Първоначално изпратено от moviestar4
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Форекс стратегии
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВ пипсове какво ще рече това,приблизително?Щото някой дето е в началото като нищо ще си помисли,че става дума само за брой сделки.Примерно имам 3 печеливши с по 10 пипса и една губеща със 100 ..Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеОптимумът на една стратегия трябва да е 3:1 с компромис 2:1..Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Навремето като бях млад и надъхан трейдър се занимавах с главно с Фибоначи, RSI, MACD, EMA, т.е. главно наблягах на технически анализ като го съчетавах и с фундаментален, но рядко и само на някой новини. Сега в момента малкото пъти, когато търгувам са само чрез "вилица" и някой път успявам да направя добра доходност. Плюсът е, че за много кратко време можеш да направиш много пари, но и тук идва минусът, че за много кратко време можеш да загубиш много. За това, тази стратегия не я препоръчвам на никой, освен ако не прежали една стабилна сума. Вероятността да се спечели е някъде 2:1, но ми се е случвало и 1:1 да падне при лош късмет. И пак казвам мнението ми не е препоръка!
Коментар
Коментар