IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Купувай най-малко 10 грамови кюлчета заради дискаунта/ разликата купува-продава/, иначе се набутваш.
    Много Благодаря за отговорите на всички.

Приятни празници.

Коментар

• Хермес, ваксината е една малка брънка, въпроса беше да се направи една контролирана криза и да се излеят трилиони, спасявайки банките.
      И аз си мисля, че след пролетта кеша ще е цар и ще влезем във депресия, акции и имоти силно надолу за години, златото ще пробва 1450, но след месеци ще изскочи до днешните нива и после само нагоре бавно-бавно.
      Няма случай в историята, след криза да минат само няколко месеца и възстановяването да започне бързо, средно е две-пет години.
      Стимулите са ОК, но ги чакат като удавници, не може да има такива всеки два месеца, трябва си реална икономика.
      Половиния свят, даже няма възможности за стимули.
      При криза долара пада 10-25%, тоест във левове, златото тук ще ги отрази надолу.
      Last edited by hazard; 29.12.2020, 07:24.

Коментар

• Хазард голямата част от градското население няма избор.Ще го уморят от глад но ще го ваксинират.Това иде да покаже за какво мероприятие иде реч..........Ще дам и моята прогноза за златото и не само за него.Поне първите 6 месеца от тази година златото ще е в реиндж 100-200 долара.А индексите ще растат независимо от тоталното срутване на реалния сектор.Всичко ще е ОК до момента в който се ваксинират поне 70%.Това ще е и преломния момент на златото индиксите и доброволното ваксиниране.........Оттам насетне........................................... .................................................. .................................................. ..........Интересното е колко добре из цяла Европа се охраняват ваксините от органите на реда.........Не ваксини а злато.Дори и да ги откраднат те са безполезни заради уникалния номер на всяка доза-още един прецедент .......
        Last edited by Hermes73; 29.12.2020, 01:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнение

Здравей и много благодаря за отговорът.
          Нямам много опит със закупуването на злато . Видях това, което си написал. Мисля да се ориентирам към Тавекс.

Видях и че имат промоция- купуваш мин. 12 кюлчета по 1 гр вс. месец и получаваш 13 безплатно - мисля да проверя и този случай.
          Това е огромна глупост поради ред причини. Купуват се както ти казаха поне 10 грама. Освен, че се набутваш тези 1 грамовите обикновенно са някакви си на тавекс в случая и никъде няма да ти ги признаят и ще ти ги изкупят като за бижутерно злато или както се казва там.

Аз съм доволен от криптото, направих почти 100% печалба от лятото до сега. В тоя форум нещо май няма тема за криптото или аз не намирам?

Коментар

Нямам много опит със закупуването на злато . Видях това, което си написал. Мисля да се ориентирам към Тавекс.

Видях и че имат промоция- купуваш мин. 12 кюлчета по 1 гр вс. месец и получаваш 13 безплатно - мисля да проверя и този случай.
            Купувай най-малко 10 грамови кюлчета заради дискаунта/ разликата купува-продава/, иначе се набутваш.
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Няма ли при теб Тавекс?
              Ако си от София при нашия приятел.
              https://igold.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                Привет Балонери,
                Как е настройката преди новата лайняна година?
                Ще изхвърчи ли злото. Айде че да загладим косъма
                за хвърчане има друга звезда - криптото
                златото си е олдскуул сейфхевън
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Привет Балонери,
                  Как е настройката преди новата лайняна година?
                  Ще изхвърчи ли злото. Айде че да загладим косъма

Коментар

• Първоначално изпратено от HeavenlyLIght Разгледай мнение

Ти хубаво ще го купиш от Булминт, златото или среброто, но да знаеш,че твоя приятел,ако някога реши да го продава,ще трябва да го продава директно на Булминт,иначе на другите места ще му го вземат по-евтино.
                    говориш наизуст.

Коментар

• За да се избегне ДДС на среброто, се купува от немски дилъри. Златото също е добре да се купува от чужбина, примерно филхармония директно от производителя, няма нужда да се плащат огромните премии на сарафите от тавекс или на лгбт-то

Коментар

Здравейте,
                        Какво ви е мнението за злтото и сребрто прдлагано от Булминт.
                        Трябва скоро да купувам подарък а човекът си пада по такива неща . Първо мислех от ПИБ, но там ми се виждат по-скъпи нещата...
                        Ти хубаво ще го купиш от Булминт, златото или среброто, но да знаеш,че твоя приятел,ако някога реши да го продава,ще трябва да го продава директно на Булминт,иначе на другите места ще му го вземат по-евтино.

Коментар

Здравейте,
                          Трябва скоро да купувам подарък а човекът си пада по такива неща . Първо мислех от ПИБ, но там ми се виждат по-скъпи нещата...
                          Няма ли при теб Тавекс?
                          Ако си от София при нашия приятел.
                          https://igold.bg/

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Тhe Money Masters - много полезен филм на достъпен език, обесняващ как банкерите получиха властта над държавите, от Римската Империя до наши дни, каква е ролята на ЦБ, Уол Стрийт и златото.
                              Факти и разяснения, обединени на едно място.
                              Има го в арена и замунда със субтитри.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dido123456 Разгледай мнение
                                А сребро не купувате ли? То ще се движи по- бързо нагоре по склона. Ние сме в началото на многогодишен бичи стоков пазар.
                                ДДС то удря здраво през ръцете.Аз купувам от време на време, ако е на сметка.

Коментар

Working...
                                X