IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Форекс стратегии

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=ceneto;1059893892]пълно е с компании за бързи кредити, вярно лихвените проценти са двуцифрени, но във форекс темите съм забелязал да се говори за доходност в пъти, така че може да се пробваш там [/QUOT

Много ти благодаря за идеята! Сигурно съм една от малкото , които не са ползвали услугите им, и мисля да си остана невежа по въпроса с кредитите! Вярвам , че и без мен имат достатъчно клиенти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнение

Това е ясно. Ако имаш излишни да ти пратя ном. на банковата си сметка...
      пълно е с компании за бързи кредити, вярно лихвените проценти са двуцифрени, но във форекс темите съм забелязал да се говори за доходност в пъти, така че може да се пробваш там
      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• И отново по повод "несериозния и куц форекс", както се изразиха някои колеги....успяхме ли да яхнем движението тази вечер и да изкараме малко пари?
        Възможност имаше, и то голяма!

Коментар

• [QUOTE=moviestar4;1059893630]
          Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнение

Такива като теб са ми любими. За всички лоши неща в живота ви обвинявате държавата, а може дори и Костов, но нито за миг не поглеждате себе си и да помислите, че може би грешите някъде. Не напразно има висше образование, не напразно хората казват, че образованието е най-добрата инвестиция, защото това ти носи хляб. Няма какво да ти препоръчвам щом ти самият не искаш да промениш нещо в начина ти на живот, за да си си го направиш достатъчно добър и за да не плюеш държавата, а да извличаш дивиденти от дереджето й.
          Първо съм " аз саматА" , и второ... трудно ще извлечеш " дивиденти" от
          " дереджето" на въпросната държава, ако не си "мутра", или какъвто и да било неморален, корумпиран и без задръжки "човек" ! За твое съжаление, аз не притежавам нито едно от изброените " качества" нужни за целта! По въпроса за образованието направо не знам откъде да започна! Колко според теб с висше образование са на правилните позиции, и колко уредени от братовчеда, лелята, вуйчото или който и да било роднина са на въпросните постове?! Не , не ми отговаряй, беше риторичен! Ще те помоля да си свалиш розовите очила, иначе ще си помисля, че ми пишеш от чужбина! Ако все пак толкова греша за държавата, може би ще споделиш как точно ти успя да промениш живота си, за да се чувстваш толкова комфортно в България? Каква точно е работата и заплащането ти, и как успя да се вредиш за нея?! Може да ни е от полза на нас, останалите несретници...

Коментар

• [QUOTE=Mrs. Slavchev;1059893161]
            Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение

Освен това, коя работа ми препоръчваш, като "сериозна" и доходна (особено в прекрасната ни държава), след като имаш форекса за несериозна такава?!
            Такива като теб са ми любими. За всички лоши неща в живота ви обвинявате държавата, а може дори и Костов, но нито за миг не поглеждате себе си и да помислите, че може би грешите някъде. Не напразно има висше образование, не напразно хората казват, че образованието е най-добрата инвестиция, защото това ти носи хляб. Няма какво да ти препоръчвам щом ти самият не искаш да промениш нещо в начина ти на живот, за да си си го направиш достатъчно добър и за да не плюеш държавата, а да извличаш дивиденти от дереджето й.
            Last edited by moviestar4; 28.10.2015, 17:30.

Коментар

• [QUOTE=moviestar4;1059893142]

Aко ще изхранваш семейство си намираш сериозна работа и в свободното си време, ако искаш търгуваш и евентуално може да имаш допълнителни доходи. Но самата идея да гледаш семейство само от ФОРЕКС освен, че е налудничево е и безразсъдно.
              Освен това, коя работа ми препоръчваш, като "сериозна" и доходна (особено в прекрасната ни държава), след като имаш форекса за несериозна такава?!

Коментар

• [QUOTE=moviestar4;1059893142]

Aко ще изхранваш семейство си намираш сериозна работа и в свободното си време, ако искаш търгуваш и евентуално може да имаш допълнителни доходи. Но самата идея да гледаш семейство само от ФОРЕКС освен, че е налудничево е и безразсъдно.
                Тук съм не съм съгласна! Имаме приятел , който си работи по цял ден, 5 дни в седмицата и се занимава с форекс и индекси върху акции, при това от поне 2 пъти повече време от нас. Къде мислиш е неговата сметка, и къде нашата? Ако човек се занимава с това, не мисля, че трябва да го възприема , като хоби и да му отделя време , когато може! В противен случай, по-добре да не го прави изобщо. Да си ходи на работа и да си получава заплатата без да се притеснява. Хубаво е заплатата му обаче, да е прилична сума. Да чукна на дърво , ние се справяме към момента и успяваме да се гледаме само от това. Може да е налудничАво и безразсъдно, но е въпрос на избор, да се надяваме успешен и за в бъдеще.

Коментар

• [QUOTE=Mrs. Slavchev;1059892751]
                  Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
                  И колко време смяташ, че е необходимо , за да докараш прилични доходи за себе си и семейството си, съответно да не се притесняваш за бъдещето на децата си, и за своите старини( в случай, че доживеем такива) ?

Коментар

• [QUOTE=ceneto;1059892769]
                    не е само време - за да направиш пари ти трябват пари
                    Това е ясно. Ако имаш излишни да ти пратя ном. на банковата си сметка...

Коментар

• [QUOTE=Mrs. Slavchev;1059892751]
                      Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение

При спазване на една разумна стратегия за управление на риска се получава смешно малка доходност, като се има предвид риска. Има други по-печеливши начини да се печели при по-малък риск

И колко време смяташ, че е необходимо , за да докараш прилични доходи за себе си и семейството си, съответно да не се притесняваш за бъдещето на децата си, и за своите старини( в случай, че доживеем такива) ?
                      не е само време - за да направиш пари ти трябват пари
                      “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• [QUOTE=vstoykov;1059892609]

При спазване на една разумна стратегия за управление на риска се получава смешно малка доходност, като се има предвид риска. Има други по-печеливши начини да се печели при по-малък риск

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Много хора не разбират разликата между "играя" и "търгувам",затова "играейки" на валутните пазари са обречени на неуспех.
                          Почти всички в действителност играят хазарт когато „търгуват“ на „валутните пазари“.

При спазване на една разумна стратегия за управление на риска се получава смешно малка доходност, като се има предвид риска. Има други по-печеливши начини да се печели при по-малък риск.

Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                          Идеята е добра за сайтовете, но ако загуби може да ти търси отговорност за имуществени вреди и пак оставаш прецакан.
                          Няма практика продавачите на лопати да гарантират, че чрез ползването им балъкът, който ги купува ще изкопае злато. Затова няма основание за „търсене на отговорност за имуществени вреди“.

По същата причина продавачите на експертни системи, книги и сайтове не гарантират на купувача, че ще спечели от тях. Може и да не спечели. Има и общи условия, с които балъкът се съгласява и там пише, че не се дава гаранция за печалба или липса на загуба.

Само измамниците дават гаранция за печалба.
                          Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от emonik Разгледай мнение
                            смътно помня първата среща
                            Няма проблеми - ти не бе сред участниците.Най-първата се състоя(много преди Първата) в тесен кръг "отбрани"люде (4-ма) и продължи до 8 сутринта!Нормално е човек по някое време да се превъзбуди от емоции и .........!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
                              Най-добрата форекс стратегия е да не играеш на форекс, а вместо това да продаваш книги и експертни системи на играещите, а също така и да рекламираш форекс брокери, като брокерът споделя част от приходите си с теб (т. нар. афилиейт маркетинг).

Друга добра стратегия е да правиш сайтове на тема форекс и да ги продаваш на желаещи да изкарат пари от играчите на форекс.

Като има златна треска - продавай лопати!
                              Идеята е добра за сайтовете, но ако загуби може да ти търси отговорност за имуществени вреди и пак оставаш прецакан.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                                изразът може и да е смешен, но останалата част от мнението за мен си е валидна,
                                може и да се добавят още начини за изкарване на пари от форекс, но те са на ръба на закона - тоест мъчиш се да прецакаш брокера например ...
                                просто форекса като инструмент е куц, единственото нещо, поради което си мислите
                                че правите големи печалби е ливъриджа, ако го махнете може и да видите реалноста ...
                                Не "мислим", че правим големи печалби. Големите печалби са за някоя банка или мултимилионер, но е възможно да се живее прилично от този вид работа. Колкото до това дали форекса е куц или не, това даже няма и да го коментирам! Не е за всеки, и не всеки трябва да е на този пазар. Реално никой не бива задължен да го прави, и щом си търсиш други варианти за доходност, имаш това право. Така, че ти желая късмет!
                                Last edited by Mrs. Slavchev; 25.10.2015, 21:59.

Коментар

Working...
                                X