IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форекс стратегии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Разгледай 9/30 - от линка на Габров:

http://www.trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm

Има я в агресивен и консервативен вариант.Но не бива да й се доверяваш сляпо,че бая народ,буквално е погубила както и всички системи и сетъпи взети наготово!

Това което човек си направи сам,никой не може да му го направи( виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват.) - важи в пълна сила и за форекса....
    Благодаря. Ще погледна линка. Не се доверявам сляпо на нищо, но ти благодаря и за този съвет. Имам предпочитания, но ми се иска да "чуя" и други мнения, затова и направих тази тема. Вероятно ще е полезна и за други хора.
    P.S. Успех на търгуващите и в този момент!

Коментар

• Разгледай 9/30 - от линка на Габров:

http://www.trading-naked.com/mb-9-30-setup.htm

Има я в агресивен и консервативен вариант.Но не бива да й се доверяваш сляпо,че бая народ,буквално е погубила както и всички системи и сетъпи взети наготово!

Това което човек си направи сам,никой не може да му го направи( виноват тот, с кем случается несчастье, если даже он юридически и морально ни в чем не виноват.) - важи в пълна сила и за форекса....
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Мнения за intraday или скалп?

Коментар

• Благодаря на всички за мненията! Не очаквах чак такъв интерес от ваша страна, но се радвам, че темата е интересна за всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
            Така е прав си, но при вилицата е трудно да не спечелиш, освен ако нямаш късмет, ако спазваш правилата и тук идва момента, в който трябва да си хладнокръвен и да не мислиш прибързано или пък да си алчен. Така, че ти трябва опит, а този опит се печели от грешките и загубите, той не може да ти се налее с фуния и да ти се покаже ноу-хауа.
            Когато имаш обективни правила и положително очакване, то ти имаш машината за правене на пари, но трудно е да се следват безотказно правилата - Backtest-a е много добър инструмент за опит и драстично намаляване на кривата на обучението!
            Last edited by needtoknowmore; 21.10.2015, 14:49.
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Няма проблем дали стратегията ти е с процент на печелившите сделки 66% или 50% - при 50% може да правиш пари, както и при 80%+ да губиш пари. Важно е стратегията ти да има печелившо очакване!
              Така е прав си, но при вилицата е трудно да не спечелиш, освен ако нямаш късмет, ако спазваш правилата и тук идва момента, в който трябва да си хладнокръвен и да не мислиш прибързано или пък да си алчен. Така, че ти трябва опит, а този опит се печели от грешките и загубите, той не може да ти се налее с фуния и да ти се покаже ноу-хауа.

Коментар

• Първоначално изпратено от RedBot Разгледай мнение
                От тази система май печелят само издателите на книжлето
                Абсолютно точно

Гледай какво са написали:

Внимание

FOREX търговията е възможно най-рискования начин да се печелят пари.
                Все си мислех, че са наркотици, оръжие и всякакви незаконни действия

Тя е измислена от най-големите частни банкови и финансови институции, за да обира нищо неподозиращите обикновени хора, дръзнали да си опитат късмета на този безпощаден и смъртоносен пазар.
                Направо кръв се лее от тази върховна банкова конспирация.

Ако сте любител на силните усещания, хазартна личност, или човек с пари, шансовете да загубите всичко на FOREX пазара са 99.99%.
                Ако съм любител на всичко това, но извън форекса, тогава какви са ми шансовете, как да ги изчисля

Прочитането на книгата и гледането на видео уроците ще ви струват само 100 лева, но те могат да ви спасят от тотален фалит и пълна загуба на богатството, ако сте богат, или ако сте работещ - спестяванията, когато на сляпо рискувате това, което цял живот сте събирали с много мъка и труд.
                Ако умееш да трупаш пари е изключително важно да дадеш 100 лева, за да не загубиш това умение - нещо такова ми звучи

Без разбирането за това как работи финансовата система, и как се печатат парите от централните банки, всеки опит на човек за успех на FOREX пазара, а и в живота му, е обречен.
                Спешно търся среща с финансовия министър, за да ми разясни как аджеба работи тая финансова система и да ме разведе в някоя печатница на пари, за да съм наясно с тънкостите на форекса иначе съм обречен

За тия 100 лева, поне да се бяха постарали малко...
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                  Навремето като бях млад и надъхан трейдър се занимавах с главно с Фибоначи, RSI, MACD, EMA, т.е. главно наблягах на технически анализ като го съчетавах и с фундаментален, но рядко и само на някой новини. Сега в момента малкото пъти, когато търгувам са само чрез "вилица" и някой път успявам да направя добра доходност. Плюсът е, че за много кратко време можеш да направиш много пари, но и тук идва минусът, че за много кратко време можеш да загубиш много. За това, тази стратегия не я препоръчвам на никой, освен ако не прежали една стабилна сума. Вероятността да се спечели е някъде 2:1, но ми се е случвало и 1:1 да падне при лош късмет. И пак казвам мнението ми не е препоръка!
                  проблема на вилицата, която си е супер печеливша (цитирам себе си и брокер който играе с много пари) е че слипиджа ти е голям при сигурно 90% от брокерите и ти хвърля сделката на майната си когато вече пазара обръща. нормално е при условие че всички играят така на новини и няма насрещни сделки които да ти удовлетворят твоята.
                  същия брокер ми е казвал....ТАто е интересна теория, но когато сеиграе с много пари особенно чужди, вилицата е единственото печелившо дългосрочно. отделно нямаш безсънни нощи.....(важно е)
                  та в резюме, няма да ви кажа каква стратегия тествам, но просто търсете при определени двойки и най вече индекси закономерностите. оттам може да се изкарват редовно кинти в зависимост от размера на сметката....но не си играйте с
                  500долара сметки излишно е!!!!!!!!!!!! трябва човек да има ливъридж и да може да играе споко без да го е страх да загуби 100 кинта за деня!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от I Разгледай мнение
                    Аз лично съм привърженик на едновременното търгуване в двете посоки - отварям едновременно buy и sell позиции в една и съща валутна двойка.

Това е така наречената FOREX СИСТЕМА ЗА ПОБЕДИТЕЛИ.

Повече информация за тази система можете да получите от сайта, където се продават видео уроците КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ FOREX СИСТЕМАТА ЗА ПОБЕДИТЕЛИ - See more at: http://www.whoami-publishing.com/%20....I02CKvl3.dpuf
                    От тази система май печелят само издателите на книжлето

Коментар

• Препоръчвам

Аз лично съм привърженик на едновременното търгуване в двете посоки - отварям едновременно buy и sell позиции в една и съща валутна двойка.

Това е така наречената FOREX СИСТЕМА ЗА ПОБЕДИТЕЛИ.

Повече информация за тази система можете да получите от сайта, където се продават видео уроците КАК ДА ПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ FOREX СИСТЕМАТА ЗА ПОБЕДИТЕЛИ - See more at: http://www.whoami-publishing.com/%20....I02CKvl3.dpuf

Коментар

• Единствената печеливша стратегия е MM (Money Management)

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                          Нали не очакваш някой да разкрие някоя печеливша стратегия?
                          Зад всяка стратегия стоят месеци или години труд, дълги безсъни нощи и множество фалити

В момента изполвам стратегии като нито една от тях не е свързана с техническият анализ.

Последната която използвам и все още тествам ми е донесла 890,9 пипса в рамките на 14 работни дни или средно по 63,6 на ден
                          Напротив. В нета могат да се открият прекрасни печеливши сетъпи, които да се включат в стратегия. http://www.trading-naked.com/Setups.htm Но от там нататък започва сложното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнение
                            Здравейте. Много бих искала да обсъдим плюсовете и минусите при различните видове стратегии. Надявам се да ви е интересно. На мен лично ще ми е от полза да прочета мнения по въпроса.
                            Нали не очакваш някой да разкрие някоя печеливша стратегия?
                            Зад всяка стратегия стоят месеци или години труд, дълги безсъни нощи и множество фалити

В момента изполвам стратегии като нито една от тях не е свързана с техническият анализ.

Последната която използвам и все още тествам ми е донесла 890,9 пипса в рамките на 14 работни дни или средно по 63,6 на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Така съм съгласен! Горе-долу съм в тоя диапазон,но чак 3 не стигам - примерно 1:2.50...
                              Е това е много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                В пипсове ще рече,че на всеки рискуван пип трябва да търсиш 2 или 3 печалба.
                                Така съм съгласен! Горе-долу съм в тоя диапазон,но чак 3 не стигам - примерно 1:2.50...
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X