще сме свидетели на PRISON PLANET! Това не означава обаче, че хората не трябва да са осторожни и да отхвърлят тиранията своевременно!
Такива като "Клаус Швааб-Няма да имате нищо и ще сте щастливи", може да си говорят и да си мечтаят, но това не означава, че ще стане! Подобни мечтатели е имало и началото на 20 век, но към ден днешен барабар с всичко лошо, все още нямаме достигане на подобна точка!
Какво се случва или не решава Господ, а не обикновенни хора с пари, каквито са глобалистите. Те съществуват не защото са се самосъздали, а защото са част от пътя на нашия живот! Всеки един от тях ще си плати до последния грош! Злото, което посяват не се уравновесява за един живот. Може да са им необходими следващите им 1000 или 1000 000 животи, но каквото има за уравновесяване, те ще трябва да минат през него!
Конкретно за златото и за идващата криза, хубаво е хората да са подготвени, както финансово с инвестиции в жълто така и ментално!
Цялата игра наречена живот, защото живота е нищо повече от една игра, е въпрос на осъзнаване през пътя, който вървим!
Мисля си, че януари месец, след около 30 дни, вече наистина ще започне да се развързва пъзела както на капиталовите пазари, така и при златото!
Коментар