IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• от които може да останеш без коса и зъби и да вдигнеш в порядък шанса за онкологично заболяване.

Колхозник, това което си написал е много по-вероятно да се случи на такива като теб с поне 3 ваксини. Имунната Ви система е приключила. Виж англииския доклад.
    Много скоро бъдещето ще покаже дали е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
      ся за кюлчета, не знам, чувам някви истории без да съм виждал.., обаче фалшив наполион 20 години търся някой да ми покаже и пак не съм виждал. сигурно има, ама човек с минимални познания може да го хване според мен…
      всичко има, но ако купуваш от правилното място вероятността да попаднеш на такъв е 1 на 100000.
      ако купуваш от бай Мангау закъсал на пътя за бензин е силно вероятно да попаднеш на какви ли не производни на месинга

алфа,
      рафинирането, което гледаш из нета може да те 'уреди' с добра доза надишване с какви ли не изпарения, от които може да останеш без коса и зъби и да вдигнеш в порядък шанса за онкологично заболяване. то неслучайно всички еколози вият на умряло като чуят, че ще има златодобив. Дънди изнасят концентрата навън, защото ако почнат с яката химия тук ще приключат с населението на общината за 10 години...

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Принципно кюлчетата и монетите се фалшифицират лесно.

ся за кюлчета, не знам, чувам някви истории без да съм виждал.., обаче фалшив наполион 20 години търся някой да ми покаже и пак не съм виждал. сигурно има, ама човек с минимални познания може да го хване според мен…

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Това малко ми звучи малко като "ела вълчо, изяж ме". Защо си създавате възможност за проблеми - има достатъчно търговци с име, от които може да се купи инвестиционно злато.
          Какво имаш предвид? Това си е пазар като всеки друг.

Имай предвид че вероятността да бъдеш измамен с инвестиционно "злато" също не е за подценяване! Навсякъде има и търговци и търгаши.
          Може би само от БНБ е на 100% сигурно.

Принципно кюлчетата и монетите се фалшифицират лесно.

Самородното злато обаче това което го вадят от реките е изключително трудно за фалшифициране! На практика ако знаеш за какво става въпрос и какво да гледаш не можеш да го сбъркаш с фалшификат. Важното е да се определят каратите с максимална точност за да ти излезе сметката.

И точно тука е тънкия момент и в пазарлъка да си купиш злато на борсова цена! Че даже в някой случаи и под нея.
          Иначе като искаш сигурност и малко разправии ще си купуваш от банката с 20-30% отгоре!

Last edited by alphaomega; 20.01.2022, 01:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

То първо нямаше, после щеше да е временна. Такива ми ти работи
            Хахаха, написаното от баш тоз акаунт все ми биеше на преднамерена сатира. Тоя пъпеш до ноември 2021 г. обясняваше как инфлацията е 3-4% и ще почва да слиза; как газ, въглища и нафта са стигнали върха. Не знам как функционира без да има барем една собствена мисъл у главата, всичко беше препечатка от разни "водещи" финансови сайтове.

Коментар

Е не е нужно да ги познаваш. Можеш да пуснеш обява. Във Фейсбук имат няколко групи. Над 10 000 човека са в България! Голямата част го правят само като хоби, но има и професионалисти които могат да ти продадат количества на много добра цена. Естествено не трябва да се купува на сляпо, трябва да се тества чистотата на златото и по нея да се договаря цена. В България самородното злато по реките като цяло варира между 83-96% чистота в зависимост от къде е добито.
              Това малко ми звучи малко като "ела вълчо, изяж ме". Защо си създавате възможност за проблеми - има достатъчно търговци с име, от които може да се купи инвестиционно злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
                ех как ми липсват мненията на мишката илиев
                къде е сега да ни каже как няма никва инфлация
                да ни разкаже за цената десет годишните
                предполагам с днешна дата щеше да каже “ може да стигне две хиляди” , че да го изчакам на 1600
                адано, ама надали
                То първо нямаше, после щеше да е временна. Такива ми ти работи

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Златотърсачи продават, но трябва да познаваш такива!
                  Е не е нужно да ги познаваш. Можеш да пуснеш обява. Във Фейсбук имат няколко групи. Над 10 000 човека са в България! Голямата част го правят само като хоби, но има и професионалисти които могат да ти продадат количества на много добра цена. Естествено не трябва да се купува на сляпо, трябва да се тества чистотата на златото и по нея да се договаря цена. В България самородното злато по реките като цяло варира между 83-96% чистота в зависимост от къде е добито.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Сега ако кажеш и от къде и на каква цена да си купим златна руда, аз не съм виждал в практикер да продават.
                    Всичко се продава, само пари да имаш! Естествено не е в магазините.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Сега ако кажеш и от къде и на каква цена да си купим златна руда, аз не съм виждал в практикер да продават.
                      Златотърсачи продават, но трябва да познаваш такива!
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Да, в интерес на истината никога не съм правил целия процес. Но съм виждал как става и познавам хора (бижутери) които се занимават с това.
                        Мисля че и аз бих се справил ако се снабдя с нужните пособия и следвайки едни елементрани инструкции.

Всички пособия и материали се продават свободно и могат да с купят навсякъде. Не са скъпи.

Трябва ти азотна киселина, солна киселина, един обикновен лабораторен комплект, графитна пота и горелка за топене на златото.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aqua_regia
                        https://www.amazon.com/gold-refining...ing+kit&page=4

И в интернет е пълно с видеа които показват стъпка по стъпка целия процес. Не виждам нищо сложно.

Коментар

• Първоначално изпратено от keep_calm Разгледай мнение

Ако във вашето семейство или обкръжение приемате за нормално да се обръщате към жени, които не познавате с думата пача то знайте,че тук подобен изказ е неприемлив. Това е причината постът ви да бъде изтрит.
                          +1000

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Нищо не разбирам. Това не са изнасяне на лични данни. Даниела Димитрова става шефче в една от средните златодобивни компании (с официално прес съобщение) и цената на IAMGOLD моментално потъва. Не ме интересува личният ѝ живот, а дали някой знае нещо за проф. биографията ѝ.
                            Ако във вашето семейство или обкръжение приемате за нормално да се обръщате към жени, които не познавате с думата пача то знайте,че тук подобен изказ е неприемлив. Това е причината постът ви да бъде изтрит.

Коментар

• Днес, 12:36
                              Този коментар от terziеv е изтрит от keep_calm
                              Причина: неприемлив коментар
                              Нищо не разбирам. Това не са изнасяне на лични данни. Даниела Димитрова става шефче в една от средните златодобивни компании (с официално прес съобщение) и цената на IAMGOLD моментално потъва. Не ме интересува личният ѝ живот, а дали някой знае нещо за проф. биографията ѝ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнение

Определено си личи, че никога не си рафинирал злато в "домашни" условия - ако беше го правил, нямаше да изсипеш такава глупост
                                Да, в интерес на истината никога не съм правил целия процес. Но съм виждал как става и познавам хора (бижутери) които се занимават с това.
                                Мисля че и аз бих се справил ако се снабдя с нужните пособия и следвайки едни елементрани инструкции.

Всички пособия и материали се продават свободно и могат да с купят навсякъде. Не са скъпи.

Трябва ти азотна киселина, солна киселина, един обикновен лабораторен комплект, графитна пота и горелка за топене на златото.

https://en.wikipedia.org/wiki/Aqua_regia
                                https://www.amazon.com/gold-refining...ing+kit&page=4

И в интернет е пълно с видеа които показват стъпка по стъпка целия процес. Не виждам нищо сложно.

Коментар

Working...
                                X