Първоначално изпратено от alphaomega
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеВсеки си прави сметката в зависимост от информацията с която разполага. Да кажем че цените не са едни и същи навсякъде.
И още нещо, ако търсиш злато на възможно най изгодната цената изобщо няма да си купуваш нови монети и кюлчета а ще си купиш скрап или самородно злато във суров вид и после ако искаш сам можеш да си го рафинираш до 99% чистота дори и в "домашни" условия. Няма нищо сложно.
тези 'шоколадчета' са продукт за препъри , които са готови да си платят горницата
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
А няма? Има win-WIN стига да има балъци. А това какво е? По 20 милиона долара на месец..... На наш гръб.
Само дето тези 20 милиона може да се окаже че са много повече. Там работата е куче влачи, диря няма. Концентрата от рудата се преработва в Африка и реално никой в България не знае какво точно излиза от тази руда.
Сега изнасят рудата с кораби, преработват в Кения май беше и после я връщат да я правят на мед в БГ и обират всичките печалби с превоза от Офшорни фирми.
За нас само мизерията.
Инфото е от главен технолог, а жена му е счетоводител тамНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
А няма? Има win-WIN стига да има балъци. А това какво е? По 20 милиона долара на месец..... На наш гръб.
Само дето тези 20 милиона може да се окаже че са много повече. Там работата е куче влачи, диря няма. Концентрата от рудата се преработва в Африка и реално никой в България не знае какво точно излиза от тази руда.
Мдааа, не се бях замислял. От тази гледна точка си напълно прав :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение
Е да де, но после би искал да го продадеш и на най-изгодната цена, няма win-win ситуация....
Само дето тези 20 милиона може да се окаже че са много повече. Там работата е куче влачи, диря няма. Концентрата от рудата се преработва в Африка и реално никой в България не знае какво точно излиза от тази руда.Last edited by alphaomega; 11.01.2022, 17:59.
- 1 like
Коментар
-
Всеки си прави сметката в зависимост от информацията с която разполага. Да кажем че цените не са едни и същи навсякъде.
И още нещо, ако търсиш злато на възможно най изгодната цената изобщо няма да си купуваш нови монети и кюлчета а ще си купиш скрап или самородно злато във суров вид и после ако искаш сам можеш да си го рафинираш до 99% чистота дори и в "домашни" условия. Няма нищо сложно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това е таш-к работа за начинаещи.
продават ти го с хубав марж, но не за теб
Коментар
-
Аз лично съм във SGLD: https://finance.yahoo.com/quote/SGLD.MI/
- 1 like
Коментар
-
продават ти го с хубав марж, но не за тебтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Колко пари би сложил на твоята прогноза?
Въз основа на това аз отдавна съм направил залозите.
Всичкото KGV 150 отива в кофата на англосаксонски PE 150
А още омикрон не се е развихрил. Казахстанският вариант на вируса беше само началото.
А като плъзне навсякъде.
Ще е готино нали пачанга?
Имам си една къса позиция върху вермахта половината от половината на печалбата от последното ми скъсяване за хобито.
Бях казал в темата за Дойч капитоловия пазар, че ще ми спечели круиз до Латинска Америка.
Стискай ми палци да посетя родината на Илич Рамирес.
Най-хубавите жени са там повярвай ми.
Послепис.
Разбира се англосаксите биха могли да извъртят някой номер в последните минути на мача, но мисля и че те са напарвили залозите и връщане назад няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз мислех да си купя, но се отказах.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар